Şimdi Ara

2.el araç ALIM-SATIM'ında kullandığımız YALANLAR nedir..?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Söylediğim en büyük yalan

Aslında çok pis
  • Satarsam otopazarında satmam. Çakal çok. Alırsam da ne otopazarından alırım. Ne de internetten. Alırsam Herhangi bir yetkili servisin Showroom'undan alırım. Yüksek model 2. ele kredi bile veriyorlar.
  • Yalan söylemedim, ama popüler yalanlara ekleme yapabilirim.

-Keyfe keder boyalı
    -Etek altı boyalı
    -Bakımları yeni yapıldı

veeeeeee asıl favorilerim, hastayım bu ikisine,

-Çıtır hasarlı
    -Araç pert ama ilanda evveliyatında kaza bela yoktur yazması
  • Satarken olumlu olumsuz herşeyini söylerim.
    Birkaç kuruş para için arkamdan laf ettiremem...
  • Şimdiye kadar bir kere 2.el araba aldık oda imzamdaki passat.

Computestte baktırdık felan 3 parça boya ve motoru gayet iyi durumdaymış(göya).

Aracı yaklaşık 1.5 sene kullandık bu zaman içerisinde 5bin tlye yakın masrafı oldu. Onun dışında satarken 6 parça boya çıktı ön takımda bir sorun vardı sürekli ses yapıyordu 20-60km arasında serviste bulamadılar sorunun nerden kaynaklandığını.Ek olarak ön kaputun boyası attı içerisinde çalışan aksam kalmamıştı zaten. 3 kere yolda bıraktı. Aracı satılığa çıkardık bir adam geldi ustasıyla birlikte ustada adamdan ekmek yemek için aracı aldırdı hallederiz gibisinden adam hiç bakmadı usta aldı gibi bir şey oldu.

İşin özeti bir daha 2.el araç almayı düşünmem istiyorsa 10bin kmde olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Satarsam otopazarında satmam. Çakal çok. Alırsam da ne otopazarından alırım. Ne de internetten. Alırsam Herhangi bir yetkili servisin Showroom'undan alırım. Yüksek model 2. ele kredi bile veriyorlar.

Aynen katılıyorum internette olsun oto pazarında olsun çakal dolandırıcı herşey denilebilecek insanlar çok fazla sayıda

Gözünün içine baka baka yalan söylüyor bazı insanlar kendilerini ordunaryus profesor kadar zeki sanıyor belki bir saf enayi bulurum diye

En iyisi bencede yetkili servisten sıfır km almak 2.seçenek de bakkal altı olmayan bir galeriden almak 3. ve son seçenek de internet ilanlarından almak ama bu işi meslek edinmiş 24 saat ilanlara bakan insanlar var sağlamını düşürmek zor hepsi birbirinin kopyası ilanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MJet

Şimdiye kadar bir kere 2.el araba aldık oda imzamdaki passat.

Aracı yaklaşık 1.5 sene kullandık bu zaman içerisinde 5bin tlye yakın masrafı oldu. Onun dışında satarken 6 parça boya çıktı ön takımda bir sorun vardı sürekli ses yapıyordu 20-60km arasında serviste bulamadılar sorunun nerden kaynaklandığını.Ek olarak ön kaputun boyası attı içerisinde çalışan aksam kalmamıştı zaten. 3 kere yolda bıraktı. Aracı satılığa çıkardık bir adam geldi ustasıyla birlikte ustada adamdan ekmek yemek için aracı aldırdı hallederiz gibisinden adam hiç bakmadı usta aldı gibi bir şey oldu.

3 kere nasıl yolda kaldınız

• ha ha
    başlıkta alım satımda kullandığımız yalanları yazın demiş
    herkes ''ben yalan söylemem'' demiş.
    paradoksa bak
  • Dh yalan söylemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Yalan söylemedim, ama popüler yalanlara ekleme yapabilirim.

-Keyfe keder boyalı
    -Etek altı boyalı
    -Bakımları yeni yapıldı

-Çıtır hasarlı

ölen adama rahmetlinin ilk ölüşü daha önce hiç ölmemişti demeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: MJet

Şimdiye kadar bir kere 2.el araba aldık oda imzamdaki passat.

3 kere nasıl yolda kaldınız

İlkinde yağ bir şeyi kırılmış yani tamda bilmiyorum parçanın adını yağ göstergesi yandı motor yağ içindeydi. Servis altını mı vurdunuz falan dedi ama parçanın eskidiğinden dolayı yapmış da olabilir dedi çünkü altını vurmadığımdan emindim.

İkincisinde egzozun motora bağlandığı bir boru var o çıkmış motordan ve yere sürtüp kıvılcım çıkıyormuş taksiciler durdurdu motoru kapat falan dediler karanlıkta görememiştim her neyse çekiciyle servise.

Üçüncüsü de aküden dolayı alternatör ve kömürde sorun vardı yine yolda bırakmıştı sağ olsun.

• İnsanlarla muhattap olmaktan nefret ediyorum, 1 kere araç sattım oda yakın bir arkadaşıma. Şu an ki aracımı satıcak olsam hayatta sahibinden.com ile uğraşmam galeriye veririm direk.

Yalan söylemek şerefsizliktir benim gözümde adiliktir, bizim insanımız çok ahlaksız, ahlaksız bir toplumuz.
  • Doğruyu söylediğimiz halde inanmayacakları bir şey olacak o da aracın kilometresi:98 Bin küsur

EDIT:Araç '98 Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 27 Şubat 2012; 19:02:01 >
  • 2011 de 2009 model caddy aracımızı satmıştık adamı ben servise götürdüm sorduttum adam yoksa gerek yok ben güvendim demişti gönlü rahat olsun diye tekrar gittik kadının dediklerini dinlemedi bile

Ama çok samami bir şekilde aracın + ve - lerini söyledim çünkü bende onu satıp araç alcaktım kendimi adamın yerine koydum

Arabada belden aşagı baya var belden yukarı cabrio oldugu için yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 27 Şubat 2012; 19:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

İnsanlarla muhattap olmaktan nefret ediyorum, 1 kere araç sattım oda yakın bir arkadaşıma. Şu an ki aracımı satıcak olsam hayatta sahibinden.com ile uğraşmam galeriye veririm direk.

Yalan söylemek şerefsizliktir benim gözümde adiliktir, bizim insanımız çok ahlaksız, ahlaksız bir toplumuz.

Aynen katılıyorum sahibinden com daki ilanların çoğu satmak için verilmiyor zaten ne kadar üç kağıtçı dolandırıcı ararsan orda

Galericilerinde ilanı var sahibinden com da yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Yalan söylemedim, ama popüler yalanlara ekleme yapabilirim.

-Keyfe keder boyalı
    -Etek altı boyalı -Bakımları yeni yapıldı

-Çıtır hasarlı

Bende çok rastlıyorum bu cümleye..
    "ETEK ALTI BOYALI"

Ben son 2 ayda yaşadıklarımı vaktim olursa sizlerle paylaşacağım.
    Yalan, sahtekarlık, üç kağıtçılık... Herşey var

• MESAJ NO: 1
    İlk arabam MURAT-124 idi
    Bir tanıdığımdan almıştım ve zar zor parayı denkleştirip almıştım..
    İyide etmişim hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Biraz bitim kanlanınca arabayı değiştirmek istedim ve kazançlı bir şekildede sattım..

Demekki 20 yıl önce hem dürüstlük hemde 2. el otoda kazanç bile elde ediliyordu.
  • MESAJ NO: 2

Sonra 131 aldım..

Amma uğraştım arabayla. O zaman için neredeyse TEMPRA parası gitti tamirine.
    Arabaya bir türlü ısınamdım ve onuda sattım..

Satan arkadaş öve öve bitirememişti, bende söve söve binememiştim
  • MESAJ NO: 3

Araba pazarına gittim ve Millet UNO al diyor ekonomik diyor bende araştırıyorum bakıyorum pazarda.

Bir galerici bana, boşver UNOyu sen FAVORİT al diyor. Ondada yok ama tavsiye ediyor. Ben bulursam seni ararım diyor.

2-3 hafta sonra FAVORİT geliyor 92 model ve o zaman için daha 4 yaşında araba.
    Ama bu arada herkes o neymiş? bildiğimiz SKODAMI diye soruyor ALMA diyorlar, alıyorum..

Süpper araba bence.. Bayaaa bir kullandım, taki ters şeritten biri ile kafa kafaya gelinceye kadar. O hatalı idi ve arabayı servise çektirdik.

Neyse yapıldı araba. Çarpan kişide ise ehliyette yok ve senet imzaladık. Sonradan adamı araki bulasın..

Epey sonra ihtiyaçtan arabayı sattım..
  • Hiç yalan söylemeye gerek duymadım hatta nerde ne çizik varsa, kaç kere silecek değiştirdiğime kadar söyledim, aldığım yağın, sileceğin faturası(eğer varsa) gösterdim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.