Şimdi Ara

2.El Fiat Unolar - gerçek ederleri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam abiler ! 3 - 5 param birikti 10 bin oldu bir ufak Fiat Uno almak istiyorum ama nette ilanlardaki fiyatlar tuhafıma gidiyor. Örnek olarak aşağıda bizim ilçede satılan 4 aracın linki var, sizce bu fiyatlar normalmi ? ben 500 filan fiyatını indirsem pazarlıkla olur diyorum. Yoksa gerçekte pazarlıkla indirmem gereken 500 değil 3500 mü ? uno alınır alınmaz o ayrı, acaba gerçekten bu arabalar bu fiyata gidebilir mi ?

>>>>> sahibinden izmir ödemiş fiat uno

• 7.850 olanın fiyatı normal. Eğer araç temizse içinize sinerse alın. Zaten 93 model springe de o fiyat çekiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7binden fazla etmez bir araç.
  • palioda bakabilirsin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

palioda bakabilirsin hocam

Palio piyasası pahalı, 10 binin üstünde. Palio yerine eski kasa Pololar daha mantıklı geliyor, 10 binin üstüne çıkabilsem Polo bakardım. İlk arabam olacak, usta şoför olana kadar Uno kullanmak istiyorum, sağa sola vurursak ucuza kapatırız. Lakin, astrologlar şubat ayında taşıt almayın Merkür retrosu var diyorlar o sebepten Mart ayına kadar piyasa araştırması yapıyorum.

Şu gavurlar ta 2007'de Uno'yu keyfine parçalıyorlar, ilginç video : Total destruction of fiat uno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a12wardr -- 6 Şubat 2015; 18:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a12wardr

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

palioda bakabilirsin hocam

Palio piyasası pahalı, 10 binin üstünde. Palio yerine eski kasa Pololar daha mantıklı geliyor, 10 binin üstüne çıkabilsem Polo bakardım. İlk arabam olacak, usta şoför olana kadar Uno kullanmak istiyorum, sağa sola vurursak ucuza kapatırız. Lakin, astrologlar şubat ayında taşıt almayın Merkür retrosu var diyorlar o sebepten Mart ayına kadar piyasa araştırması yapıyorum.

Şu gavurlar ta 2007'de Uno'yu keyfine parçalıyorlar, ilginç video : Total destruction of fiat uno

sağa sola çarpıp ucuza kapatmak istiyosan

uno olur brodway olur bunlar parça olarak zengin satıcağın zamanda sıkıntı olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.