Şimdi Ara

2.el Ferrari (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Terry Malloy

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

LaFerrari ve 1-2 adını hatırlamadığım modeller dışında istediğini alabiliyorsun diye biliyorum ben. LaFerrari'ye sadece belirli kişiler sahip olabiliyor, zaten o modelden de Türkiye'de sadece 1 tane var galiba. Özellikle galeride satılan 0KM ve 2. el modelleri alman çok kolay olur paran olduktan sonra.

Dedikleriniz dogru Ekleme yapayım:

La ferrariyi sadece 499kiši alabiliyor.Ama ferrarinin istedigi seyleri karsilamasi lazim ki ve buda cok zor.

Turkiye de sadece 2 kiside var bu arac.

1cisi Vural ak

2cisi Mehmet basaran.

bu şartlar nelerdir

Son 8 yıl içinde üretilen Ferrariler'den 5'ine sahip olmak ve Laferrari siparişi verdiğinde bu otomobilleri satmamış olmak. Vural Ak aldı Laferrari'yi birde Mehmet Başaran hak kazanmıştı. Fakat sipariş verdikten sonra vaz geçince başka birine satıldı araç.

• Duellist kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz f12'i duymuştum. Zaten onuda düşünüdm ve araştırdım kimisi kullanıcı hatası dedi kimisini dediğiniz gibi trafiğe dayanamayıp yandı diye. Bende karar veremeyince buraya yazdım zaten. 70 bin km'den bahsetmişsiniz ben alım 30 bin km yapıp aracı satacağım ama bu yazınız biraz vaz geçirdi beni. Continental gt 2014 ler ile 911 gts 2016lara bakıyorum şimdide ama hala gönlüm Ferrari'de hiç bir yolu yok mu demiyor değilim bakalım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Paran varsa gayet de satıyorlar. Adam seçiyorlarmış muhabbeti tamamen şehir efsanesi.

quote:

SAHİP OLMA KOŞULLARI PADIŞAHININ KIZINI ALMAKTAN ZOR

Ferrari toplam 500 adet üreteceği ve birini müzesine alıp, 499 adedini satacağı LaFerrari modelinin muhtemel müşterileri için yerine getirilmesi hiç de kolay olmayan şartlar arıyordu.

Bu aracı garajına dahil edecek olan kişinin sadık bir Ferrari müşterisi olması ise yeterli değildi. Bu kişinin son 8 yılda üretilmiş olan ve Türkiye’deki toplam değerleri 2.5 milyon Euro’yu bulan 5 Ferrari modelini satın almış ve LaFerrari’yi sipariş ettiğinde ise satmamış olması gerekiyordu.

Bak sen su sehir efsanesine.

@Terry Malloy
    ...

yani diyor ki en basitinden agaoglu bu aractan alamayacak oyle mi?

veya en kotu o sartlara uyan biriyle anlasip ondan 2. el olarak devralamayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Ağaoğlu isterse alabilir 5'e yakın ferrari var garajında onları 8'e tamamlarsa alabilir.

• Hadi konu fake degilse suraya bir kac sey yaziyim. ferrari cali surmus 911 4s surmus bir ara merak salip bu ise,sonra ben yapamam demis bir insanim,neden yapamam dedim once onu acikliyim.Ben 187 boyunda 115 kg agirliginda vucut gelistirme yapan bir insanim ve bu araclarin icine bindigim anda daraldim ve sikildim,2.olarak fark ettim ki,bu araclari test ederken sikiliyorum,araclar sadece gidiyor basiyor baska hic bir keyifi yok.Luks yok,konfor 0,direksiyon basinda insan yoruluyor,cunki araclar cok kastiriyor cok sertler cok gurultulu ve kucukler, rahatsizlar.O yuzden eger hafta sonu 2 saat dolanip haftanin geri kalan zamanlarinda bineceginiz bir s class, 7 serisi veya bir bmw 5 serisi altinizda yoksa kesinlikle onermiyorum,eger illa bu tarz bir arac alacaksaniz bmw i8 dusunebilirsiniz inanin onu kullanirken cok daha az yorulup cok daha rahat ettim,veya bir 640 dusunebilirsiniz yine hem spor hissi veren hemde sizi yormayan cok sik ve guzel bir arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan_190700

Ağaoğlu isterse alabilir 5'e yakın ferrari var garajında onları 8'e tamamlarsa alabilir.

Veya şöyle düşün, yeni zengin olmuş bir gayrimenkul zengini, ünlü bir futbolcu vs. de daha önceden ferrarisi olmasa dahi bir şekilde bu araçlardan satın alabilir. Adamların lafta o adam seçiyoruz dediği durum öyle bir şey ki zaten o aracı alabilecek parası olan her şekilde o kriterleri karşılayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Hadi konu fake degilse suraya bir kac sey yaziyim. ferrari cali surmus 911 4s surmus bir ara merak salip bu ise,sonra ben yapamam demis bir insanim,neden yapamam dedim once onu acikliyim.Ben 187 boyunda 115 kg agirliginda vucut gelistirme yapan bir insanim ve bu araclarin icine bindigim anda daraldim ve sikildim,2.olarak fark ettim ki,bu araclari test ederken sikiliyorum,araclar sadece gidiyor basiyor baska hic bir keyifi yok.Luks yok,konfor 0,direksiyon basinda insan yoruluyor,cunki araclar cok kastiriyor cok sertler cok gurultulu ve kucukler, rahatsizlar.O yuzden eger hafta sonu 2 saat dolanip haftanin geri kalan zamanlarinda bineceginiz bir s class, 7 serisi veya bir bmw 5 serisi altinizda yoksa kesinlikle onermiyorum,eger illa bu tarz bir arac alacaksaniz bmw i8 dusunebilirsiniz inanin onu kullanirken cok daha az yorulup cok daha rahat ettim,veya bir 640 dusunebilirsiniz yine hem spor hissi veren hemde sizi yormayan cok sik ve guzel bir arac.

"Sıkılıyorum" kelimesini duzeltin bence adminler direkt ban atabilir. :)

• quote:

quote:

Hadi konu fake degilse suraya bir kac sey yaziyim. ferrari cali surmus 911 4s surmus bir ara merak salip bu ise,sonra ben yapamam demis bir insanim,neden yapamam dedim once onu acikliyim.Ben 187 boyunda 115 kg agirliginda vucut gelistirme yapan bir insanim ve bu araclarin icine bindigim anda daraldim ve sikildim,2.olarak fark ettim ki,bu araclari test ederken sikiliyorum,araclar sadece gidiyor basiyor baska hic bir keyifi yok.Luks yok,konfor 0,direksiyon basinda insan yoruluyor,cunki araclar cok kastiriyor cok sertler cok gurultulu ve kucukler, rahatsizlar.O yuzden eger hafta sonu 2 saat dolanip haftanin geri kalan zamanlarinda bineceginiz bir s class, 7 serisi veya bir bmw 5 serisi altinizda yoksa kesinlikle onermiyorum,eger illa bu tarz bir arac alacaksaniz bmw i8 dusunebilirsiniz inanin onu kullanirken cok daha az yorulup cok daha rahat ettim,veya bir 640 dusunebilirsiniz yine hem spor hissi veren hemde sizi yormayan cok sik ve guzel bir arac.

Yok artik

• quote:

quote:

quote:

Yok artik

"Anda daraldım ve ...ikildim" cümlesini kastettim

Uyariyi okumadin mi yoksa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 16 Ağustos 2017; 17:25:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

LaFerrari ve 1-2 adını hatırlamadığım modeller dışında istediğini alabiliyorsun diye biliyorum ben. LaFerrari'ye sadece belirli kişiler sahip olabiliyor, zaten o modelden de Türkiye'de sadece 1 tane var galiba. Özellikle galeride satılan 0KM ve 2. el modelleri alman çok kolay olur paran olduktan sonra.

Dedikleriniz dogru Ekleme yapayım:

La ferrariyi sadece 499kiši alabiliyor.Ama ferrarinin istedigi seyleri karsilamasi lazim ki ve buda cok zor.

Turkiye de sadece 2 kiside var bu arac.

1cisi Vural ak

2cisi Mehmet basaran.

Vural Ak sattı. Yurt dışına gitmiş. Beyazdı o araç.
    Bir tane de kırmızı var G yani geçici plaka. O araç kimin bilmiyorum. Vural Ak'ın araçta G plakaydı sanırım. Sadece pistte kullanmak için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.