Şimdi Ara

2.el D segmenti bir araç alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an 2008 model Ford Focus TDCI trend arabam var. Bu sene içinde bu arabamı satıp 2. el d segmenti bir araç arıyorum. Bütçem en fazla 70 bin TL. İlanlarda bütçeme göre Mondeo ve Latitude buldum. Genelde 2011 model ve dizle bakıyorum. Hangisini almalıyım.

Not: Bulunduğum yerde Volswagen'in bayisi yok o yüzden bu markaya hiç bakmıyorum.

• Seçeneklerinizin arasında yok ama ben size Toyota Avensis 1,6 Elegant Extra" yı tavsiye ederim hemde sıfır, 60.000 TL, LPG ye uyumlu motoru var, 2, el sıkıntısı ile uğraşmazsınız..Hatta paranızın bir miktarı kalabilir bile.
  • Passat diyecektim ancak bayi yokmuş.
    Latitude yi silin aklınızdan bence o araba kesinlikle fiyatını hak etmiyor.
    Mondeo iyidir ford dan memnunsanız zaten fazlasıyla beğeneceksiniz aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Seçeneklerinizin arasında yok ama ben size Toyota Avensis 1,6 Elegant Extra" yı tavsiye ederim hemde sıfır, 60.000 TL, LPG ye uyumlu motoru var, 2, el sıkıntısı ile uğraşmazsınız..Hatta paranızın bir miktarı kalabilir bile.

Bence de kesinlikle avensis. Hatta alınabiliyorsa station wagon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Seçeneklerinizin arasında yok ama ben size Toyota Avensis 1,6 Elegant Extra" yı tavsiye ederim hemde sıfır, 60.000 TL, LPG ye uyumlu motoru var, 2, el sıkıntısı ile uğraşmazsınız..Hatta paranızın bir miktarı kalabilir bile.

Bence de kesinlikle avensis. Hatta alınabiliyorsa station wagon.

Şu an ki makyajlı kasa çok harika..Güzel bir LPG sistemi ile yıllarca sorunsuz bir şekilde dizel gibi ekonomik olarak kullanılabilir. Ama şahsi fikrimdir station da güzel ama maalesef Türkiye de station yerini ticari van araçlar aldığı içip satarken vs çok değer kaybettirir..
  • Cıvıc 1.6 Elegance lpg uyumlu
  • şimdilik benimde tercihim mondeo dan yana, avensis biraz kaba duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 bine Mondeo 1.6TDCI Titanium'u ikinci el değil sıfır olarak alabilirsiniz.
  • c180 bulunur belki o fiyata

• 70 bin tl'niz varsa sıfır bile d segmenti araç alabilirsiniz.

D segmenti araç alacaksanız benzinli istiyorsanız opel insignia 1.4 turbo edition elegance + stil paket fiyatı şu anda 58.600 tl. hatta tanıdık varsa biraz daha indirimli alabilirsiniz. bu fiyatı cuma günü opel gedizlerden aldım araçta eksta olarak 18 inç jant ve xenon farlar var.
  • 2.el Mondeo TDCI ideal olur hele ki Selective donanımlı ise...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muek

şimdilik benimde tercihim mondeo dan yana, avensis biraz kaba duruyor.

Düz vites kullanmada sıkıntı yoksa Mondeo çok güzel bir tercih.
    Ben aracımdan çok memnunum başka bir araç değişiminden dolayı muhtemelen satacağım.İşim kesin olmadığı için fiyatı biraz yüsek tuttum.57-58 bin gibi vereceğim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-ilk-sahibinden-9500-km-de-118081456/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: muek

şimdilik benimde tercihim mondeo dan yana, avensis biraz kaba duruyor.

Avensisi bir yakından görün,ledlerini falan,gayet şık duruyor.
    Eğer avensis alamıyorsanız mondeo çok iyi bir tercih olur.
    Sadece dizel bakmayın,lpg li seçeneklere de yönelin.
    Daha çok donanım ve daha uygun fiyat alma şansı yakalarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-s60-1.6-drive-premium-114825761/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-volvo-s60-d3-2.0-dizel-full-servis-bakimli-hatasiz-120765486/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-birlik-otomotiv-den-volvo-s60-120708760/detay
    S60 alırdım ben olsam.

+1907

farklı bir havası var

Ortadaki ilan Kadıköy Suadiye deki arabaya imrendim...Alan hayırını gösün.. Hayalimdeki arabalardan birisi.Kısmet inşallah....

• Valla bende mondeo düşünüyordum lpg ile ama şehir içi kullanımı boyutları nedeniyle düşndürüyor

• 2.el ve 70.000 civarlarıysa galiba dizel de şart gibi, bence de Volvo S60 gayet yerinde bir seçim olur.

Sıfır olarak düz vites olması sorun değilse Avensis ve Insignia çok güzel seçimler.

2.el yine tüpe sıcak bakıyorsanız muhtemelen daha az bir bütçeyle Accord alabilirsiniz.
  • Aslında bende görünüş ve boyut itibariyle volvo s 60' seviyorum ama "Big Boss" yani eşim nedense bu arabayı pek tutmadı. Mondeo ile ilgili endişem 1.6 tdcı alabileceğim için o kasaya motorun yeterli gelmemesi ve arabanın çok yakması, tabiki birde boyutu benimde aklımı kurcalayan durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.