Şimdi Ara

2. El Leon 1.6 TDI için öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumu epey taradım ancak bu tarz bir konu göremedim, o yüzden yeni bir başlık açma ihtiyacı hissettim.
    2. el fiyatlarının kış başlarında düşüşe geçmesinden dolayı bu dönemde 2. el bir araba almayı düşünmekteyim. Ayırabileceğim maksimum tutar 35000 civarı. Dizel olması çok önemli, manuel istiyorum. Yaptığım incelemeler sonucunda en çok Leon alırsam memnun kalacağımı düşündüm ( Bu bütçe için alternatif önerilere de açığım elbette ).
    Bu miktar ile kaç model dizel leon alabilirim kış dönemi için? Ve ne kadar dolu olur bu model?( Açıkçası mevcut paketleri bilmiyorum leon için)
    Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim

• Yok mu fikri, önerisi olan dostlar?
  • 35bin tlye hasarsız sağlam bir leon bulmak zor açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estal E kullanıcısına yanıt
    Dizel ibizaya yonelirseniz daha temiz bir arac bulmsa sansiniz olur yoksa ya cok kmli yada yaşlı bir araba alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsanız sahibinden i sürekli kontrol ediyorum, dediğiniz gibi 40 000 e çıkmak gerekiyor sanırım iyi bir dizel leon için şu anda. Yine de açıkçası anlamıyorum aynı model, aynı içeriği olan araçlarda bile fiyatlar arasında uçurum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

Dizel ibizaya yonelirseniz daha temiz bir arac bulmsa sansiniz olur yoksa ya cok kmli yada yaşlı bir araba alirsiniz

Peki ibiza performans olarak nasıl sizce? Leon kullandım, oldukça beğendim ancak ibiza hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası.
    ek bilgi: şu anda fiesta 2008 dizel kullanıyorum. Bu yüzden ibiza ya yönelmek de çok mantıklı gelmiyor.
  • arkadaşlar bende 2010 1.6 tdi leon var gerçekten performans ve görüntü açısından mükemmel bi araç tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.