Şimdi Ara

2. el Golf 5 mi yoksa Sıfır Clio3 mü? (Resimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
24.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackgod

10 senedir aynı motorla araç satıyorlar. Ne kadar artısı olursa olsun, artık eskidi. Ne olursa olsun tercih etmem şahsen.

10 senedir motor aynımı kaldı sanıyorsun o motor sürekli güncellen bir motor hangi otomobil firması bi bir motorum 10 yıl hiç geliştirmeden kullanmışki ve gibi büyük bir firma kullansın kulaktan dolma bilgilerle buraya yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

10 senedir aynı motorla araç satıyorlar. Ne kadar artısı olursa olsun, artık eskidi. Ne olursa olsun tercih etmem şahsen.

10 senedir motor aynımı kaldı sanıyorsun o motor sürekli güncellen bir motor hangi otomobil firması bi bir motorum 10 yıl hiç geliştirmeden kullanmışki ve gibi büyük bir firma kullansın kulaktan dolma bilgilerle buraya yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin

Hepsinden daha fazla para istiyorlarsa 8 valfli araba yapmalarını da sorgularım, motorun eskiliğini de sorgularım. Neyi değiştirirlerse değiştirsinler eski motor üzerine yapıyorlar mı yapmıyorlar mı?. İnsanları yönlendirdiğim yok, düzgün oku mesajları.

• quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

aman arkadaşım clio3 mü uzak dur kuzenimde var plastik kalitesi hakkında dediklerinize katılmayacagım tek kelimeyle berbat her yerinden tıkırtı geliyor arka cam düşüyor bir sürü sorunu var aracın

golfe gelcek olursak klasik vw kalitesi temiz bulursan bi tane üzmes senibizde 1.6 jetta var 70bin oldu tık yok maşallah

golf=kalite çok önemli bir etkendir

hangimiz aldığı arabadan bu tarzda sesler gelsin ister ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

aman arkadaşım clio3 mü uzak dur kuzenimde var plastik kalitesi hakkında dediklerinize katılmayacagım tek kelimeyle berbat her yerinden tıkırtı geliyor arka cam düşüyor bir sürü sorunu var aracın

golfe gelcek olursak klasik vw kalitesi temiz bulursan bi tane üzmes senibizde 1.6 jetta var 70bin oldu tık yok maşallah

Golfün kapılardan hiç ses gelmiyor zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

quote:

Golfün kapılardan hiç ses gelmiyor zaten

evet clio'nunkiler gibi gelmiyor

tok bir ses geliyor

o da kapatırken seyahat esnasında değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 27 Mart 2008; 1:12:44 >

• quote:

tok bir ses geliyor

Seyahat esnasında ses gelmiyor mu

Benim bindiğim Çin malı imitasyon Golf o zaman
  • quote:

quote:

tok bir ses geliyor

Seyahat esnasında ses gelmiyor mu

Benim bindiğim Çin malı imitasyon Golf o zaman

birtek senin bindiğinde gelir ses o da zemin kötüdür kesin sen taş seslerini kapı gıcırtısı sanmışsındır

bunu da yine birtek sen dersin

clio nere golf nere asil akıl var mantık var

sen yarın bir golfe bin tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 27 Mart 2008; 1:26:43 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_21146969/mpage_1/key_passat%2Cses//tm.htm#21168494

bu konuya bir bakin bence.

golften jettadan ses gelmiyormu ?

ön konsol tikirtilarindan sikayetci olan passat kullanicisi vardi bircok forumda zamaninda.

bunu sadece vw icin soylemiyorum bizim yollarimizda ses yapmayacak arac yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 27 Mart 2008; 8:52:33 >
  • marka fanatikliği gözümüzü karartmalı. clio 1.5 sene(50bin km kadar) kullanmış olduğum bir araç,bu süre zarfında bana hiç sorun çıkarmadı,atak ve tasarrfulu motoru en çok beğendiğim özellikleriydi. ammaaa clio kütük gibi bir araçtır,debriyaj pedalı yüzünden sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın,şanzımanı kemikli ve geçişlerde sıkıntılı,içeri çok gürültü alıyor ve yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor,süspansiyonu sert ve konfor hiss vermiyor. tüm bunlar gözönüne alındığında c segmentinin en konforlu arabası golf ile karşılaştırılması saçmadır. gerek sürüş dinamikleri olsun gerek konfor ve oturaklılık, golf ile clio arasında dağlar vardır. clio daha ekonomik veya atik olmasından dolayı tercih edilebilir ama iş otomobil olmaya gelince golfle karşılaştırılamaz.

quote:

Bayinin kendide yapıştırabilir onu asıl sen bilip bilmeden konuşma.. Bayide aracı hazırlayan elemanların insiyatifinde tamamen..

"FABRİKASYON HATALAR" kısmındaki parlamayı fotoğrafa göre uydurmayı fotoşopcunun kralı gelse yapamaz.. Bana göre sana göresi yok benim mesleğim bilgisayar. Senin bu dediğin bağnazlık..

Clio nun kompkat sınıfı yakaladığını yukardaki testte yazıyor Ben birşey demiyorum git derdini onlara anlat

Sana bugünlük bu kadar ders yeter hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayathonda -- 27 Mart 2008; 17:41:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

marka fanatikliği gözümüzü karartmalı. clio 1.5 sene(50bin km kadar) kullanmış olduğum bir araç,bu süre zarfında bana hiç sorun çıkarmadı,atak ve tasarrfulu motoru en çok beğendiğim özellikleriydi. ammaaa clio kütük gibi bir araçtır,debriyaj pedalı yüzünden sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın,şanzımanı kemikli ve geçişlerde sıkıntılı,içeri çok gürültü alıyor ve yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor,şanzımanı kemikli ve vites geçişleri çok sıkıntılı. tüm bunlar gözönüne alındığında c segmentinin en konforlu arabası golf ile karşılaştırılması saçmadır. gerek sürüş dinamikleri olsun gerek konfor ve oturaklılık, golf ile clio arasında dağlar vardır. clio daha ekonomik veya atik olmasından dolayı tercih edilebilir ama iş otomobil olmaya gelince golfle karşılaştırılamaz.

quote:

Bayinin kendide yapıştırabilir onu asıl sen bilip bilmeden konuşma.. Bayide aracı hazırlayan elemanların insiyatifinde tamamen..

"FABRİKASYON HATALAR" kısmındaki parlamayı fotoğrafa göre uydurmayı fotoşopcunun kralı gelse yapamaz.. Bana göre sana göresi yok benim mesleğim bilgisayar. Senin bu dediğin bağnazlık..

Clio nun kompkat sınıfı yakaladığını yukardaki testte yazıyor Ben birşey demiyorum git derdini onlara anlat

NOKTA !

• hocam hakkikaten sol bacağın daha mı kalın
  • quote:

marka fanatikliği gözümüzü karartmalı. clio 1.5 sene(50bin km kadar) kullanmış olduğum bir araç,bu süre zarfında bana hiç sorun çıkarmadı,atak ve tasarrfulu motoru en çok beğendiğim özellikleriydi. ammaaa clio kütük gibi bir araçtır,debriyaj pedalı yüzünden sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın,şanzımanı kemikli ve geçişlerde sıkıntılı,içeri çok gürültü alıyor ve yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor,süspansiyonu sert ve konfor hiss vermiyor. tüm bunlar gözönüne alındığında c segmentinin en konforlu arabası golf ile karşılaştırılması saçmadır. gerek sürüş dinamikleri olsun gerek konfor ve oturaklılık, golf ile clio arasında dağlar vardır. clio daha ekonomik veya atik olmasından dolayı tercih edilebilir ama iş otomobil olmaya gelince golfle karşılaştırılamaz.

quote:

Kullandığınız araç Clio 2 olduğunu biliyorum. Biz bambaşka bir araçtan söz ediyoruz. Sonolarakta, marka fanatikliği konusuda nicki jayathonda olan birinden tavsiye almam

• quote:

quote:

marka fanatikliği gözümüzü karartmalı. clio 1.5 sene(50bin km kadar) kullanmış olduğum bir araç,bu süre zarfında bana hiç sorun çıkarmadı,atak ve tasarrfulu motoru en çok beğendiğim özellikleriydi. ammaaa clio kütük gibi bir araçtır,debriyaj pedalı yüzünden sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın,şanzımanı kemikli ve geçişlerde sıkıntılı,içeri çok gürültü alıyor ve yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor,süspansiyonu sert ve konfor hiss vermiyor. tüm bunlar gözönüne alındığında c segmentinin en konforlu arabası golf ile karşılaştırılması saçmadır. gerek sürüş dinamikleri olsun gerek konfor ve oturaklılık, golf ile clio arasında dağlar vardır. clio daha ekonomik veya atik olmasından dolayı tercih edilebilir ama iş otomobil olmaya gelince golfle karşılaştırılamaz.

quote:

Kullandığınız araç Clio 2 olduğunu biliyorum. Biz bambaşka bir araçtan söz ediyoruz. Sonolarakta, marka fanatikliği konusuda nicki jayathonda olan birinden tavsiye almam

• yerli olsun ucuz olsun boşver golfü yenisi çıkacak zaten
  • clio daha iyi bir seçenek 0 olmasını ve garantisini ve ilk kullanıcısı olacağını unutmam kim bilir alacağın golfte ne sorunlar olucak ve sonradan başını ağrıtacak
  • Golf de sorun morun olmaz ikinci elde olsa
    golf daha güvenli,kaliteli,konforlu,ferah geniş
  • quote:

Orjinalden alıntı: A.moment.vw

Golf de sorun morun olmaz ikinci elde olsa
    golf daha güvenli,kaliteli,konforlu,ferah geniş

uzaylilar yapti cünkü golfu
  • Kendisi uzaya gönderildi şu an zaten
  • Clio al bence

• quote:

Kendisi uzaya gönderildi şu an zaten

clio3 ile insanlar neden clioyu ayni sanirlar anlamadim gitti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.