Şimdi Ara

2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmem gerek ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar letgodan uygun fiyata asus strix gtx1080 buldum ve satici ile anlastim yakin zamanda gidip alicam bir arkadasimin evindeki pcde test edicez satici alici olarak bu test sirasinda nelere dikkat etmem lazim hangi programlari kullanmaliyim ve kartin fiziksel yuzune bakarak olsun program test sirasindaki degerler olsun nelere dikkat etmeliyim .
    şimdiden cok tesekkurler .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben genelde sağlam garanti veren satıcılara bakıyorum köşe başı garantici olmasın en az 1 yıl garantili olsun zaten sorun cıkarsa gider garantiden 0 ını alırsın en son gtx 780 aldım 3 sene götürdü temizlemediğimden yandı gibi bişi oldu
  • Furmark açın bir 15dk test edin daha sonra MSI afterburner üzerinden fanları manuel olarak %50-60-70-80 diye yükselterek test edin fanlardan aykırı bir ses geliyor mu diye bakın çoğu insan dikkat etmez sadece GPU sıcaklığına bakar tamam der ama fanlar çok önemli. Ayrıca arka yüzeyde vidalarla oynanmış mı diye kontrol edin bazı kullanıcılar açıp macun değiştiriyorlar ve bunu garanti çok rahat anlıyor. Garantili kart aldım sanarsın bir sorun olduğunda servis bu ürünün vidalarıyl oynanmış der elinde patlar.
  • Bilgiler icin tesekkurler arka panele vida vurmamis detayli foto istedim arka panelde vida uzerindeki etiket duruyor arkadas sadece temizlemek amacli on paneldeki demir kablolarin takildigi yeri sokup temizlemis ve tekrar takmis o kdr bu sizece bir sikinyi yaratirmi
    Garantisi 2yil 2 ay daha devam ediyor 2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmem gerek ????

Burdaki demir yeri sokup takmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Sino_0

Bilgiler icin tesekkurler arka panele vida vurmamis detayli foto istedim arka panelde vida uzerindeki etiket duruyor arkadas sadece temizlemek amacli on paneldeki demir kablolarin takildigi yeri sokup temizlemis ve tekrar takmis o kdr bu sizece bir sikinyi yaratirmi
    Garantisi 2yil 2 ay daha devam ediyor

Burdaki demir yeri sokup takmis
    Açıkçası orada temizlenecek bir durum yok ilginç ama kart hakkında bir şey diyemem yani.

• Ya arkadas genc birazda tecrub3siz gaiba bu konularda bende anlamadim neden oyle bisi yaptigini ama garantide sikinti cikacagini sanmiyorum buradan sonucta arka paneli sokmemis geri kalanida testler bize ne oldugunu gostericek gibi 2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmem gerek ????

Arka panelde boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Sino_0

Ya arkadas genc birazda tecrub3siz gaiba bu konularda bende anlamadim neden oyle bisi yaptigini ama garantide sikinti cikacagini sanmiyorum buradan sonucta arka paneli sokmemis geri kalanida testler bize ne oldugunu gostericek gibi

Arka panelde boyle
    Kart tertemiz olabilir hocam ama dediğim gibi o plakanın sökülmesine bir anlam veremedim özellikle de temizlik için. Deneyin, test edin çalışırken daha net belli olur her şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun usta hayirlisi diyelim teatlerde bakicaz

• Arkadaslar son olarak sizce bu etiket ellenmismi acaba ??? 2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmem gerek ????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.