Bildirim
2. EL COROLLA MI? 0. KM ASTRA 111. YIL MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sıfır araba her zaman sıfır arabadır. -
Astra'nın dizelini kullanmadım. Tabi ki sıfır sıfırdır.40 bindeki araba lastik falan ister yakında o maliyeti de ekleyin. Ben aracımdan memnunum ama ben de değişiklik yapsam mı diyerek geçen gün bayileri şöyle bir dolaştım. Ama yeni kasaları çıkmış araçları alabiliyorum şu an. Onlar da bana Corolla'yı aratır gibi geliyor. -
Sıfır her zaman önceliklidir. -
Yarın astra yı tekrar test edecegim. fiatı beni cezbediyor.. konforu ile ilgilide kendimi ikna edebilirsem alacagım astrayı.. araclarla ılgılı yorumlaınızı paylasmanız dileğiyle.. -
2008 üretim 2009 model corolla dizel 40.000km de iyi kullanılmışsa 35.000 civarında iyi bir tercih olur aynı aracı biz kullanıyoruz 17.500 de şu an yakıt parası hiç cep yakmıyor. 3.9lt/100km katalog bilgisini aynen yakıyor 90km hızda. 120 ve üzerine çıkınca 6-7 litreye varabiliyor tüketim yoluna göre geçebiliyorda (rampalı yollarda 11,5lt yi görmüştüm 120 ile)
Hatta doğuda kaçak mazot ile çalıştırmak için 2 araç tercih ediliyor. 1 dacia 2 corolla biri ucuz olduğu için işlerini görüp bir süre sonra satıyorlar, corolla'da dayanıklı olduğu için tercih ediliyor.
Ancak şunuda söyleyim bahsettiğim aracın her nedense ikinci eli alındığı dönemdeki sıfır fiyatına yakın durumu bende anlamış değilim.
Astra'yı bilmiyorum ama toyotanın arka koltuk ortasında çıkıntı olmadığı için arka oturumu gayet rahat, bagaj çok iyi.
Corolla ekonomi aracı, performans değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X