Şimdi Ara

2.el honda mi en son kasa 0 b sınıfı dizel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum bekar için adana da kullanacağım 2 el civic mi elegans oto yoksa b sınıfı 0 dizel mi civic 47000 b sınıfı dizellerin dolusu 41000 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ziraatci01

arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum bekar için adana da kullanacağım 2 el civic mi elegans oto yoksa b sınıfı 0 dizel mi civic 47000 b sınıfı dizellerin dolusu 41000 civari

0 KM FULL DONANIMLI CRUZE ALMAK VARKEN NEDEN 2.EL ARABAYA OKADAR PARA VERİYORSUN BAYİYE GİT TEST ET KARARINI VER İLK KULLANAN SEN OL
    YENİ CRUZE SEDAN
    1.6 Sport Plus 40.000 TL
    1.6 Sport Plus AT 40.000TL

CRUZE SEDAN DİZEL
    2.0 LT Dizel (163 PS) 45,000 TL
    2.0 LT AT Dizel (163 PS) 51,000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 20 Nisan 2013; 9:24:08 >

• curuz u bilmiyorum kullanmadım hiç ama tüp e uyumlu değil ayrıca 2. eli düşük yoksa çok sık duruyor dizel inin de vergisi çok yoksa dizelini alirim hiç dusunmeden

• quote:

curuz u bilmiyorum kullanmadım hiç ama tüp e uyumlu değil ayrıca 2. eli düşük yoksa çok sık duruyor dizel inin de vergisi çok yoksa dizelini alirim hiç dusunmeden

çoğu insan lpgli kullanıyor cruze yi civic ile aynı yakıyor zaten ayrıca madem kullanmadınız bayiye gidip test aracını kullanın kararınızı verin kullanmadan herkes çok yakıyor der ve ben olsam 2.el arabaya okadar para vermezdim 0 km full donanımlı varken ne gerek var 2.el almaya hem riskli her türlü şey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 20 Nisan 2013; 10:50:47 >
  • subaplar magnezyum alaşımlı imis ondan tüp sıkıntı dediler bayi yi arayıp sordum düşünmedim değil arabayı biz tavsiye etmiyoruz deyince vaz geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum bekar için adana da kullanacağım 2 el civic mi elegans oto yoksa b sınıfı 0 dizel mi civic 47000 b sınıfı dizellerin dolusu 41000 civari

0 KM FULL DONANIMLI CRUZE ALMAK VARKEN NEDEN 2.EL ARABAYA OKADAR PARA VERİYORSUN BAYİYE GİT TEST ET KARARINI VER İLK KULLANAN SEN OL
    YENİ CRUZE SEDAN
    1.6 Sport Plus 40.000 TL

CRUZE SEDAN DİZEL

Sıfır kilometre her zaman için daha mantıklı. Hele ki İstanbul'da trafikte yanımdaki araçların %90'nının sürücülerinin burnunu karıştırdığını gördüğüm ve görmekte olduğum için sıfır araç kesinlikle daha iyi.

Fakat Civic'in performansı ile de Cruze'un performansını kıyaslamak doğru olmaz. Her ne kadar yeni kasa Civic'i beğenmesem de, çıkabilecek en kötü Civic'i çıkartmış Honda desem de yine de Cruze'dan daha performanslı bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

0 km iyidir

Sn Green Heart,

0 araç tabiiki iyidir ama, 2. elde de cazip fiyatlı araçlar var.. Örnek verirsem; 2. el Jetta 1.2 tsi comfort 19000km ; buna karşılık 0 yeni seat toledo 1.2 tsi stly.. Sizce hangisi tercih edilmeli?..

Bu ikilemden dolayı epey zamandır araç bakmama rağmen karar veremedim.. Konuyla ilgili arakadaşlar önerilerini söylerlerse memnun olurum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİRJACH 2002

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

0 km iyidir

Sn Green Heart,

0 araç tabiiki iyidir ama, 2. elde de cazip fiyatlı araçlar var.. Örnek verirsem; 2. el Jetta 1.2 tsi comfort 19000km ; buna karşılık 0 yeni seat toledo 1.2 tsi stly.. Sizce hangisi tercih edilmeli?..

Bu ikilemden dolayı epey zamandır araç bakmama rağmen karar veremedim.. Konuyla ilgili arakadaşlar önerilerini söylerlerse memnun olurum..

Bu arada örnekteki araçların fiyatı 42.800,00 TL...

• quote:

subaplar magnezyum alaşımlı imis ondan tüp sıkıntı dediler bayi yi arayıp sordum düşünmedim değil arabayı biz tavsiye etmiyoruz deyince vaz geçtim

lpg nin tasarrufunun yanında subap değişim çok tutmaz zaten uzun süre kulladıktan sonra subab erimesi olabilir şuana kadar lpgli kullanıcılardan subap erimesi hakkında bişey duymadım bayiye kalırsa onlara göre gereksiz bir sürü lpgli cruze kullanıcı var onlara sorabilirsiniz subabı kafaya takılacak bişey olsaydı zaten kimse lpg taktırmazdı

CİVİC SEDAN
    Şehir içi (lt) 8,9
    Şehir dışı (lt) 5,3
    Birleşik (lt) 6,7

CRUZE SEDAN
    Şehiriçi 9.0 lt/100km
    Şehirdışı 5.3 lt/100km
    Ortalama 6.6 lt/100km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 20 Nisan 2013; 15:36:48 >
  • peki insanlar neden bu kadar civic e 2. eline dahi bu fiyatları veriyorlar

• quote:

peki insanlar neden bu kadar civic e 2. eline dahi bu fiyatları veriyorlar

Anlaşılamayan da bu zaten.. Civic'in 2. el fiyatı hem yüksek hem de binlerce civic var satılık...
  • quote:

peki insanlar neden bu kadar civic e 2. eline dahi bu fiyatları veriyorlar

ona bakarsan cruze nin 2.elinede okadar para veriyorlar hem sen 2.el fiyatına 0 km full donanımlı araba alıyorsun 15.000 tl cebine kalıyor

CİVİC SEDAN
    Elegance Düz Vites 1.6 Benzinli 53.935
    Elegance Otomatik Vites 1.6 Benzinli 55.935

YENİ CRUZE SEDAN
    1.6 Sport Plus 40.000 TL
    1.6 Sport Plus AT 40.000 TL
  • Cruze varken carla cople ugrasmayin agrisiz basinizi agritmayin. 3 sene garantisi var zaten 3 sene sonraya hak var rahmet var. 2.el degeri icin se 3 5 bin km de cruze alabilirsiniz garantisi devam eden. O zaman 2. Elde de zarar etmezsiniz.

• gidip test edecegim cruzu baya ovuldu peki b sinifi dizel olarak ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

YENİ CRUZE SEDAN
    1.6 Sport Plus 40.000 TL

CRUZE SEDAN DİZEL

MANTIKLI

• Arkadaslar bi tanidikta. Curuz
    [DHTUBE=]1000 km de 1.6 spor var 35000 lira navi de var 2012model sizce almali miyim acil onerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziraatci01 -- 21 Nisan 2013; 13:01:26 >
  • 0 km
  • quote:

Arkadaslar bi tanidikta. Curuz
    [DHTUBE=]1000 km de 1.6 spor var 35000 lira navi de var 2012model sizce almali miyim acil onerilerinizi bekliyorum

cruz 1.6 spor 2012 35000 alinir mi konusunu başlattı (6 sa. önce, 14:50) Evet araba1000 km de. Yilda 15000 km yaparim max genelde sehir ici aracta nav da var akirsam tup de dusunuyorum cruz kullananv ve bu konuda olumlu olu... Mesaja git » 2.el honda mi en son kasa 0 b sınıfı dizel mi konusunu başlattı (dün, 09:10) arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum bekar için adana da kullanacağım 2 el civic mi elegans oto yoksa b sınıfı 0 dizel mi civic 47000 b sınıfı diz... Mesaja git » üstatlar bir yardım (cruze içerir) konusunu başlattı (16 gün önce, 14:58) CHEVROLET cruze 1.6 sport 2012 model navigasyon var 900 km aracı bir tanıdığım 36000 a verecek ama ben yakıt konusuna takıldım. yakıt tüp uyumu ve fiy... Mesaja git » 40000 bütçe ile araç tercihi konusunu başlattı (bir ay önce, 18:52) 2. el 40000 bütçe ile hb dizel ilk tercih yada tüpe uyumlu benzinli araç düşünüyorum. sizce ne almalıyım yaş 27 spor olursa iyi olur. cevap yazanlara ... Mesaja git »

Sen bu hızla konu açmaya devam edersen biz sana bol bol çorba önereceğiz.

• bu firmanın bazı parçalar için bir ay vatandaşı beklettiğine
    dair şikayetler okudum. öyleyse ikikere düşünmeli
    ayrıca bu durum tüketici haklarınada aykırı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.