Şimdi Ara

2.el ps3 aliyorum, nasil kontrol etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 320gb kirilabilen ps3 + kol + move paket + fifa 2013 cd, asasins creed 1 cd ve 1 adet move oyun paketini 500 tl ye buldum.

Evimde deneyerek cihazi alacagim nelerine dikkat etmem gerekiyo. Mesela daha once kirildigi icin banlanmis olup olmadigi gibi ince detaylar var mi bu iste yoksa oyunu ac calisiysa tamamdir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz değil mi ?
  • Bana da oyle geldi o yuzden sormak istedim. Deneyerek alma sansim oldugu icin nelerine bakmam gerektigini bende merak ettim.

• Ps3 un Altinda Yazilan Kodun Yirtilip Yirtilmamasi.Eger O Kod Kagidi Yirtilmissa Konsolun İci Acilmis Demektir.
    Cihazin Banlanip Banlanmamasini Ogrenmek İcin PSN ye Giris Yapip 1 El Multi Oyna.Oynanmazsa Cihaz Banlanmis Demektir.
    HDMİ Giris Yerinin Tellerine Bak.Telleri Yamuk Veya Kirilmissa Goruntu Alamazsin.
    Sadece Goruntuyu RGB SCART Kablosuyla Alirsin.Oda Hic İyi Goruntu Vermez.

Aklima Gelenler Bunlar.

• Banlanmis olmasi onemli degil cunku er gec banlanabilirsin sahte oyun oynarken. Banlanan ps3 ile online oynamak icin cesitli programlar mevcut baska sitelerde.

Banlanmamis ps3 bulmak zor bu devirde

• Tesekkur ederim arkadaslar baska aklina gelen var mi?

@moralverenadam satan kisi ps3u kirmaadigini soyluyor ama ac revelation ve pes2013 var bunlarin multisi yok herhalde.

• ceyhun_deniz C kullanıcısına yanıt
    Ac revelations da multi var hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.