Şimdi Ara

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü? (Resimli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
24.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clio III sahibiyim 8 aydır aktif olarak kullanmama rağmen ben WV Golf 5 diyorum

Her bindiğimde zevk alayım demişsin o halde Clio'yu unut.
  • Yanlış karşılaştırma golf tabiki cliodan daha iyidir fakat 102 hp olanı alcaksan değmez bence.Dizel clio alırım onun yerine.
  • ooofff ooofff cevap vere vere dilimizde tüy bitti... bütün forum öğrendi bir sen öğrenemedim be kardeşim.. bak o resim photoshop nedenmi... camın rengi ile yazıların arasında kalan renk farklı... tutturamamış kim yaptıysa.. o kadar fanatiksinki senden şüphelenmeye başladım.. senmi yaptın yoksa

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Ne sorunu çıkarıyormuş Clio.. 2 yıldır Clio kullanıyorum. Hiç bir sorununu görmedim henüz. Tip olarakta o ruhsuz Golften çok daha iyi bence

Vosvos sahipleri gibi çıldırıp arabasına bu araba sorunlu almayın diye eylem yapanları çıkmadı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 20 Nisan 2008; 16:04:22 >

• clionun döşemelerini görmesek kandırcak
    quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

siz verdiğim resimdeki Clio başlıklı yazıyı okursanız orada "Clio bütün bu özellikleri kadar yüksek kalite hiisi veren döşemeleriyle de kompakt sınıf seviyesine ulaşıyor." tabiri var. Yani Clio gerek iç mekan kalitesi gerek sürüş dinamikleri ve konforu olsun kompakt sınıf seviyesine ulaşmış bir araç. Arada sizin kullandığınız tabirle " cok ciddi kalite farkı vardi.konfor,işçilik,yol tutus,sağlamlık,prestij vs vs.... " olayı kesinlikle ve kesinlikle yok

Clio'nun mu dösememeleri kaliteliymiş?

• golf varken clioya para vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 20 Nisan 2008; 20:41:06 >
  • arkadaşlar bizde daha yeni clio aldık acayip memlunum sürüş keyfi var gerçekten şehir içi 10 numara araba
  • Efsane'yi kullanan anlar demişlerdi....

doğru söylemişler...

Kıyaslama bile...

Forever Golf
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.