Öncelikle hepinize merhaba cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. ikinci aracımızı satıyoruz yaklaşık 125 bin tl kadar üstünede biraz nakit ekleyerek 180 zorlarsak 190 bin tl ye araç bakıyorum bazı sorularım var size danışmak istedim öncelikle öğreniciyim aracı 2 kişi kullancağım izmir ve tekirdağ da haftalık 250 300 km yol yapıyorum izmirde şehir içi 1.5 ayda birde tekirdağ izmir arası uzun yol. O yüzden dizel mi benzi arasında kaldım çevremdekiler dizelin biteceğini çok fark olmadığını söylüyor. aracı yaklaşık 4 5 sene kullanacağım. aracı 2 kişi kullanacağız. biraz güzel görünümlü hangi araçları önerirsiniz b segmenti istemiyorum çok küçükler bavul vs sığdırmakta zorluk çekerim. aklımda astra k 308 megane ve giuletta var sizce hangisini almalıyım ? |
2. el araç alacağım öneri
-
-
???
-
Megane bildiğiniz Megane işte herşeyden ortalama olan bir sedan
2015 sonrası Peugeot 308 2. eli kötü değer kaybı fazla , dış tasarim iyi içini ben sevmiyorum kalitesiz ve boş geliyor bana klima tuşlarıda çok iyi olmayan tablet ekranında vs
Guiletta zaten meraklısının arabası dış tasarım iyi içi Fiat Egea gibi gibi
Ben Astra J full paket benzin turbo kullandım daha önce Astra derim
Dizel daha tasarruflu ama partikül filtresi senede 2 kere dolmuştu 2013 Peugeot 308 de soğudum arabadan 750-1000 TL temizleniyor işçilik vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 27 Ekim 2021; 5:17:7 > -
Öncelikle yorumun işin teşekkür ederim bütçe 200bin tl ye çıktı aracı çevre yolu kullanıcam artı 1 2 ayda bir uzun yol yapıcam dpf tıkanmıyacağını düşünüyorum 308 eat 6 dan dolayı ilgimi çekmişti artık malum sanırım herkes otomatik alıyor astrayı k kasa almaya çalışıcam k kası nasıldır bilginiz var mı bide 2015 2016 1.6cdti insignia düşünüyorum yorumunuz nedir
-
Astra k iyidir de o paraya varsa hemen almak gerekir, 190 200 e astra j ler var. K kasalar daha pahalı, 308 de iyidir ama opel ona göre daha öndedir. -
eğer uzun yol ve sıcak iklimse tabi ki dizel. anladığım kadarıyla genç olduğunuz için biraz gösterişli kasa bakıyorsunuz. bu sebeble size multijet egea gitmez. octavia düşünür müsünüz? (DSG olmayan)
-
Fiyatlar iyicene arttı zaten bütçe max 210 bin tl ye astrada karar kıldım j kasa 1.6 cdti 136 manuel cosmo veya sport fakat hb ile sedan arasında kaldım izmir ile tekirdağda kullancağım 1 2 ayda birde uzun yol aralarında ne gibi farklar var bilginiz var mı
-
evet 23 yaşındayım octavia düşünmemiştim fakat bir araştırıcam astra j en mantıklısı geliyor 1.6 cdti manuel cosmo veya sport fakat hb ile sedan arasında gidip geliyorum biri daha spor genç işi duruyor biri daha olgun ve ağır seçim yapmak zor aralarında ne farklar var internette bulamadım bir bilgi birde sizin bilginiz var mı
-
Bence temiz 1.3 Egea. Uzun yolda az yakıtı ile sizi mutlu eder. Bagaj desen o da mevcut. Tipini de ben çok beğeniyorum. Sizi bilemem ama. O fiyatlara hem temiz bulursun. Hemde masrafı yürütmesi ucuz bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 16 Kasım 2021; 0:23:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın
Bence temiz 1.3 Egea. Uzun yolda az yakıtı ile sizi mutlu eder. Bagaj desen o da mevcut. Tipini de ben çok beğeniyorum. Sizi bilemem ama. O fiyatlara hem temiz bulursun. Hemde masrafı yürütmesi ucuz bir araç.öncellikle yorumunuz için teşekkürler de egea fluence hiç bakmıyorum direk birde b segmenti
-
Şöyle birşey al kalan parayı da dolar yap bozdurup bozdurup gezersin.
Ya da dersen lpg boş iş, hem az yaksın hem benzinli olsun hem de daha yeni olsun bütçeyi biraz daha kasıp şunlardan alabilirsin:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-hatchback-966987851/detay
Ben olsam ikincisini yapardım, fiyatı piyasaya göre aşırı uygun kalmış dikkatlice kontrol ettirilmesi lazım.
-
mazda 3 e tasarım olarak bayılıyorum fakat 2. elde değer kaybı olarak ve benzinlisi yakıt olarak üzer mi çünkü senelik 20 25bin km yapıyorum onu bilemedim.
-
Türkiye'de değer kaybeden araba mı kaldı ?
Neyse değer kaybını istersen şöyle güzel ilanlardan 5-6 tanesini favoriye alıp kaç günde satılıyor bakarak anlayabilirsin talep nasıl ortaya çıkar.
Yakıt olarak uzun yolda ikiside az yakar ama şehir içi ilk attığım eski kasa çok yakıyor, ikincisinde sakin kullanımla yoğun trafikte max 8 lt yakıyor, orta trafikte 7.5 lt.
-
Japon al ben Japon arabaların masrafsızlığına Avrupa araçlarını bırakıp son Japon a geçince inandım marka farketmez ama toyota alacaksan TR üretimi alma honda da öyle tr üretimi harim Pakistan bile olsa al
-
teşekkür ederim yorumunuz için astra j hakkında bilginiz var mı daha önce hiç kullanmadım hb sedan farkı vs olarak
-
japonlar güzelde haftalık 200 250 km yol yapıyorum ortalama, yakıyolar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 16 Kasım 2021; 1:22:13 > -
Otomatikse veya lpg takılmışsa ben almam öyle söyleyim.
-
1.6 cdti 136 manuel cosmo veya sport paket sedan ile hb arasında fark varmı hangisi daha alınası
-
Biraz kişisel tercihe bağlı değil mi sedan vs hb.
-
bazı araçların sedan hb arasında kalite iç genişlik yol tutuş konfor olarak farklar oluyor ya o açıdan sordum
Benzer içerikler
- opel astra hararet göstergesi
- hyundai coupe alınır mı
- bmw 320i ed kronik sorunları
- sistem gücü sınırlı ne demek
- ford fiesta 1.4 tdci kronik sorunlar
- togg satış rakamları
- passat 2025
- renault logan
- 35 tfsi ne demek
- 2025 model
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X