Şimdi Ara

2. el hdd alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop için yeni bir hdd alıcağım uygun fiyatlı birşey düşünüyorum sizce 2. el bir hdd mi almalıyım yoksa 0 mı almalıyım ?

• justminute kullanıcısına yanıt
    Sıfır için bütçe yeterli gelmiyorsa ve 2.el alacağın diskte bad sector yoksa bence alınabilir.Farklı yorumları da bekle tabiki
  • Hocam karşıdakinide bilemiyoruzki çalışmayan hdd satabilir böyle birşeyle karşılaşırsam ne yapabilirim. Vede bad sector olmadığını nasıl anlarız ?
    Forumda referansı yüksek güvenilir satıcılar, onlar düşünülebilir.Bad sector için bazı testler var onları yapmak gerekiyor. HD Tune gibi,
  • Ben netbook kullanıyorumda bu harddisk boyutları 2.5 oluyor hepsinin standart mı ?
  • Uygun derken ne kadar uygun arıyorsunuz? Birde bence hdd almak yerine sdd almak daha mantıklı.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten netbook olduğu için GB felan düşük birşey arıyorum maksat film,müzik tarzı şeyler kullanmak için uygun fiyatlı bir hdd arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticimizin dediği gibi ssd daha mantıklı tabikide ama depolama boyutu düşük olacaktır.Dizüstü bilgisayarlar standart 2.5' hdd kullanır.(Bazı çok ince hdd kullanan dizüstü bilgisayarlar da var, onlar hariç).7200rpm olursa biraz daha hızlı olur.
    İkinci el piyasasını bilmediğim için ne kadar uygun yazdım. Geçenlerde sıcak fırsatlarda ssd konusu görmüştüm 120 gb kingston'dı sanırım 130 tl miydi neydi. O yüzden ssd önerdim .
  • Evet makine masaüstü olsaydı ssd düşünürdüm ama oyun felan olmadığı için düşük birşey almak daha mantıklı olucağını düşünüyorum.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Anladım yorumunuz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Evet makine masaüstü olsaydı ssd düşünürdüm ama oyun felan olmadığı için düşük birşey almak daha mantıklı olucağını düşünüyorum.

Düşünceniz son derece mantıklı.Muhtemelen ilk atomlu netbook kullanıyorsunuz.2.el bölümünden kapasite ihtiyacınıza göre ucuz bir model seçip, bol referanslı birinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Evet. Atom asus 1011px model.
  • Profili-referansları sağlam bir üyeden alabilirsin.
  • Forumda referansı olan tanınmış kişilerden 100 liraya 1tb 2.5" hdd satanlardan alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.