Şimdi Ara

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü? (Resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
24.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam koyduğun iki resime bakınca insan cevap vermeye bile ihtiyaç duymuyo golfe bakınca insanın cilo ya bakası bile gelmiyo ama tabi kısas sadece tip deil,sıfır 2.el olayı sonra yakıtı fiyatı cartı curtu girince işe ozaman bilene sormak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Kendisi uzaya gönderildi şu an zaten

clio3 ile insanlar neden clioyu ayni sanirlar anlamadim gitti

Dergiler ve internet yüzünden insanlar araştırmayı bıraktı. Eskiden internet yokken gidip gözüyle görüp konuşurdu. Şimdi ağzı olan konuşuyor :)
  • tabi ki golf almanı tavsiye ederim.clio3 hesaplı bir getir götüreç,golf ise kullanım keyfi,kaliteis ve konforuyla bir araba
  • Bence 30000 ytl civarı alınabilecek en iyi araç şuanda 120 hp bravo dur. Hem sıfırkm, hem çizgileri hoş, hem de performanslı. Baz donanımı 31.000 e veriyorlar hemde metalik boya farkı istemiyorlar.Daha ne olsun...
  • evet aslında mantıklı.
    hafta sonu incelemeye gideyim

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Bence 30000 ytl civarı alınabilecek en iyi araç şuanda 120 hp bravo dur. Hem sıfırkm, hem çizgileri hoş, hem de performanslı. Baz donanımı 31.000 e veriyorlar hemde metalik boya farkı istemiyorlar.Daha ne olsun...
  • Sırada ne var karşılaştıracak merak ediyorum... doğan görünümlü şahin mi. Kimse alınmasın ama artık marka ve modele nefretin bu kadarına da pes demek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuLaT

evet aslında mantıklı.
    hafta sonu incelemeye gideyim

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Bence 30000 ytl civarı alınabilecek en iyi araç şuanda 120 hp bravo dur. Hem sıfırkm, hem çizgileri hoş, hem de performanslı. Baz donanımı 31.000 e veriyorlar hemde metalik boya farkı istemiyorlar.Daha ne olsun...

dun balikesir karahallilarda inceledim bravoyu.teste ben cikamadim işim oldugu için arkaaşlarım cikti ama.

dizayn ve tasarım parasının ustunde bencede.
    metalik boya farkı yok cidden.ama kırmızı renge var650 ytl.ennguzel renklerine koymuslar maalesef.

ben haftaya cikicam testine ,arkadaşlarım 1.6 105 hp lik dizel versiyonun tesitne cıkmıslar.gerci ben t-jet istiyordum ama balikesirde yokmus t-jet test araci su anda bursadayım bursada bulurum sanırım.

arkadaşıım 1.6 105 hp yi begenmemiş pek.
    içeri cok fazla motor gurultüsü aldıgını ve cok da iyi gitmedigini soyledi.
    golf den inip bindiler o araca,golf kadar guven vermedigini yol tutusunun okadar iyi olmadigini soyledi.
    yine de fena araba yapmamişlar fiyat uygun ama eger t-jet alacak olsam leon alırdım diyor kendisi.
    bu tabii arkadşımın yorumu.
    ben iç malzemeyi bayaa kurcaladım.
    leondan daha kaliteli ona soylebilirim.ayrıca şık tasarım.
    herneyse teste sizden once cikarsam goruslerimi belirtirim ama tabii en guzeli sisin gidip bir test etmeniz.
    bence siz hondayı da ,brvo yu da+leon tsi ı da test edin bi.
    içinize sinen hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Sırada ne var karşılaştıracak merak ediyorum... doğan görünümlü şahin mi. Kimse alınmasın ama artık marka ve modele nefretin bu kadarına da pes demek lazım.

Aslında haklısın
    ama insan 30000 ytl gibi bir parayı iyi değerlendirmek isteyince bu durumların ortaya çıkması da normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Kesinlikle katılmıyorum Clio III için Almancı bidiğimiz AMS gibi dergiler bile konfor kalite yol tutuş konusunda kompakt sınıfa ulaştığını belirtip, aracı birinci ilan ediyorlar

bak sen

işine geldi mi ams taraflı olur

ama arabanı övdü mü ams'den iyisi yoktur değil mi asil

geç bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 28 Mart 2008; 0:17:25 >
  • @over
    "bile" nin kelime anlamını biliyorsun değil mi? Bilmiyorsan İngilizcedeki either, too gibi kelimelerin karşılığıdır. Gene anlamakta sıkıntı çektiysen alıntı yaptığın cümlemi İngilizcede yazabilirim
  • quote:

@over
    "bile" nin kelime anlamını biliyorsun değil mi? Bilmiyorsan İngilizcedeki either, too gibi kelimelerin karşılığıdır. Gene anlamakta sıkıntı çektiysen alıntı yaptığın cümlemi İngilizcede yazabilirim

yoo dikkatimi çekti sadece

başka dergi bulamadın da bunu mu koydun diye

ams taraflı dergi olduğu için onu kale almıyoruz da

sen bunu boşver de forumda ben yokken katliam olmuş

en az 4 kişi banlı gördüm

ne oldu yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

@over

ne oldu yahu

valla haberim yok Gelirler 4 güne hepsi biraz dinlensinler

• asil hocam sonuna kadar arkandaım tartışmadıın ve ban yedirtmediin adam kalmadı
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

@over

ne oldu yahu

valla haberim yok Gelirler 4 güne hepsi biraz dinlensinler

• quote:

Ne sorunu çıkarıyormuş Clio.. 2 yıldır Clio kullanıyorum. Hiç bir sorununu görmedim henüz. Tip olarakta o ruhsuz Golften çok daha iyi bence

Vosvos sahipleri gibi çıldırıp arabasına bu araba sorunlu almayın diye eylem yapanları çıkmadı daha

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

Ben Volkswagen'in çok kaliteli arabalar ürettiğini sanıyordum.Vay be demek bu kadar kötüymüş

• quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

Ne sorunu çıkarıyormuş Clio.. 2 yıldır Clio kullanıyorum. Hiç bir sorununu görmedim henüz. Tip olarakta o ruhsuz Golften çok daha iyi bence

Vosvos sahipleri gibi çıldırıp arabasına bu araba sorunlu almayın diye eylem yapanları çıkmadı daha

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü?  (Resimli)

Ben Volkswagen'in çok kaliteli arabalar ürettiğini sanıyordum.Vay be demek bu kadar kötüymüş

o resim hikaye kardeş bakma sen.gerçek olsa ne yazar.bir sorunlu aracin resminin nete dusmesi markanın kalitesiz oldugu anlamına gelmez:zaten bi o caddylerin resmi bide bu resim dolanıp duruo.yok baska oole resim.

• quote:

o resim hikaye kardeş bakma sen.gerçek olsa ne yazar.bir sorunlu aracin resminin nete dusmesi markanın kalitesiz oldugu anlamına gelmez:zaten bi o caddylerin resmi bide bu resim dolanıp duruo.yok baska oole resim

Doğru söylüyorsunuz bende böyle düşündüm,ama şüphe içindeydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

o resim hikaye kardeş bakma sen.gerçek olsa ne yazar.bir sorunlu aracin resminin nete dusmesi markanın kalitesiz oldugu anlamına gelmez:zaten bi o caddylerin resmi bide bu resim dolanıp duruo.yok baska oole resim

Doğru söylüyorsunuz bende böyle düşündüm,ama şüphe içindeydim

wallahı bircok golf var etrafımda.fsi i olsun 1.6 102 hp ligi olsun.mşallah tosun gibiler.
    fsi sorunlu sorunlu dediler,arkadasimki 80 bınde.catir catir.hiçbişeyi yok.birkere de periyodik bakım dişinda servise gitmedi(bi bu hata gidiyor ,oda arka yı hafif dokundurdu,park sensoru bozuldu onu duzelttırmeye.muhabbeti de var servisle para flan almadan duzeltiyorlar)

hele ki o resimdeki 102 hp lik motor.sorunsuz motor.o motorun sorun cıkarttıgını gormedım duymadım.

• clio 3 ü de uzun uzadıya test ettim şüphen olmasın. ben clio'ya çamur atmıyorum,sadece genç arkadaşımın oyuncağının gerçek değeri ile kendi gözündeki değeri arasındaki farkı anlamasını istiyorum veya en azından insanları yanlış şekilde yönlendirmesinin önüne geçmeye çalışıyorum. bu arada nick meselesine takılıp aldanmana(aslında aldanmayacak kadar kafası çalışan bir insan olduğun düşünüyorum) ve bunun üzerinden şark kurnazlığı ile ayna tutmana bir anlam veremiyorum.nickle değil yazılanlarla değerlendirirsen memnun olurum,sonuçta ford,renault,fiat,honda vs sahibi oldum ve hiçbir firmanın babamın malı olmadığının farkındayım.

Orjinalden alıntı: hayathonda

marka fanatikliği gözümüzü karartmalı. clio 1.5 sene(50bin km kadar) kullanmış olduğum bir araç,bu süre zarfında bana hiç sorun çıkarmadı,atak ve tasarrfulu motoru en çok beğendiğim özellikleriydi. ammaaa clio kütük gibi bir araçtır,debriyaj pedalı yüzünden sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın,şanzımanı kemikli ve geçişlerde sıkıntılı,içeri çok gürültü alıyor ve yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor,süspansiyonu sert ve konfor hiss vermiyor. tüm bunlar gözönüne alındığında c segmentinin en konforlu arabası golf ile karşılaştırılması saçmadır. gerek sürüş dinamikleri olsun gerek konfor ve oturaklılık, golf ile clio arasında dağlar vardır. clio daha ekonomik veya atik olmasından dolayı tercih edilebilir ama iş otomobil olmaya gelince golfle karşılaştırılamaz.

Kullandığınız araç Clio 2 olduğunu biliyorum. Biz bambaşka bir araçtan söz ediyoruz. Sonolarakta, marka fanatikliği konusuda nicki jayathonda olan birinden tavsiye almam

• quote:

clio 3 ü de uzun uzadıya test ettim şüphen olmasın. ben clio'ya çamur atmıyorum,sadece genç arkadaşımın oyuncağının gerçek değeri ile kendi gözündeki değeri arasındaki farkı anlamasını istiyorum veya en azından insanları yanlış şekilde yönlendirmesinin önüne geçmeye çalışıyorum. bu arada nick meselesine takılıp aldanmana(aslında aldanmayacak kadar kafası çalışan bir insan olduğun düşünüyorum) ve bunun üzerinden şark kurnazlığı ile ayna tutmana bir anlam veremiyorum.nickle değil yazılanlarla değerlendirirsen memnun olurum,sonuçta ford,renault,fiat,honda vs sahibi oldum ve hiçbir firmanın babamın malı olmadığının farkındayım.

dostum ben sana sonuna kadar katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 1 Nisan 2008; 1:45:14 >

• quote:

clio 3 ü de uzun uzadıya test ettim şüphen olmasın. ben clio'ya çamur atmıyorum,sadece genç arkadaşımın oyuncağının gerçek değeri ile kendi gözündeki değeri arasındaki farkı anlamasını istiyorum veya en azından insanları yanlış şekilde yönlendirmesinin önüne geçmeye çalışıyorum. bu arada nick meselesine takılıp aldanmana(aslında aldanmayacak kadar kafası çalışan bir insan olduğun düşünüyorum) ve bunun üzerinden şark kurnazlığı ile ayna tutmana bir anlam veremiyorum.nickle değil yazılanlarla değerlendirirsen memnun olurum,sonuçta ford,renault,fiat,honda vs sahibi oldum ve hiçbir firmanın babamın malı olmadığının farkındayım.

insanları senden çok daha az yanlış yönlendiriyorum merak etme.. Sol ayağım kas yaptı gibi yorumların gerçek dışı olduğunu yeni Clioyu test eden herkes rahatlıkla anlıyabilir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 1 Nisan 2008; 1:49:03 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.