Şimdi Ara

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü? (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
24.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski Renaultlarda yan marşpiyel bile yoktu aracın sacı açıktaydı vidalama yerleri gorunuyordu.

Millette para verip araba diye biniyordu...

boşver ya golf al en güzeli...

Enazından geçmişi saglam efsane
  • golfün içine bin şöyle bir kokla kalite kokar clio ne kokuyo bilemiyorum
  • ikinci el temiz golfü tercih ederdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

golfün içine bin şöyle bir kokla kalite kokar clio ne kokuyo bilemiyorum

ne kakacak plastik kokuyo aslında clıo güzel arabada golf le kıyas yapınca olmuyo..

ikinci elde olsa golf tabiki..........
  • Bende şahsen alacak olsam Golf alırdım ama Clio da sıfır olacak.. Golf
  • Golf 5 + CNG en iyisi olur
  • Sıfırsa clioIII, ncap 5 yıldız, 2006 yılın otomobili, ülkemizde üretilenlerin 100 de 80 i ihaç ediliyor. dynamique versiyonunun plastik kalitesi tatmin edici. Dizelini al kafanda (garantili) rahat olsun cebinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

30 bine 0 leon al,

arabanın şasi, motor vites kutusu her şeyi golf ile aynı bir tasarımı farklı,

onu da şöyle diyeyim, vw, golfü tasarlayanı kovdu yerini leonu tasarlayana verdi.

vw tasarım bölümünde çalışanlar sanırım akrabaların
    öyle bir rahat yazmışsınki dedim herhalde tasarım direktörü şefleri hepsi akrabalarından oluşuyo

bu arada golf 1.6 102lik motor lpg ile gayet uyumlu

115lik fsi motorada sözde uygulanabilir deniyo ama ben hiç görmedim

kan bağına gerek yok , arada bir gazete okusan senin de haberin olurdu.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=5827180&tarih=2007-01-24

• İkisine de bin bi kullan derim aradaki farkı anlayacaksın.Golf ün artıları cok clio ya göre.Karşılaştırmak zaten gereksiz bence.
    Temiz bir Golf buldugunda al derim.Ama Leon lara da bi bak bence.
  • Azıcık ama azıcık sürüş keyfine önem veriyorsan tabi ki Golf.Aradaki kullanım keyfi karşılaştırılamaz ayrıca iki aracın sürüş dinamikleri de çok farklı yani aynı virajda Golf sana o yıldızları aratacak taklayı attırmayabilir.
  • 30000 ytl bütçen var ona biraz daha ekleme yapıp 0 golf al derim:)

33500 internet fiyatı bunu galeride dahada düşürürsün 31000 ytl gibi bir fiyata düşebilrler (ay sonu kota vs vs)

HErzamanSıfır araç sıfır araçtır
  • Arkadaşlar cevap verenlere teşekkürler.
    Clio yu tamamen aklımdan eledim.

Sıfır araç almayacağım.

2005-06 model 2. el temiz birşeyler bakıyorum.

Focus Golf Corolla Civic

Seçeneklerim bunlar.

2 alman 2 japon

Hayırlısı bakalım. Bu araçlardan hangisi sizce?

Aracın kullanım amacı şu şekilde olacak ;
    aile aracı olacak. Yani benim kendi arabam olacak evin bir arabası daha var ancak buda annemle ablamla ortak kullanılacak. Arada babam kullanır kendi arabasını çıkarmak istemezse.
    Ama bende ufakdan modifiye yapacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

clio yu elediniz sanirim ki dorusu olmus.
    birkere arada sınıf ve cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs....

Kesinlikle katılmıyorum Clio III için Almancı bidiğimiz AMS gibi dergiler bile konfor kalite yol tutuş konusunda kompakt sınıfa ulaştığını belirtip, aracı birinci ilan ediyorlar
     2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 26 Mart 2008; 18:28:31 >

• asil son darbeyi vurmuş pardon son sözü söylemiş.kardeşim git sorunsuzluğu ile ünlü,direksiyonu ve pedalları pamuk gibi,motoru 124 hp fişek gibi corolla al.her zaman söylerim golf baba parasıyla alınacak arabadır.alın teriyle kazanmışsan golfe bulaşmayacaksın.adamların işi gücü imaj satmak.yok efsaneymiş,yok prestijliymiş.bu palavralar karın doyurmuyor maalesef.
  • eğer sıfırsa clio.ama ikinci el alacaksan focus derim.sıfır aracın garantisi yeter arkadaşlar.rahat rahat binersin bence
  • Golf 5 deki fabrikasyon hataları var denilmiş ama o resim fotoshop

dikkat ettiysen üstte efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir yazıyor

bu slogunu koyan golf fanatiği birisi arkasında araç cok sorunlu diye bir yazı yazmaz kesinlikle

caddye gelince konuda golf golfde öyle bir problem yok

clio yu bırak megane bile golfun yanından clio kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolman -- 26 Mart 2008; 18:50:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kolman

Golf 5 deki fabrikasyon hataları var denilmiş ama o resim fotoshop

dikkat ettiysen üstte efsaneler asla ölmez sadece şekil deiştir yazıyor

bu slogunu koyan golf fanatiği birisi arkasında araç cok sorunlu diye bir yazı yazmaz

caddye gelince konuda golf golfde öyle bir problem yok

clio yu bırak megane bile golfun yanından clio kalır

efsaneler ölmez sadece şekil değiştiriri vosvosun kendi yazıyordu 2004- 2005 Golflere..

Resşm photoshop değil.. Işık yansımaları birebir aynı fotoğrafla.. Bence bu kadar körü körüne savunma Golfü malikcim
  • bilmeden atıp tutma vw bayileri o sloganı isteyene veriyordu herkese verseler 100 golfden 100 üne o slogan olurdki 100 de 1 bile yok denilebilir buda o araçı kullanan kişinin golf fanatiği oldugunu gösterir

bana göre fotoshop bunun tersini zaten ne dersen kanıtlayamazsın 3 senedir golf araçımız var ilk günkü gibi ancak boş netten saçma karalamaya dayanıklı bilgilerle marka karalamaya gidersiniz

clio golf kadar güvenli değil,kaliteli ve konforlu değil,prestijli değil,ses yalıtmı golf kadar iyi değil genişlik golf kadar geniş değil
    ancak fiyatı iyi olabilir önce sen bunu kabullen ki o golf sorun yaratsa bile yılda 5 bin satan golf de böyle az problemlerin olmasınıda yargılamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolman -- 26 Mart 2008; 18:58:54 >
  • Kesinlikle ve hiç düşünmeden, sıfır olduğu için clio alırdım. Golf'ün sıfırını alabiliyorsanız o başka tabi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.