Şimdi Ara

2.el gm5 plus mu replica s7 edge mi sorunsalı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünen o ki replicalar artık çok kötü değil. Su ana kadar hiç kullanmadım , son 4 yıldır GM kullanıyorum.
    GM 5 plus dual almayı planlarken bir kaç replica test videosuna denk geldim.

Gm5 plus yerine S7 edge replica tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç biri.

Replika telefon alınmaz.

Gm5 plus da alınmaz.

• Replika alacağına GM 5 Plus al daha iyi, ne Sar değeri belli ne birşey replika falan diyip kibarlaştırmanın anlamı yok Nike Tike mevzusu resmen Türkçe karşılığı çakmadır onun.
    GM den sıkıldıysan da bütçeni yazarsan cihaz alternatiflerine bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Hiç biri.

Replika telefon alınmaz.

Gm5 plus da alınmaz.

2014'te benim blackberry rahmetli olduktan sonra ilk defa GM discovery aldım, kütür kütür her işimi görüyordu
    2015 sonundada gm android one aldım, üstünden araba geçene kadar yine bam güm kullanıyordum her konuda fazlasıyla yeterliydi
    şimdi tekrar geçici olarak discovery 1 kullanıyorum (eski telefonum) hafızası dışında yaşına göre hala düzgün işler çıkartıyor.

fanboyluk yapacak yaşta değilim ama bunca sorunsuz tecrübeden mütevellit 'GM alınmaz' demek GM için haksızlık olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VieraGT

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Hiç biri.

Replika telefon alınmaz.

Gm5 plus da alınmaz.

2014'te benim blackberry rahmetli olduktan sonra ilk defa GM discovery aldım, kütür kütür her işimi görüyordu
    2015 sonundada gm android one aldım, üstünden araba geçene kadar yine bam güm kullanıyordum her konuda fazlasıyla yeterliydi
    şimdi tekrar geçici olarak discovery 1 kullanıyorum (eski telefonum) hafızası dışında yaşına göre hala düzgün işler çıkartıyor.

fanboyluk yapacak yaşta değilim ama bunca sorunsuz tecrübeden mütevellit 'GM alınmaz' demek GM için haksızlık olur bence.

Fanboyluk yapmam dediginiz halde halen markayı övüyorsunuz.

Gm ye haksızlık olur diyorsunuz kronik sorunlu bir telefonu ovuyorsunuz.

Siz alın en iyisi bu kadar uzatmanın alemi yok.

• sende klavyede hunharca fanboyluk yapıp kendi sahip olduğunu övüp diğerlerini moklamaya tam gaz devam
    hakkaten dh çoluk çocuktan geçilmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 29 Mart 2017; 13:49:48 >
  • ne replika alınır.nede gm5 plus alınır.alanın parası çoktur yada marka meraklısıdır..tamamen kişisel fikrim..
  • quote:

sende klavyede hunharca fanboyluk yapıp kendi sahip olduğunu övüp diğerlerini moklamaya tam gaz devam

Işine gelmeyince cocuk demek kolay be.

• quote:

sende klavyede hunharca fanboyluk yapıp kendi sahip olduğunu övüp diğerlerini moklamaya tam gaz devam

He bu arada kendi sahip olduğum telefon s4 tür baksana hangi yerde önermişim.

Edit:Daha kendisine telefon önermediğim sahis bana fanboyluk yapıyorsun diyor daha ne olsun.

Kendisini belli etti ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 31 Mart 2017; 13:8:27 >

• replika cihazlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • Replika telefon mu alınır ya sırf görüntü için olur almayın öyle şeyler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeme uygun bir s7 edge bulursam alcam , bulamazsams6 edge artik :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.