Şimdi Ara

2. el konu açma yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ekran kartı var satmak istiyorum 2.el kısmına konu açamıyorum konu aç dediğimde tlf ile aç gibi bişe geliyor tlf mi yazıyorum bu tlf numarası daha önceden kaydolmuştur konu açabilirsiniz diyo ama nerden açabileceğimi bulamadım tekrar deniyorum gene aynı şeyi diyor bu arada daha önce tlf mi kaydetmiştim foruma.

• konu açarken numaranı yazdığın yerde son 4 hanesini istiyor değilmi yanında tamam yazan yere basınca nasıl bir uyarı veriyor?
    eğer doğru numara girdiyseniz
    "Girdiğiniz telefon numarası doğrudur, işleme devam edebilirsiniz."

şeklinde mesaj çıkıyor orada yanlış telefon numarası giriyor olmayasın? veya telefonun kaıtlımı onay kodu geldimi bu kodu girdinmi?
    @azep1299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 23 Şubat 2014; 9:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

konu açarken numaranı yazdığın yerde son 4 hanesini istiyor değilmi yanında tamam yazan yere basınca nasıl bir uyarı veriyor?

şeklinde mesaj çıkıyor orada yanlış telefon numarası giriyor olmayasın? veya telefonun kaıtlımı onay kodu geldimi bu kodu girdinmi?
    @azep1299

Dostum daha önce tlf mi numaramı kaydetmiştim.
    1 dk resim atacam sana.
  • quote:

konu açarken numaranı yazdığın yerde son 4 hanesini istiyor değilmi yanında tamam yazan yere basınca nasıl bir uyarı veriyor?

@azep1299

http://imgur.com/ogm0l15
    http://imgur.com/Gta7scR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azep1299 -- 23 Şubat 2014; 9:44:09 >

• azep1299 A kullanıcısına yanıt
    hocam telefon onayınız yok telefonunuzu onaylatmamışsınız bu adımda devam ettiğinizde
    yani aktivasyon kodu göndere bastığınızda ne diyor? bu numara kullanılmış mı diyor? eğer öle diyorsa yönetimle irtibata geçiniz. tabi bu işlemi daha önceden siz yaptıysanız kayıt ettiyseniz böyle demesi normal. bu durumda profil ayarlarında telefon olan yerden tekrardan aktivasyon kodu isteyiniz gelen kodu girdikten sonra düzelmiş olacaktır sanırım bir deneyin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 23 Şubat 2014; 9:49:49 >
    Üyelik durumunuz Tam Üyelik

hocam profilinizde ne yazıyor? mesela bende tam üyelik telefon onaylı olduğu için szide bir bakın bende tel yeri çıkmıyor ama orda biryerde idi hatırladığım kadarıyla
  • quote:

Üyelik durumunuz Tam Üyelik

hocam profilinizde ne yazıyor? mesela bende tam üyelik telefon onaylı olduğu için szide bir bakın bende tel yeri çıkmıyor ama orda biryerde idi hatırladığım kadarıyla

çaylak üyelik yazıyor bu onay kodunu gönder nerde acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 EL KONU AÇMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam orada bir yerde telefon ile ilgili bir yer varmı? yok ise 2. el bölümünde yeni konu deyin telefon yazan yere gelin orda çıkması lazım hatırladığım bu şekilde bende onaylı olduğu için göremiyorum herhangi birşey.
    @azep1299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 23 Şubat 2014; 10:09:34 >
  • quote:

hocam orada bir yerde telefon ile ilgili bir yer varmı? yok ise 2. el bölümünde yeni konu deyin telefon yazan yere gelin orda çıkması lazım hatırladığım bu şekilde bende onaylı olduğu için göremiyorum herhangi birşey.
    @azep1299

hocam bulamadım yahu
    hocam bende göremiyorumki bende hiç birşey çıkmıyor :) hani o çaylak üyelik yazan yer var ya onun yanına falan bakın aktive et veya onay kodu gönder tarzı birşey yokmu bir ss alıp gönderim bakalım
  • quote:

hocam bende göremiyorumki bende hiç birşey çıkmıyor :) hani o çaylak üyelik yazan yer var ya onun yanına falan bakın aktive et veya onay kodu gönder tarzı birşey yokmu bir ss alıp gönderim bakalım

şimfi destek e yazdım bakalım cvp gelcekmi
    hallederler hocam canınızı sıkmayın.
  • quote:

hallederler hocam canınızı sıkmayın.

tmm saol dostum yardım için
    rica ederim iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.