Şimdi Ara

2. El Araç Tavsiyesi 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pek araba bilgim yok, çok fazla alakam da yoktur. İhtiyac haline geldiği için sizden ikinci el araba tavsiyesi istiyorum. (Umarım doğru bölüme konuyu açmışımdır)

Bir sürü marka tavsiyesi aldım, ama hepsinde de bir tutarsızlık var. Kimileri WW, Opel çok sağlam diyor, kimileri sakın bunları alma git oto sanayiye yarısı bu arabalarla dolu diyor.
    Kimi Renault'nun yedek parçası uygun diyor. Kimi, Renault'ya o kadar para verilir mi, manyak mısın diyor. Kimi 1.2 turbo modelleri alma, motorun ömrünü yer (1.2 olup 120 hp üretmesi), kimi de teknoloji gelişti adamlar düzgün araba yapıyor, neden almayacaksın deyip ikinci gün kurduğum cümlemi ağzıma tıkıyorlar Anlayacağınız kafamda tutarsız bilgiler mevcut.

Sonuç olarak en son, sizin tavsiyelerinizi duymak ve nihai bir karar vermek istiyorum.

İstediğim özellikler aşağıdadır;

1- Yarı Otomatik ya da Otomatik Vites
    2- Benzinli (Etrafımda "ikinci el alıyorsan, benzinli'den şaşma" diyenler çoğunlukta. Belki yanlış biliyorumdur)
    3- Şehir için 7 lt / 100 km yi geçmeyecek benzin tüketimi. Fabrika bilgisi 6,5 civarı olanlar, bizim kullanımımıza göre ortalama 7 lt ye denk geliyor zaten.
    4- KM: 80.000 i geçmeyecek

Bütçem ortalama 55.000 TL (belki biraz fazla kasarsam 60-65.000 TL.)

Şimdiden herkese teşekkür ederim..

• Şehir icin derken şehir içi 7 litre mi yakacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ TAVSİYESİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.