Şimdi Ara

2. El M8 Alacağım Neye Dikkat Etmem Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmir içi elden 700 tl ye almayı düşünüyorum,ürün yurtdışından gelmiş ve imei attırmışlar,sanırım imei problem olmaz sanırım.onun dışında bu ürünün ucuz olması beni şüpelendirdi,malum nakitim az ve acil satıyormuş adam.Ürünü alırken nelere dikkat edeyim?Beni aydınlatırsanız sevinirim.Ürünü replika olup olmadıgını,kurcalanmış ve sorunlu olup olmadıgını nasıl anlarım?

• Dış görünümden yada ekran kalitesinden sahte gerçek ayırt edemem diyorsanız telefona Antutu yüklenip skoruna bakıp sahte olup olmadığı anlaşılabilir , 2.el riskli bir de fiyat ucuz olunca şüphelenmekte haklısınız,hattınızı takıp konuşmada sıkıntı olup olmadığına bakın, wifi, bluetooth, kulaklık ses girişi,test edin,farklı imei çakılı olduğu için 3g ile interneti vs test edin,farklı imei güncellemelerde ve format ataken sıkıntı oluşturabilir, kamerasıyla foto video çekip test edin,aklıma gelen bunlar , bence hiç riske girmeyin, sonradan farkedeceğiniz bir sorun canınızı sıkar,aldığınıza pişman olursunuz, cihaz darbe görmüştür, belki kendi kendine kapanıyordur,çalıntıdır, 2.el süprizlerle doludur,herşey olabiliyor
  • serhdemir kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam,vazgeçtim ondan zaten bunu alıcam ya da gri rengi var aynısının,garantisi var telefonun ve daha önce alışveriş yaptıgım yer.Birde aynı fiyata xperia z3 var o da garantili.Siz ne dersiniz bu konuda
  • o m8i alma dostum, z3 sıfırsa al
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    sıfır değil ikiside aynı fiyat ve ikinci el ikisininde garantileri var
  • ikinci el cihazda kararı sana bırakıyorum o zaman, ilk koşul satıcının güvenilir olması
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    peki m8 i alma dediniz neden? Sorunu mu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Dış görünümden yada ekran kalitesinden sahte gerçek ayırt edemem diyorsanız telefona Antutu yüklenip skoruna bakıp sahte olup olmadığı anlaşılabilir , 2.el riskli bir de fiyat ucuz olunca şüphelenmekte haklısınız,hattınızı takıp konuşmada sıkıntı olup olmadığına bakın, wifi, bluetooth, kulaklık ses girişi,test edin,farklı imei çakılı olduğu için 3g ile interneti vs test edin,farklı imei güncellemelerde ve format ataken sıkıntı oluşturabilir, kamerasıyla foto video çekip test edin,aklıma gelen bunlar , bence hiç riske girmeyin, sonradan farkedeceğiniz bir sorun canınızı sıkar,aldığınıza pişman olursunuz, cihaz darbe görmüştür, belki kendi kendine kapanıyordur,çalıntıdır, 2.el süprizlerle doludur,herşey olabiliyor

Katılıyorum. İyice incelemeden kesinlikle almayın.

• o telefonda sıkıntı olabilir, kayıtlı vs.
  • teşekkürler arkadaşlar,ürünün ekran çözünürlüğü vs yeterli mi ? kamerası vasat sanırım ama kamera önemli değil benim için öncelik ses,ekran kalitesi gibi unsurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.