Şimdi Ara

2. El Captiva almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize öncelikle sağlıklı ve güzel bir yıl diliyorum.
    Uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Çok değerli bir abim Mercedes E180 için bu hafta kapora yatıracak. Mevcutta kullandığı Captiva'ya benin almam için 59.000 TL gibi çok uygun bir rakam telaffuz etti.
    2011 Model Captiva High (2010 Aralık ayı çıkışlı)
    40.000 km
    Siyah renk
    Hasarsız, çok temiz
    Servis bakımlı
    Yan basamak ilaveli. Navigasyon mevcut değil.
    Mevcut aracım 2010-Haziran Focus hatchback titanyum 1.6 Tdci (Yıllık 15.000 km yapıyorum)

Tavsiye eder misiniz?
    Araca 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum. Kalite anlamında ileride 7-8 yıllık Captiva kullanıcısını üzer mi? Chevrolet'nin çekilmesi çok büyük sıkıntı yaşatır mı? 4-5 yıl sonra aracı satmakta problem yaşar mıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nism

Hepinize öncelikle sağlıklı ve güzel bir yıl diliyorum.
    Uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Çok değerli bir abim Mercedes E180 için bu hafta kapora yatıracak. Mevcutta kullandığı Captiva'ya benin almam için 59.000 TL gibi çok uygun bir rakam telaffuz etti.
    2011 Model Captiva High (2010 Aralık ayı çıkışlı)
    40.000 km
    Siyah renk
    Hasarsız, çok temiz
    Servis bakımlı
    Yan basamak ilaveli. Navigasyon mevcut değil.
    Mevcut aracım 2010-Haziran Focus hatchback titanyum 1.6 Tdci (Yıllık 15.000 km yapıyorum)

Tavsiye eder misiniz?
    Araca 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum. Kalite anlamında ileride 7-8 yıllık Captiva kullanıcısını üzer mi? Chevrolet'nin çekilmesi çok büyük sıkıntı yaşatır mı? 4-5 yıl sonra aracı satmakta problem yaşar mıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bence fiyat gayet iyi...muadilleri daha pahalı...son ötv artışı ve kur nedeniyle gelecek zamlar ile, bu fiyata bedava sayılır.

öneli olan şehiriçi 11 lt civarı tüketim ve yüksek mtv...bunlar önemli..bir de SUV, 2 tonluk araç ile sedan kıyaslaması yapmaamak lazım....tavsiyem en azından 100-150 km, şehir içi ve dışı aracı kullan...hoşıuna giderse ve yürütmede sorun yaşamazsan, kaçırmak...fiyat gayet uygun çünkü.

bu arada çekilme hişkayesini çok takmaya gerek yok...piyasada 40-50 bin captiva var..ist-ankara ve izmir gibi büyükşehirlerde sorun olmaz...ama anodolu da küçük bir şehirdeysen zorluk yaşayabilirsin.

• dalio D kullanıcısına yanıt
    Ankara'da oturuyorum. Fiyat gerçekten arkadaş işi, çok uygun. Arabayı satacak kişi de istersen 1-2 günlüğüne arabayı alıp kullanabilirsin dedi. Ancak yeni alacağı araç tarihi daha belli değil ama sanırım Mart-Nisan gibi gelecek. Aracı o tarihte alabileceğim. Şartlarda bir değişiklik olmazsa o tarihte, ciddi olarak almayı planlıyorum.
  • captiva şehir içi 12-13 lt rahat yakar..basarsanız 14ltden fazlasını da görürsünüz..
    vergisi de fazladır..onun haricinde bir eksisi olmayan bir araç...
  • Fiyatı bana pahalı geldi. Neden derseniz, orjinal navigasyon ve multimedya yok. Onun dışında, captivaların yakıtı yüksek diye biliyorum. Dizel focus tan sonra size çok abartı gelecektir. Bence arkadaşınızın tavsiyesine uyun ve aracı 1-2 gün kullanın. O zaman daha net görülür herşey. Hakkınıza hayırlısı inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşınızın fiyatı gayet iyi .. Bende geçen hafta satılığa çıkardığım kendi aracıma , 2012 mart trafiğe çıkışlı, 34.000 km'de, navigasyonlu, koltuklarda ekranları var, dvd - navigasyon vs. full özellikte, bej deri döşemeli, kazasız boyasız aracıma 65.500 TL - 66.000 TL arası istiyorum. Piyasası bu şekilde, kıyaslama yapabilirsiniz. Sakin kullanımda araç şehir içi 10 lt, şehir dışı 8-8,5 lt mazot yakar. Kronik bir arızasını şuana kadar ben duymadım. Alırsanız hayırlısı olsun. Güzel araba bence..
  • nism N kullanıcısına yanıt
    Ailemizde 1 adet captiva vardı 2011 dizel. Auris ce caddy dizelden sonra yakıtı çok üzdü. 10 litreyi bulan şehir içi ortalaması ile dizeli bile çok yakıyor. İkinci el aldıgımız captivayı 10 bin tl zarar ile zor sattık.

Umarım sizin maceranız daha olumlu geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcılara ve yorum yapanlara çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yapıcı yorumlar geliyor.
    Aslında sene başında Kuga için kapora vermiştim; ancak yakıt tüketimi nedeniyle vazgeçmiştik. Şu an Kuga fiyatlarını görünce gerçekten almadığım için çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum.
    Captiva ile Kuga yakıt tüketimleri hemen hemen aynı diyebiliriz. Bu araçlardan yakıt ekonomisi beklemek biraz insafsızlık olur tabiki. Yakıt tüketimi konusunda kendimi ikna etmem gerekiyor öncelikle.
    Aracı eşim kullanıyor, kendisi ısrarla SUV istiyor. Bana kalırsa C sınıfı bir sedan da bizim rahatlıkla işimizi görür hem de fazlasıyla. Ancak ÖTV ve kur artışları sonrasında fiyatlar ürkütücü olacak. Olası bir kriz öncesi de çok borçlanmak istemiyorum.
    Dediğim gibi önümde birkaç aylık bir zaman dilimi var. İyice düşünüp, aracı kullanarak, sizlerin de yorumlarınızı referans alarak karar vermeye çalışacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.