Şimdi Ara

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü? (Resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
24.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw bayileri böyle bir slogan yapıstırmaz ancak müşteri isterse verirler vw nin en iyi en büyük bayisi olan doguş oto haramidere nin en iyi müşterilerdeniz bu yüzden bilgisizce atıp tutmalarının biryere kadar

o resmi ilk soylukan adlı arkadaş koymustu ozaman aramıştım başka bir sitelerde varmı diye ama sadece donanımhaberde ilk defa görmüştüm kendisi reklamcı cok iyi fotoshop olsun bu tarz uyglamaları güzelce yapabilen birisi,ayrıca fotoshop calısmalarında parlama birseyde değil tabi pro lar için

o verdiğin testde kaç yıllık polo bile ikinci olmuş bu bile herseyi gösterir nitelikte

birde sana ders bu kadar yeter diyip de boş konusma sen bu yorumlarınla dersmi veriyorsun asilcim oldu herkes yorum yazsın altta kalan sana ders verdim desin

mantıkken 4 günlük dersini almış oluyorsun benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolman -- 26 Mart 2008; 19:11:31 >

• Ben Civic ten yana kullanırdım tercihimi. 30 000 liraya 2007 model bir honda civic alabilirsin. 1,6 motor 125 hp. 2. tercihim Golf olurdu.
  • Offf adam 2.el almıştır üstünde o şekil değiştirme yazısıyla gelmiştir. Neler düşünüyorsunuz ya.
  • Konu değişik bir hal almiş

al sifir civic kafan rahat olsun gozler teknoloji gorsun sende tadina var
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

clio yu elediniz sanirim ki dorusu olmus.
    birkere arada sınıf ve cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs....

Kesinlikle katılmıyorum Clio III için Almancı bidiğimiz AMS gibi dergiler bile konfor kalite yol tutuş konusunda kompakt sınıfa ulaştığını belirtip, aracı birinci ilan ediyorlar
     2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

k0nuyu yanliş aksettiriyorsunuz .
    b sınıfı arasında 1.ci seçilmiş.sadece dergi nin 1. cisi tabiii.
    gidip de clio yu ust sınıfı olan araçlardan daha iyi çıkarmak saçmalıktan baska birsey değildir.
    hiç kullanmasak vay anasini diicez de.allah aşkına dier araçların içerisinde ne işi var o clionun ya.
    corsa ile clio karşilaştırsak oolesi boolesi tartişiriz da abartmayalım lutfen olayi.

• siz verdiğim resimdeki Clio başlıklı yazıyı okursanız orada "Clio bütün bu özellikleri kadar yüksek kalite hiisi veren döşemeleriyle de kompakt sınıf seviyesine ulaşıyor." tabiri var. Yani Clio gerek iç mekan kalitesi gerek sürüş dinamikleri ve konforu olsun kompakt sınıf seviyesine ulaşmış bir araç. Arada sizin kullandığınız tabirle " cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs.... " olayı kesinlikle ve kesinlikle yok
  • quote:

siz verdiğim resimdeki Clio başlıklı yazıyı okursanız orada "Clio bütün bu özellikleri kadar yüksek kalite hiisi veren döşemeleriyle de kompakt sınıf seviyesine ulaşıyor." tabiri var. Yani Clio gerek iç mekan kalitesi gerek sürüş dinamikleri ve konforu olsun kompakt sınıf seviyesine ulaşmış bir araç. Arada sizin kullandığınız tabirle " cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs.... " olayı kesinlikle ve kesinlikle yok

Clio'nun mu dösememeleri kaliteliymiş?
  • quote:

siz verdiğim resimdeki Clio başlıklı yazıyı okursanız orada "Clio bütün bu özellikleri kadar yüksek kalite hiisi veren döşemeleriyle de kompakt sınıf seviyesine ulaşıyor." tabiri var. Yani Clio gerek iç mekan kalitesi gerek sürüş dinamikleri ve konforu olsun kompakt sınıf seviyesine ulaşmış bir araç. Arada sizin kullandığınız tabirle " cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs.... " olayı kesinlikle ve kesinlikle yok

evet var.
    arada ciddi kalite farkı var.
    compact sınıfı yakalamıs da kimi yakalamıs????
    yakalasa yakalsa megane ı yakalamiştir,golfu mu yakalamiş?

• bence mazda6 alsın
    eli düzelincede tüp taktırsın
    paşalar gibi gezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

buyrun asilx.
    arkadai ın imzasinda clio 3 var.ama dobrayca soyluyor....

sizde olayı abartmayın bence.komık oluyor açıkçasi.clio ya kimse kotu araba demedi ama kedninden daha ust sınıf olan golf ile kıyaslamak boşadir

• quote:

quote:

quote:

evet var.

Gene milletin Vosvos fanatikliği saati geldi sanırım. Film başladı

Siz demiyor muydunuz arada sınıf farkı var dolayısıyla çok ciddi kalite farkı var diye. Clionun kompakt sınıfı yakaladığını size gösterince bu sefer çocuk gibi "Ama golfü yakalıyamadı ehehehe" tarzı yorumlarınız beni şaşırttı doğrusu. Çünkü yazılarınızı gerçekten ciddiye alarak okuduğum ender kişilerden biriydiniz forumda. Neyse lafı uzatmayalım. Eğer Megane ı yakalasa bile zaten Megane ın yumuşak dokulu ön konsolunu Golf ten daha çok beğenirim şahsen. Zaten Megane ile Golf ün arasında ne kadar fark varki?

bende sizin yazılarınızı takip ederim ancak cocuk gibi olayı deiştirmedim.
    maadem oyle diyorsunuz da lkimi yakalamiş diye soruyorum yanı???çunku olayın kesin bir dayanagi yok.hangi modeli yakalamiş,kimi yakaalamiş acaba?????

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

buyrun asilx.
    arkadai ın imzasinda clio 3 var.ama dobrayca soyluyor....

sizde olayı abartmayın bence.komık oluyor açıkçasi.clio ya kimse kotu araba demedi ama kedninden daha ust sınıf olan golf ile kıyaslamak boşadir

Dobraca söylediği birşey yok ben berki anladım kapı döşemelerinin azlığına dem vuruyor. Ki bu her arabada var ola gelen birşeydir. Çeşitli zayıf noktalar her arabada bulunur irdelenirse Focusun alt kısımdaki plastikleri çok mu kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 26 Mart 2008; 23:41:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet var.

Gene milletin Vosvos fanatikliği saati geldi sanırım. Film başladı

Siz demiyor muydunuz arada sınıf farkı var dolayısıyla çok ciddi kalite farkı var diye. Clionun kompakt sınıfı yakaladığını size gösterince bu sefer çocuk gibi "Ama golfü yakalıyamadı ehehehe" tarzı yorumlarınız beni şaşırttı doğrusu. Çünkü yazılarınızı gerçekten ciddiye alarak okuduğum ender kişilerden biriydiniz forumda. Neyse lafı uzatmayalım. Eğer Megane ı yakalasa bile zaten Megane ın yumuşak dokulu ön konsolunu Golf ten daha çok beğenirim şahsen. Zaten Megane ile Golf ün arasında ne kadar fark varki?

bende sizin yazılarınızı takip ederim ancak cocuk gibi olayı deiştirmedim.
    maadem oyle diyorsunuz da lkimi yakalamiş diye soruyorum yanı???çunku olayın kesin bir dayanagi yok.hangi modeli yakalamiş,kimi yakaalamiş acaba?????

Yahu kompakt sınıf standartlarına ulaşmış bir araba denmek isteniyor illa bir modeli geçmiş yada şu modellerden kötü denmesi gerekir mi? Sonuçta benim düşündüğüm evet Golf Clio dan iyi bir otomobildir. Ama iki aracı yanyana koyup önce birini sonra diğerini inceleyip test ettiğimizde arada uçurumun kesinlikle olmayacağın düşünüyorum

• iyi de ona tam belirtmemiş derseniz,sizin dergi editorleri de birseyi tam belirtmemiş yorumu cıkar ozmanç

yanı burada bosuna tartişiyoruz bence.
    clio b sınıfı bir araç ve doğal olarak bircok yonden c sınıflarından daha kotu durumda.buda normal bir durum.
    eger birde karşilaştırııdınız araç c sınıfının en kafa araçlarından biri olan golf ise,karşilaştırma son derece saçma oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrmann -- 26 Mart 2008; 23:50:50 >
  • sevgili asilx.
    clio nun b sınıfında iyi bir araç oldugu bizde biliyoruz.
    daha dogrusu clio 3 için soleyebilirim bunu.
    corsa nın en ciddi rakibi saydıgı araçtır.
    evet golf un doğal oalrak daha iyi bir araç olduunu zaten herkes biliyor accak bu 2 aracın testde etsenız,sadece baksanızda,uzun sure kullansanız da arada gerçekten ciddi farklar olugunu gorurusunuz.

sanırım siz clio yu kotuluyoruz sanmışsınız ancak boyle bir durum yok.
    clio ile golf un karşilaştırılmasi saçma.
    clio ile corsa yada 207 yada polo olsa uzun uzun tartişablir.onun burasi sunun surasi diye.
    yada megane hb ile golf .

megane hb bile golf un yanından geçemez iken bircok konuda clio yu neredeyse aynı tutumak bana saçma ve boş geliyor.
    kusura bakmayın size hakaret maabında diil ama çocukca kapişma bu
  • Yok canım niye hakaret mahiyetinde algılayayım. Fikirler aynı olacak diye birşey sözkonusu değil.

Ben iki konuda da sizinle zıt düşünüyorum. Neyse iyi geceler
  • quote:

Yok canım niye hakaret mahiyetinde algılayayım. Fikirler aynı olacak diye birşey sözkonusu değil.

Ben iki konuda da sizinle zıt düşünüyorum. Neyse iyi geceler

tabiikide düşünebilirsiniz.
    benım de gorusum aynıdır tabiikide.ısrarla aynı seyi derim.
    herneyse ,konuyu uzatmanın manasi yok tabii.
    herkes kendi aracında mutlu ise en guzeli diyelim biz şuna

sizede iyigeceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrmann -- 27 Mart 2008; 0:02:17 >
  • aman arkadaşım clio3 mü uzak dur kuzenimde var plastik kalitesi hakkında dediklerinize katılmayacagım tek kelimeyle berbat her yerinden tıkırtı geliyor arka cam düşüyor bir sürü sorunu var aracın

golfe gelcek olursak klasik vw kalitesi temiz bulursan bi tane üzmes senibizde 1.6 jetta var 70bin oldu tık yok maşallah
  • bu topikte

asilx in renoya ikna etmeye çalıştıkları
    ve asilx i renonun söylediği kadar iyi olmadığına ikna etmeye çalışanlar topiği olmuş
  • Arkadaşlar konumu napmışsınız

Yeni Civic Sedan almaya karar verdim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.