Şimdi Ara

2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor masrafı varsa ekspertizde çıkmıyormuş

TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ (merkez)youtube
    MOTOR YÜZDESİ DİYE BİRŞEY YOK.MOTORA KATKI KOYARAK YAĞ YAKAN ARACIN MOTORUNU GİZLİYORLAR.
    https://www.youtube.com/watch?si=zDqtQXaOJC3Dzsko&v=2jOP34Iui9c&feature=youtu.be

• Bu forumda en çok bu arkadaşa üzüldüm şimdiye kadar, zamanında açtığım Porsche konusuna gelip Citroen C5 önermişti, sonra da beni yalancılık ile itham etti.

Açtığım konuların linklerini, araçların fotoğraflarını göstermeme rağmen yönetime şikayet edip yorumu sildirdi sonra da banlanmıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam motor kullanıcısı bir arkadaştı, soğuk havalarda ve yüksek süratlerde kask içeriye hava alıyor olmalı ki bu denli üşütmesi başka şekilde açıklanamaz.

Hoş görün boş verin.
  • oooo bot kardeş gelmiş,

Şikayetiniz alınmıştır.

• Şikayetiniz iletildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimateRs U kullanıcısına yanıt

Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir.. :D

Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir.... :D

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ahahahhah galerici kardeş gelmiş. Seni rahatsız eder tabi bu konu normaldir..

• Çok şükür Aralık ayına kadar forumda yoksun, diğer forumlarda istersen her gün bu konuları aç,eminim seni can kulağı ile dinlerler:))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kimsin ki senin konuların beni rahatsız edecek bot kardeş,yada gökhan yada baran hangi çakma isminle hitap edelim

120 günü yedin umarım akıllanırsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 6 Ağustos 2024; 8:43:50 >
    İnşallah fake hesapla gelmek gibi bir hata yapmaz,o zaman işi tam biter:)

geldi geçen kış bu hesabı kapatılmadı,diğer yedek hesabı kapatıldı

• umarım bu cezadan sonra tur operatörü malum üye iyice hırslanıp fake hesaplarla foruma saldırmaz.  

• sonunda şurubu hava değişimine göndermişler. umarım gittiği yerde biraz kafası düzelir...

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Yapar hemde çok ciddi bir hırsla yapar. Bunun çözümü uzaklaştırma değil, ben diyorum sağlık bakanlığına şikayette bulunulmalı. Adam (çocuk bence) gerçekleri çıkarıp kamuoyuna sunuyorum buradan diyor. Adam davasında ciddi.

• Gönderemediler

Sıfır araç forumu üzerinden otomobil geneli trollemeye devam ediyor,kalıcı gidene kadar başımızın belası olmaya devam edecek maalesef

@mahmut_emmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ağustos 2024; 18:37:17 >
    Ben de.onu anlamadım. Oto genelden şutlanmadı mı bu vatandaş? Değilse verilen cezanın bir önemi yok ki...

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Ana başlıktan kovuyor oradan acamiyor ama alt basliklardan konu acabiliyor

Sistemleri alt basliklari ana başlık gibi degerlendiyor anladıgim kadarıyla

Trafik ve biz otomobil genelin alt başlığı

Sistemsel sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2024; 19:15:22 >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Bir türlü anlatamıyoruz geçici çözümlerle 3 5 gün cezayla sonuca varmaya çalışıyorlar,bir de kişisel sorununuz var deyip olayı ikili tartışmaya çevirmeye çalışıyorlar

sen ben şunun onda birini yapsak çizilmiştik,bu forumu mahveden bu zihniyet zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ağustos 2024; 19:17:48 >

yönetim nato kafa,nato mermer dediği sürece bundan fazla ileri gitmez

• bu tur operatörüne sen normal değilsin, hastasın dedim diye yönetim bana 4 gün ceza vermişti. işte adalet.

• Bu forumda en çok bu arkadaşa üzüldüm şimdiye kadar, zamanında açtığım Porsche konusuna gelip Citroen C5 önermişti, sonra da beni yalancılık ile itham etti.

Açtığım konuların linklerini, araçların fotoğraflarını göstermeme rağmen yönetime şikayet edip yorumu sildirdi sonra da banlanmıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam motor kullanıcısı bir arkadaştı, soğuk havalarda ve yüksek süratlerde kask içeriye hava alıyor olmalı ki bu denli üşütmesi başka şekilde açıklanamaz.

Hoş görün boş verin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.