Şimdi Ara

2. El Palit Gaming Pro 3070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. El 3070 Palit Gaming Pro ekran kartını alacağım. Kart 3 yıldır oyun için kullanılıyor. Kartın garanti etiketi üzerinde duruyor ve tamiri yok. Alacağım kişiden furmarkda 2k 8x msaa da test istedim ve bana bu videoları yolladı, değerler iyi gibi gözüküyor fakat yine de sormak istedim. Sizce değerleri nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkblue -- 26 Ağustos 2023; 10:55:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 80 derece hiç de normal değil.

• Testi yapan kişinin kasasını da bilmek lazım, senin kasanı da bilmek lazım.

Sadece bu değerlere bakarak yorum yapmak pek mantıklı iş değil. Yerinde olsam şöyle yaparım. Kartın internetteki furmark sonuçlarına bakarım. Eğer sıfır kartta da yüksek sıcaklık varsa demek ki soğutma konusunda başarısız demektir. Ama yok, serin çalışan bir kartsa ve satıcı da hiç macun değişmemiş, sadece oyun için kullanmışsa, uygun fiyata satıyorsa alıp macun yenilenebilir.

• Aynı karttan bende satışta mevcut. Akşam size net sonuçları söylerim. Ama reddit vs baktığınızda genelde sıcaklıkar 65-75 aralığında.

Arkadaşın attığı kartın macun durumu sıkıntıda olabilir.

Fiyatının ne olduğu önemli bu hususta, alınıp macun ve termal bakım yapılabilir.

Detaylı soru için PM atabilirsiniz.

Değerler bu şekilde hocam.

Kasa Phanteks P500a DRG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StamP0fRadiation -- 28 Ağustos 2023; 19:9:20 >

• bende de palit ekran kartı var. şimdi corsair fanları ile soğutuluyor bilgisayarda. sen bilirsin.

• StamP0fRadiation kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ya yayıncılık yapıyorsunuz yada mod sunuz 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Yok hocam nükleer fizikçiyim,

Bir üniversitede akademisyen olarak çalışıyorum 2. El Palit Gaming Pro 3070 

Yazılım, yapay zeka, simülasyon işleri vs vs :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    2 hafta önce açıldı
    ASUS ROG STRİX GO 2.4 WİRELESS
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.