Şimdi Ara

2.el Ferrari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir şeyi merak etmiş bulunmaktayım. Biliyorsunuz ki Ferrariler değerli arabalar kişiye özel üretiliyor hep yani hazırda galeride bekleyen gidip bizim alabileceğimiz arabalar değiller uygun görürler ise size hazırlayıp veriyorlar istediğiniz ferrari'yi fakat bu araçların 2.el satışları var onlarada ferrari yetkilileri dikkat ediyor mu ? Atıyorum ben gitsem 2.el bir galeri ile anlaşsam adam bana direkt satabilir mi ? Neden sordun derseniz biliyor musunuz bilmem ama bir gün röportaj'ında Ferhat Albayrak Türkiye'nin bir yerinde bir ferrari çizilse haberim olur demişti. Yurt dışında da bu şekilde marka arabalarını alan insanlar'a çok dikkat ediyor. İşte bu yüzden almak bu kadar kolay mı diye sordum yoksa yine yolunuza engel çıkabiliyor mu ?

• Hali hazırda araç hazır olarak ithal ediliyor belli paketlerle parayı basınca hertürlü alınır illa özel sipariş diye birşey yok malum sitede sıfır tr de hazır olarak çeşitli modeller var.

Arabanın ruhsat devri olduktan sonra o mal ruhsat sahibinin olur istediğine satar veya bedava verir kimse karışamaz eski modellerini satan bir sürü mahalle arası galeriler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 13 Ağustos 2017; 23:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaFerrari ve 1-2 adını hatırlamadığım modeller dışında istediğini alabiliyorsun diye biliyorum ben. LaFerrari'ye sadece belirli kişiler sahip olabiliyor, zaten o modelden de Türkiye'de sadece 1 tane var galiba. Özellikle galeride satılan 0KM ve 2. el modelleri alman çok kolay olur paran olduktan sonra.

• Peki bir sorum daha olacak 50 bin km sonrası motor performansı düşüyormuş... 2.el alım-satım'da dikkat ediliyor mu km de 50.000 km olması ? ve bu her modelde mi var acaba ?
  • Ferrarinin baskı balata değişim ücreti 15.000 euro olması lazım. herkesin bineceği araçlar değil. 2. El düşünenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 14 Ağustos 2017; 1:18:9 >
  • Paran varsa malum site ilan dolu, hatta bi video da görmüştüm amerika da ucuz araba satan galerileri geziyorlar 2000$ a falan ferrari var direk ver parayı al pinkslip i

• Paran varsa malum site ilan dolu, hatta bi video da görmüştüm amerika da ucuz araba satan galerileri geziyorlar 2000$ a falan ferrari var direk ver parayı al Ferrari yi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOD 2. EL
    11 yıl önce açıldı
    2.el araba tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Ferrari alacak kişinin bunları önemsemeyeceğini düşünüyorum benim bütçemde attığım linkte ki kadar. Bu paralara 2018 model mercedes s'de alabilirim bmw m6'da porsche turbo'da ama ben Ferrari deneyimlemek istiyorum. 2013 model araba ama 2011 ile 2015 arası üretilen modeller aynı zaten sonrası 488 oluyor. Her neyse bu araba iyi hoş ama ben bu arabayı alırsam her gün yaklaşık 60 km yol yapacağım kışın, yazınsa daha farklı dah az kısaca 2 yıl sonunda yurt dışına taşınmadan önce arabayı satarken 29.000 km yapmış olacağım. Ama acaba hata mı yapmış olacağım ? Günlük kullanıma uygun değilse Ferrari hayalimden vaz geçmeyi planlıyorum. Olmuyorsa olmuyor demeyi de bilmek gerek. Ama usta arkadaşlarımıza sormak isterim, 458 italia günlük kullanım'a uygun mudur ? Bakım'ı baskı balata'sı vs. Önemli değil. Zaten arabada seramik frenler olduğu için baskı balataları hızlı yemez diye düşündüm kullanıma gelirsekde günlük 60 km'nin 60km sinde de sakin kullanım olur ama bu haftanın 5 günü için geçerli haftasonu sadece 10 km yol yaparım onda da yol boş ise basarım. Her neyse sonuç olarak 458 italia bunu kaldırabilir mi ? Yok sa vaz mı geçmeliyim ? Satarken parasının biraz önemi var oda şöyle satınca arabayı aldığım paraya ellemeden yurt dışına gidince o miktar ile yeni araba almayı planlıyorum ekleme yapmadan yani değer kaybedecekse de fazla kaybetsin istemem.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-adressauto-2013-ferrari-458-italia-5000-km-hatasiz-boyasiz-455860003/detay

• Dostum bak 299bin euro verebilecek butcen var sende farklilik olsun diye ferrari almak istiyorsun.

Tamam eyvallah ama servislik bir iş oldumu cidden basin agrir ki(Hele ki kosede bir paran yok ise)Adamlar tl uzerinden degil euro cinsinden veriyor bir fiyat.

Yol boş ise basarım demişsin aman öyle bir hata yapma canından olma mazallah bastinmi kolay kolay arabayi tutamazsin.

Sadece belirtmek istedim.

• Yorum için teşekkürler dediğim gibi bu arabayı alanın ben masraflarını önemsememesi gerektiğini düşünüyorum ki önemsemiyorum ben. Farklılık olsun diye değil sadece Ferrari'ye olan hayranlığımı tatmin etmek için istiyorum bu fiyata 2013 Gallardo'da var çünkü. Servis işini artık Fer Mas'da halledeceğim zaten ben 2018 yılında almayı planlıyorum daha değil ve ben alırken belki 2014 modelleri bu fiyata olur ve eğer ücretsiz periyodik bakım paketi olan bir model alırsam başım daha az ağrır. Sonuç olarak benim için önemli olan bu araba 2 yıl boyunca günlük hayat kullanımını kaldırabilir mi ? Kafamda 2014 model Bentley Continental GT'de var bakalım hayırlısı hangisi uygun olursa.
  • mertcan_190700 M kullanıcısına yanıt
    Ferrariye hayranliginiz da varmis zaten.Klasik bir cevap olacak ama:

Cevabim "Hangi araci begendiyseniz onu alin" olacak.

O kadar para verip te begenmediginiz bir arac almak hata olur dusuncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 14 Ağustos 2017; 13:36:28 >
  • İtalyan araçların gerek retro gerek kulaktan kulağa şeklinde,Ufuk Yeşilyurt Ustanın servisidir.Fiyat performans ve uzmanlık olarak tavsiye ederim ciddi iseniz bir alo deyin fikir alın nedir ne değildir anlamında. 0212 285 43 83

İstanbul'da ikamet eden bir arkadaşım da,geçmişte F430'unu orda servise sokardı düzenli olarak.Ancak hem otel hem benzin istasyonu sahibi olduğu için aracı layıkı ile yürütebilen birisi idi.

Hatta manual vites Maserati 3200 GT sevdam varken,ben de onun referansı ile olaya orda girecektim,son anda bazı nedenlerden aracı alamayınca, kısmet olmadı Maserati olayımız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kafana koyduysan ferrariyi al yanına da günlük kullanım için sıradan bir araba al olsun bitsin neticede bakım masrafıyla bir araba alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Eğer kafana koyduysan ferrariyi al yanına da günlük kullanım için sıradan bir araba al olsun bitsin neticede bakım masrafıyla bir araba alınıyor

Bunu bende düşündüm. Fakat 2 yıl kullanıp yurt dışına giderken satmak durumunda kalacağım. O yüzden 1 adet yeterli de artar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari 458'i forum tavsiyesi ile mi alacaksın ?
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Hayır arabanın günlük kullanıma uygun olup olmadığını soruyorum sadece

• Günlük kullanıma Ferrari 458 uygun olmaz.

Bunu araç kiralayarak herkes anlayabilir.

Ferrari 458'i olan adamın günlük kullanım için S serisi, Range Rover Vogue gibi araçları oluyor.

Ama Porsche 911, Maserati GranTourismo gibi modelleri günlük trafikte oldukça sık görebiliyoruz.

Ben olsam daha günlük kullanım odaklı, iç tasarımı otomobile benzeyen Aston Martin, Bentley gibi markalara bakardım.

Ferrari alıyorsam da yanına G serisi alır hafta sonu Ferrari'yle gazlar, işime G serisiyle giderdim.

• Dediğim gibi 2 araba düşünmüyorum zaten ailem ile yaşıyorum 2 araba kapıda var gerek olursa onların kini alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan_190700

Ben Ferrari alacak kişinin bunları önemsemeyeceğini düşünüyorum benim bütçemde attığım linkte ki kadar. Bu paralara 2018 model mercedes s'de alabilirim bmw m6'da porsche turbo'da ama ben Ferrari deneyimlemek istiyorum. 2013 model araba ama 2011 ile 2015 arası üretilen modeller aynı zaten sonrası 488 oluyor. Her neyse bu araba iyi hoş ama ben bu arabayı alırsam her gün yaklaşık 60 km yol yapacağım kışın, yazınsa daha farklı dah az kısaca 2 yıl sonunda yurt dışına taşınmadan önce arabayı satarken 29.000 km yapmış olacağım. Ama acaba hata mı yapmış olacağım ? Günlük kullanıma uygun değilse Ferrari hayalimden vaz geçmeyi planlıyorum. Olmuyorsa olmuyor demeyi de bilmek gerek. Ama usta arkadaşlarımıza sormak isterim, 458 italia günlük kullanım'a uygun mudur ? Bakım'ı baskı balata'sı vs. Önemli değil. Zaten arabada seramik frenler olduğu için baskı balataları hızlı yemez diye düşündüm kullanıma gelirsekde günlük 60 km'nin 60km sinde de sakin kullanım olur ama bu haftanın 5 günü için geçerli haftasonu sadece 10 km yol yaparım onda da yol boş ise basarım. Her neyse sonuç olarak 458 italia bunu kaldırabilir mi ? Yok sa vaz mı geçmeliyim ? Satarken parasının biraz önemi var oda şöyle satınca arabayı aldığım paraya ellemeden yurt dışına gidince o miktar ile yeni araba almayı planlıyorum ekleme yapmadan yani değer kaybedecekse de fazla kaybetsin istemem.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-adressauto-2013-ferrari-458-italia-5000-km-hatasiz-boyasiz-455860003/detay

Baskı balata ile seramik frenlerin ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 14 Ağustos 2017; 18:15:54 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.