Şimdi Ara

2. el macbook alıcam nelere dikkat etmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar macbook pro almayı dusunuyorum 2. el butcem 1000 1200 gıbı sahıbındende arastırdım ama kafam karıstı 2. el macbook alırken nelere dıkkat etmelıyım macbook u alma amacım XCode kullanarak uygulama yapmak sızce kac yılına kadar olan mac booklar XCode u desteklemekte yada guncelleme almakta nasıl bir sistem gereksinmi lazım alırken elimde patlamaması ıcın cıhazda nelere dıkkat etmelıyım tessekurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertler48

selamlar macbook pro almayı dusunuyorum 2. el butcem 1000 1200 gıbı sahıbındende arastırdım ama kafam karıstı 2. el macbook alırken nelere dıkkat etmelıyım macbook u alma amacım XCode kullanarak uygulama yapmak sızce kac yılına kadar olan mac booklar XCode u desteklemekte yada guncelleme almakta nasıl bir sistem gereksinmi lazım alırken elimde patlamaması ıcın cıhazda nelere dıkkat etmelıyım tessekurler

Son sürüm Xcode yüklemek için OS X Mavericks 10.9.4 ve üzeri olmalı.
    En az 8GB hafızası olması gerekir ki rahat kullanabilesin.
    Son 5-6 yıl içinde üretilmiş olan bütün Macbook Pro'lar Xcode'un son versiyonunu destekler.
  • mertler48 M kullanıcısına yanıt
    bunu google amcaya yaz elma lı bi forum var orda yazıyo neye dikkat edeceğin ek olarak 1200 e ne derece sağlam olur yada kac yılının ürünü olur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.