Motor masrafı varsa ekspertizde çıkmıyormuş TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ (merkez)youtube MOTOR YÜZDESİ DİYE BİRŞEY YOK.MOTORA KATKI KOYARAK YAĞ YAKAN ARACIN MOTORUNU GİZLİYORLAR. https://www.youtube.com/watch?si=zDqtQXaOJC3Dzsko&v=2jOP34Iui9c&feature=youtu.be |
2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!)
-
-
oooo bot kardeş gelmiş,
Şikayetiniz alınmıştır.
-
Şikayetiniz iletildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir.. :D
-
Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir.... :D
-
Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir..
-
Çok şükür Aralık ayına kadar forumda yoksun, diğer forumlarda istersen her gün bu konuları aç,eminim seni can kulağı ile dinlerler:))))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen kimsin ki senin konuların beni rahatsız edecek bot kardeş,yada gökhan yada baran hangi çakma isminle hitap edelim
120 günü yedin umarım akıllanırsın....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 6 Ağustos 2024; 8:43:50 > -
İnşallah fake hesapla gelmek gibi bir hata yapmaz,o zaman işi tam biter:)
geldi geçen kış bu hesabı kapatılmadı,diğer yedek hesabı kapatıldı
-
umarım bu cezadan sonra tur operatörü malum üye iyice hırslanıp fake hesaplarla foruma saldırmaz.
-
sonunda şurubu hava değişimine göndermişler. umarım gittiği yerde biraz kafası düzelir...
-
Yapar hemde çok ciddi bir hırsla yapar. Bunun çözümü uzaklaştırma değil, ben diyorum sağlık bakanlığına şikayette bulunulmalı. Adam (çocuk bence) gerçekleri çıkarıp kamuoyuna sunuyorum buradan diyor. Adam davasında ciddi.
Gönderemediler
Sıfır araç forumu üzerinden otomobil geneli trollemeye devam ediyor,kalıcı gidene kadar başımızın belası olmaya devam edecek maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ağustos 2024; 18:37:17 >
Ben de.onu anlamadım. Oto genelden şutlanmadı mı bu vatandaş? Değilse verilen cezanın bir önemi yok ki...
Ana başlıktan kovuyor oradan acamiyor ama alt basliklardan konu acabiliyor
Sistemleri alt basliklari ana başlık gibi degerlendiyor anladıgim kadarıyla
Trafik ve biz otomobil genelin alt başlığı
Sistemsel sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2024; 19:15:22 >
Bir türlü anlatamıyoruz geçici çözümlerle 3 5 gün cezayla sonuca varmaya çalışıyorlar,bir de kişisel sorununuz var deyip olayı ikili tartışmaya çevirmeye çalışıyorlar
sen ben şunun onda birini yapsak çizilmiştik,bu forumu mahveden bu zihniyet zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ağustos 2024; 19:17:48 >
yönetim nato kafa,nato mermer dediği sürece bundan fazla ileri gitmez
-
bu tur operatörüne sen normal değilsin, hastasın dedim diye yönetim bana 4 gün ceza vermişti. işte adalet.
-
Bu forumda en çok bu arkadaşa üzüldüm şimdiye kadar, zamanında açtığım Porsche konusuna gelip Citroen C5 önermişti, sonra da beni yalancılık ile itham etti.
Açtığım konuların linklerini, araçların fotoğraflarını göstermeme rağmen yönetime şikayet edip yorumu sildirdi sonra da banlanmıştı.
Yanlış hatırlamıyorsam motor kullanıcısı bir arkadaştı, soğuk havalarda ve yüksek süratlerde kask içeriye hava alıyor olmalı ki bu denli üşütmesi başka şekilde açıklanamaz.
Hoş görün boş verin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu forumda en çok bu arkadaşa üzüldüm şimdiye kadar, zamanında açtığım Porsche konusuna gelip Citroen C5 önermişti, sonra da beni yalancılık ile itham etti.
Açtığım konuların linklerini, araçların fotoğraflarını göstermeme rağmen yönetime şikayet edip yorumu sildirdi sonra da banlanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam motor kullanıcısı bir arkadaştı, soğuk havalarda ve yüksek süratlerde kask içeriye hava alıyor olmalı ki bu denli üşütmesi başka şekilde açıklanamaz. Hoş görün boş verin. |
Benzer içerikler
- dükkan önü işgaliye bedeli
- ayağımı gazdan çekince araba stop ediyor
- istanbuldan erdek"e arabayla nasıl gidilir
- plaka şikayet edilirse ne olur
- noter satışından sonra gelen trafik cezası
- uçan araba fiyatları
- elektrikli paten
- renault logan
- trafik cezası itiraz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X