Şimdi Ara

2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine mi 3-5 gün ceza vermişler diye bakayım dedim, bir de ne göreyim 1 gün vermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La 1 gün ne. Yarın öğlen yine teröre devam edecek

• Saatleri kalmış ve süresi bitince bilin bakalım neler yapacak ?
    Şaka maka üzülünecek de bir durumu var.

• Yöneticilerden ricamdır. Bir kişiyi engellediğimizde onun açtığı konuları da görmeyelim. Bir konuya yorum yaptıysa onu da görmeyelim. Ekşideki gibi. Kimse görmezse vazgeçer gider bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

yönetim kulağının üstüne yatıyor,eğer ciddi bi yaptırım gelmez ise yönetimin tuttuğu troll ergen diyebiliriz.

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Hit artıyor belki konu açıldıkça ama kalite düşüyor. Okudum kardeşim bu konuyu. Anladım. Bir bakıyorum tekrar önümde. Konuyu gizliyorsun çıkmasın karşıma diye. Yeni konu açılmış yine çıkıyor. Olmaz ki böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Biz aylardır yönetim kanalına bunu anlatmaya çalışıyoruz aylardır ama anlamıyorlar,birbirinize tahammülünüz yok değip geçiştiriyor sayın yöneticiler ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 7 Ağustos 2024; 6:52:2 >
  • https://forum.donanimhaber.com/forumla-ilgili-onerileriniz-sorunlariniz--f604
    Arkadaşlar öneri bölümüne konu açarak olayı şikayet etmek ve açtığı konuları şikayet edip kapattırmak dışında çözüm yok
    Biz @UltimateRs ile birlikte sürekli bunu yaparak çözüm arıyoruz
    En çok ikimiz mücadele ettiğimiz için de yöneticiler bunu kişisel husumete bağlayıp görmezden geliyor

• en1gma kullanıcısına yanıt

Haklı olduğumuzu bildiğim için sonuna kadar gidicez sorun değil,burdanda belirtmek isterim ta ki banlanana kadar bu şikayetlerimiz devam ediyor olacak bizim,

Yönetimin sessiz kalıyor oluşu can sıkıcı

• Genel banı yarım saate bitiyor. Bakalım ne yapacak.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

ban açılmış,çete diye itham ediyor troll

• Meşazını aldım treyturop kardeşim, ben de galerici olacağım bu saatten sonra

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

Yönetime karşı isyan başlatmışız bir de sözde 2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 

en azından aralığa kadar konu açamayacak rahatız o yönde,

• Permaban yemiş. Hayırlı olsun herkese. Terörizm bitti

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 7 Ağustos 2024; 22:39:23 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 

sevindim,geç oldu ama oldu 2. El araç alanlar dikkat (Büyük Tehlike!!!) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 8 Ağustos 2024; 6:3:49 >
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda danışmak için yazıyorum 2013 Linea pop paket alacağım ekspere girdim ve ufak tefek şeyler çıktı ve sol ön şase alt kulağında hafif eziklik varmış aracın herhangi bir kazası yok usta bu yaştaki arabada normal oldugundan bahsetti ,birşeyler baskımı uyguluyormuş sıkıştırıyormuymuş ne dedi yani sorun teşkil etmez ama kafama takıldı ve kurumsal bir eksperdi sizce sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLuck01 -- 16 Ağustos 2024; 23:35:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.