Şimdi Ara

2. El Araç tavsiyesi yardım istiyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Allah izin verirse 6 ay sonra çocuğum olacak, memurum. Hastane v.s derken arabasız olmuyor.. Yeni düğün yaptığım için henüz birikim yapamadım malesef. takribi 15-16 bin civarı araç bakarım en azından bi kaç sene bizi idare edecek çoğunlukla şehir içi kullanacağım temiz mümkünse klimalı araç almak istiyorum. Bu paralara bulunacak araçlardan sahibinden. com a baktığımda aklıma yatan felicia oldu, kliması bazılarında var bazılarında yok, masrafı çok olurmu kullanan, tavsiye eden varmıdır, yada başka model tavsiyelerine açığım. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar

• Bütçeniz gerçekten çok sıkıntılı.

İlk tavsiyem, araç almayın gerektiğinde taksi ile işlerinizi halledin. Vergisiydi, sigortasıydı, bakımıydı derken emin olun daha ucuza gelir. Elinizdeki parayı da değerlendirin derim.

İlla araba diyorsanız aşağıda örnek bir ilan attım. Ben çok kısa bir araştırma ile bu ilanı buldum. Vakit ayırıp incelerseniz daha temiz ve uygun fiyatlısını bulabilirsiniz. Hatta yakın bir yerlerde varsa aracı görmeye de gidin. Malzeme kalitesi Felicia'nın çok üzerinde. Neredeyse 20 yaşına gelmesine rağmen içleri oldukça temiz duruyor. Kullanılması da bir o kadar zevkli, kolay ve rahat.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-modelinin-en-temizlerinden-biri-437166644/detay

• Mazda 323 - Lada Vega
  • Mazda 323 sizi daha cok mutlu eder. Temizini de bulursaniz tadindan yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo classic alabilirsin bence
  • Ben olsam o bütçeyle araç almazdım

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Herkes megane gibi premium arabalara binemiyor Moueson’cuğum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.