Şimdi Ara

Edit:1.4 TSI'ı bugün test ettim.Golf 7 1.2 TSI & 1.4 TSI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit:Arkadaslar bugun 1.4 TSI'i tesadufen bi aile dostumun aracinda test ettim.Arac Golf 6 1.4 TSI 122 Hp Highline'di.Motoru gercekten cok begendim,devirlenmesi,alt devirlerde toparlamasi 1.2'ye gore cok daha iyi.Performans olarak soyluyorum aradaki farka deger,en yakin zamanda bayiye gidip Golf 7'dede bu motoru ozellikle bagimsiz suspansiyonlari test etmek istiyorum, arkadasimla beraber hesabimizi yapip kendi Leon siparisimide 1.4 TSI Golf ile degistirmeyi dusunuyorum.Olumlu yorum yapan arkadaslarima cok cok tesekkur ederim. Daha iyileri sizlerin olsun

Degerli forumdaslar herkese gunaydin.

Daha once 1.2 TSI Leon ile ilgili konu acmistim.Bi arkadasimla dun bayiye gittik,kendiside Leon almak istiyodu.Araci inceledik hosuna gitti.Arkadasim bide Vw bayisine gidelim Golf'e bakalim icimde kalmasin onuda incelemek istiyorum diyince solugu Vw Izmit bayisinde aldik.

Benim siparis verdigim arabada 1.2 TSI Leon.O yuzden 1.2 TSI motoru biliyorum.1.2 TSI 105 Hp Manuel Golf'u test ettik tekrar ancak 1.4 TSI 122 Hp Golf test araci yoktu.

Sorum su:Bu iki motor arasinda cekis olarak cok cok fark var mi ? Duz yolda 1.2 TSI gayet iyi.Yakit olarak cok fark olucagini sanmiyorum arada.

Arabasini en az 3-4 sene kullanicak arkadasim.2 motor arasinda 4 bin tl fark var,bu farka deger mi karar veremedik acikcasi.

Herkese simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 30 Mart 2015; 22:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maddiyat müsaitse kesinlikle değer

• Arada bağımsız arka süspansiyon farkı da var. Ayrıca vergi dezavantajı var.

Bence o fiyatlara çok daha donanımlı yeni focus, auris, i30, 308 gibi seçeneklere bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Degerli forumdaslar herkese gunaydin.

Daha once 1.2 TSI Leon ile ilgili konu acmistim.Bi arkadasimla dun bayiye gittik,kendiside Leon almak istiyodu.Araci inceledik hosuna gitti.Arkadasim bide Vw bayisine gidelim Golf'e bakalim icimde kalmasin onuda incelemek istiyorum diyince solugu Vw Izmit bayisinde aldik.

Benim siparis verdigim arabada 1.2 TSI Leon.O yuzden 1.2 TSI motoru biliyorum.1.2 TSI 105 Hp Manuel Golf'u test ettik tekrar ancak 1.4 TSI 122 Hp Golf test araci yoktu.

Sorum su:Bu iki motor arasinda cekis olarak cok cok fark var mi ? Duz yolda 1.2 TSI gayet iyi.Yakit olarak cok fark olucagini sanmiyorum arada.

Arabasini en az 3-4 sene kullanicak arkadasim.2 motor arasinda 4 bin tl fark var,bu farka deger mi karar veremedik acikcasi.

Herkese simdiden tesekkurler.

Arkadaşında da C KLASSE mi var yoksa.

• Febr kullanıcısına yanıt
    Keske olsa,cok yakin arkadasimdir kendisi

Gereksiz mesaja gerek yok hocam,duzgun bi soru sordum, ona cevap verebilirseniz daha mutlu oluruz.

• performans beklentisi yoksa çok fark olacağını düşünmüyorum.
  • Dun sanliurfada 1.2golf test ettim. Test aracina 1.2 gelmis. İlk defa test ettim 1.2 motoru. Tam bir facia. Golften soguttu oyle ki. O yuzden 1.4 diyorum. Hatta 1.4 140hp leon fr diyorum. Kaliteden biraz ödün verirsin ancak motor cok tatmikar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    KONA 1.6 Dizel ile 3 Gün TEST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gaziantep sahintas bayisi hem seat hem vw yanyana. Ayni gun icinde tum araclari test ettim . golf ile leon arasinda inanilmaz kalite farki var ancak 18 inclik leon Fr gorsellikle bu farki kapatiyor bwnce.

• Aralarinda tuketim olarak şehir içinde 1-2 lt arası fark olacaktır tahminen. 1.2 tsi golf kullanmadim ama 1.4 tsi 122 hp gerçekten çok keyifli. Bence değer 4000 tl farka. Varsın 3 kuruş fazla yaksın. O arabanın hakkı 1.4 tsi 122 hp

• Arttırıyorum ve 150hp leon fr diyorum. 122lik comfortline fiyatına, highline'dan daha dolu 150beygirlik araç. F/p ideal bence.
  • 1.2 tsi ı beğenmemiş adam

• araçtan beklentiniz neyse ona göre alın. birinin yakıtı düşük performansı normal, diğerinin yakıtı normal performansı iyi.
  • 1.2 golf sürmedim ama ibiza için gayet tatminkar... imkan varsa 1.4 tercih ederim şahsen
  • 1.2 tsı 105 hp golfler yürüyor arkadaşlar
  • Kesinlikle 1.4

• 1.4 tsi tabiki,almışken iyisi olsun diye bir Türk deyişi vardır
  • al malın iyisini çekme gaylesini :)
  • eren_hp E kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum,o kadar abartildigi gibi degil.Tabiki 1.4 TSI gibi degil ama uzmuyor sonucta

• kartalus kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi golf sattim 1.4 tsi golf aldim
    Kesinlikle 1.4 tsi
    Bagimsiz suspansiyon var en basiti

• 1.4 TSI 122 PS motor TSI motorlar arasında en az yakanıdır ve gidişi de gayet güzeldir. Eğer durumu yeterse kesinlikle 1.4 TSI 122 almasını öneririm 1.2 TSI ile bariz şekilde farkları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeTLaG -- 5 Nisan 2015; 20:32:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.