Şimdi Ara

2.el ekran kartı alacağım öneri ve yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el ekran kartı alıcağım csgo oynuyorum amd 3400 hd series ekran kartım var aklımdaki ekran kartı ortalama 1gb 128 bit paylaşımsız bir ekran kartı fpsimi arttırcak birşey arıyorum ve istanbuldayım mecidiyeköydenmi alıyıım doğubanktanmı ?? yardımlarınızı bekliyorum

• Mecidiyeköy'deki bilgisayarcı arkadaşlara bak r7 240 veya r7 250 bulursan iş görür gibi.
  • Çağdaş kardeşim ben bu kadar birşey düşünmemiştim benim sistem ddr2 li zaten eski bir sistem csgoyu lowda 60 fps civarı oynatsın yeter :))
    Birde bunu 2.elini bi 100 tl ye filan bırakırlarsa alabilriim powera gerek yok sanırsam ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coLN -- 28 Aralık 2015; 15:00:07 >
  • R7 240 çok bir şey çekmez gibi, ama 100'ün üzerinde fiyat çıkar
  • Tamam ben beğendim almayı düşünüyorum fakat benim anakart ddr2 ramler filan ekran kartında gddr3 yazıyor o ramlerdeki gibi değil dimi
    Fazla hakim değilim konuya birde power lazımmı 300 civarıydı benim sanırsam bakıyım hatta@@
  • r7 240 alırsanız 230w güç kaynağı bile olsa yetecektir ek güç girişi de yok.ekran kartı ddr3 olabilir ddr2 sisteme takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

r7 240 alırsanız 230w güç kaynağı bile olsa yetecektir ek güç girişi de yok.ekran kartı ddr3 olabilir ddr2 sisteme takabilirsiniz.

Teşekkür ederim 300 watt var bunu almayı düşünüyorum bi 150tl civarına bulurum inşallah mecidiyeköyde alışveriş yaptığım bi yer vardı yardımcı olur sanırsam :))
  • en düşük güç kaynaklarında bile çalıştığı için rağbet gören bir karttır 240 bulma sorunu yaşayacağınızı sanmam ama işte tutuyor diye pahalı satmaya kalkabilirler ya tanıdık yerden alın ya da iyi araştırın marka ram önemli değil 240 ddr3 olsun yeter.
  • quote:

en düşük güç kaynaklarında bile çalıştığı için rağbet gören bir karttır 240 bulma sorunu yaşayacağınızı sanmam ama işte tutuyor diye pahalı satmaya kalkabilirler ya tanıdık yerden alın ya da iyi araştırın marka ram önemli değil 240 ddr3 olsun yeter.

Karar verdim 0 vatandan taksitle alıcam daha iyi en azından garantisi olur o kadar para vericem :) yardımlarınız için teşekkürler
  • bence mantıklı çünkü ikinci eline yüksek fiyat çekebilirler sıfır alıp hiç kafa ağrıtmamak en iyisi hem dediğiniz gibi garantisi olur.rica ederim.
  • quote:

bence mantıklı çünkü ikinci eline yüksek fiyat çekebilirler sıfır alıp hiç kafa ağrıtmamak en iyisi hem dediğiniz gibi garantisi olur.rica ederim.

Son sorum msi yonga setlimi asusmu ?? Asus dusunuyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coLN C kullanıcısına yanıt
    2ci el 2gb 7850 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.