slm arkadaş yaklaşık 2 yıl önce sharpklima almış 12binlik. 2.750'ye aldım diyor ama bence yanlış hatırlıyor. bence 1.750dir o.çünkü şimdi 12binlik sharp 2milyar civari değil mi? neyse bu klima satmak istiyor. 2 sorum var birincisi, 2.el olarak kaça almam uygun olur? 2-evlerimiz yakın,evden ev nakil ne kadar mâl olur? telefonla bayiye sormuşlar , birşeyleri temizse/yeniyse 80, eskimişse 300L.civarı denmiş.o dediği şeyi anlamadım. o dediği şey her neyse 2 senede eskimiş olabilir mi?? teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: boyamakitabi
slm arkadaş yaklaşık 2 yıl önce sharp klima almış 12binlik. 2.750'ye aldım diyor ama bence yanlış hatırlıyor. bence 1.750dir o.çünkü şimdi 12binlik sharp 2milyar civari değil mi? neyse bu klima satmak istiyor. 2 sorum var birincisi, 2.el olarak kaça almam uygun olur? 2-evlerimiz yakın,evden ev nakil ne kadar mâl olur? telefonla bayiye sormuşlar , birşeyleri temizse/yeniyse 80, eskimişse 300L.civarı denmiş.o dediği şeyi anlamadım. o dediği şey her neyse 2 senede eskimiş olabilir mi?? teşekkürler
Sayın arkadaşım ,arkadaşınız dost kazıgı yapmaya çalışıyoro klima en fazla 2 sene önce 1780-1925 ytl fiyata alınmıştır ve şu an ikinci el olarakda ben olsam en fazla 1250 ytl veririm oda temiz ve bir hatası yoksa,servise gösterin gazını,kartını,yani her şeyini kontrolden geçirsin,
servis sökme takma 80 ytl ama dedikleri gibi işin içinde iç dış bakım temizlikte varsa 65 ytl o tutar ama gazı eksikse 20-30 ytl o olur işin en aşagısı bu,
siz fiyata anlaşın taş uzaktan gelmez aman dikkat
:))) tamam çok teş.ederim ama bayilik birşeyi eskimişse 300L demiş. o şey her neyse 2senede eskimiş midir? ben anlamıom da
quote:
Orjinalden alıntı: boyamakitabi
:))) tamam çok teş.ederim ama bayilik birşeyi eskimişse 300L demiş. o şey her neyse 2senede eskimiş midir? ben anlamıom da
klimada 2 senede bir şey eskimez,sadece içindeki bazı filtreler eskir onlarıda 50 dolar verip kimse almaz ama atmazda öyle kullanırlar bilinçsizceo bir örnektir oda o klimanın başına sanırım gelmemiştir,size uç noktalardan bahsedilmiş
kardeş bahsetikleri bakır borulardır mutlaka başka eskime olmaz bazı montajın zor oldğu yerlerde bakır deforme olabiliyor bu yüzden