Şimdi Ara

2. El İpad Satmak.. YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Diyelim ki siz 2011 yılında ipad 2 64GB + 3G li tablet aldınız, şu anda 2. el onu kaça satarsınız ?
    Zamanında 2.090,- tl ödemiştim şu anda 540 tl ye yürüme engelli birine vermeyi düşünüyorum sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgedik2013 -- 20 Şubat 2015; 21:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgedik2013

Arkadaşlar,
    Diyelim ki siz 2011 yılında ipad 2 64GB + 3G li tablet aldınız, şu anda 2. el onu kaça satarsınız ?
    Zamanında 2.090,- tl ödemiştim şu anda 540 tl ye yürüme engelli birine vermeyi düşünüyorum sizce ?

Konu başlığını "Ipad 2 64GB+3G ne kadara satmalıyım?" gibi değiştirirsen, ilgilenen kişi cevap edin. Çoğu forum üyesi, "yardım edin" tarzı, başlıklara girmiyor bile.
  • quote:

Arkadaşlar,

Cok bile fiyat. Daha uyguna verin bence

• quote:

Arkadaşlar,

Ben geçen ay aynı cihazı ip6+ ile takasta 600 e saydırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    540 TL fazla mı yani, adam ödemeyi yapmış ben de ürünü hazırladım. Eğer pahalıya satıyorsam problem yok . Sizce kaça eder ?
  • Malın mülkün peşinde koşmayın boşverin satın gitsin derim ben ...

• Ürün satıldı kilitlenebilir. Yardımcı olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. İlk defa böyle cevaplar geldi çok mutluyum :)
    İyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.