Bildirim
2.EL OLARAK SATTIĞIMIZ CİHAZIN ZARARINI NASIL KAPATIRIZ ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Maalesef yok. Ne kadar uzun kullanırsanız zararınız o kadar az olur. Yani zarardan kar etmiş olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
Maalesef yok. Ne kadar uzun kullanırsanız zararınız o kadar az olur. Yani zarardan kar etmiş olursunuz.
O zaman garantisini bitirip satmak lazım.
Bir hevesle alırsanız çabuk sıkılırsınız. Aylarca düşlemeniz lazım. Mesela ben Ocaktan beri asus zen2yi bekliyorum. Rüyama girdiği bile olmuştur .
quote:
Bir hevesle alırsanız çabuk sıkılırsınız. Aylarca düşlemeniz lazım. Mesela ben Ocaktan beri asus zen2yi bekliyorum. Rüyama girdiği bile olmuştur .
Diyelim zen2 yi aldın sende illaki sıkılcaksın. Birgun telefondan.
az zarar etmek için iphone serisi alacaksın ya da samsung. ya da birkaç amiral gemisinden birini -htc m serisi, lg g serisi..- öbür türlüsü çok daha fazla zarar.
bugün arkadaşımın 21 aylık asus zenfone 5'ine 400-450₺ dediler 850₺ almışken 3 ay önce :)
Telefon ve araba 1 kere alınır 10yıl kullanılır.
quote:
Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar
quote:
Diyelim zen2 yi aldın sende illaki sıkılcaksın. Birgun telefondan.
Tabi ki sıkılacağım ama senin dediğin gibi 6 ayda değil.
3 yıl kullanırım nasip olursa
Bozulana kadar kullanacaksın
O zaman zarar etmezsin
2 sene geçince de bozulsun diye türlü taklalar atmamak ve mazaretler uydurmamak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X