Şimdi Ara

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
20
Favori
103.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır düzenleme yapılıyorken birde otomatik güncelleme olsa dükkanda çok iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk41 -- 15 Mart 2009; 19:19:41 >
  • Satılan herhangi bir ürüne alıcı tarafından referans verilmezse hiç satış yapılmamış gibi kalacak mı yoksa belli bir süre ardından otomatik referans gelecek mi? Ben göremedim ama satış ile birlikte alıcı da referans alabilecek mi? Sonuçta ticaret tek yönlü olmuyor. Parayı alıp ürünü gönderen kadar parayı gönderen de referanstan faydalanmalı. Örneğin takasla yapılan alışverişlerde iki tarafta birbirine ürün satmış oluyor, ya da birbirlerinden almış oluyorlar.

Sistem kötü değil ve eski çok satışı olan üyelerede negatif bir durum arzetmiyor. Burada zararlı çıkanlar bu sistem gelene dek nadiren alışveriş yapanlar olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Dükkandaki güncellemenin bitip bitmediğini, artık mevcut bu haliyle mi kullanacağımızı bir yetkili açıklayabilir mi?

hayır, gerekli düzeltmeler yapılacak. biraz daha sabır lütfen

Teşekkürler. Sabrımız var tabii ki sadece nihai sonuc bu mu yoksa geliştiriliyor mu diye merak ettik.

Kolay gelsin
  • Dükkanın son hali gerçekten çok güzel olmuş.Yeniden truncu renk ve eklenen özellikler.Bu hale gelmesi uzunda zaman olsada, TEBRİKLER
  • Teşekkür ederiz bizim görüşlerimizi değerlendirdiğiniz için.

Bu hali gayet hoş olmuş daha da gelişeceğini umuyoruz (Dükkan istatistikleri vs gibi).

• verdiğim yorumu değiştirebiliyormuyuz
  • bu puanlama sistemi rezalet ya , bana herkes 5 yıldız vermiş 3 kriterde , sonra 2 kişi 4 yıldız vermiş 1 kriterde yoksa onlarında diğerleride 5 , kargodan not kırmışlar işte , ortalama 4 yıldız 4 yıldız 4 yıldız bu nasıl oluyor
    bana kimse genelden not kırmamış ama 4 yıldız gözüküyor toplam ortalamada
  • böyle bir puan ortalaması hesabı hangi akla mantığa sığar 5 kişi 5 yıldız vermiş 2 kişi 4 yıldız vermiş sonuç olarak ortalama 4 yıldız olmuş
    o 4 yıldız verenlerde kasayı yemiş herhalde o kadar uğraştırdılar beni birde o kadar ucuza verdim bir 4 yıldız vermişler , ben yorumumu değiştirebilmek istiyorum

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi

• Puanlama sistemi ile ilgili bir problem var sanırım. Şu durumda ortalama puanı o şekilde gözükmemesi lazım. PRogramcı arkadaşımız ilgilenicektir en kısa zamanda. Yapılan referanslarda herhangi bir değişiklik söz konusu olamaz. Bu yüzden referans verirken dikkatli olmanızda fayda var.

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

böyle bir puan ortalaması hesabı hangi akla mantığa sığar 5 kişi 5 yıldız vermiş 2 kişi 4 yıldız vermiş sonuç olarak ortalama 4 yıldız olmuş
    o 4 yıldız verenlerde kasayı yemiş herhalde o kadar uğraştırdılar beni birde o kadar ucuza verdim bir 4 yıldız vermişler , ben yorumumu değiştirebilmek istiyorum

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi

• Ortalama puan sistemi düzeltildi. Örnek vermek gerekirse; Ortalamanız 4.5 ve üstü ise otomatik olarak 5'e yuvarlanacaktır. 4.5'un altında ise 4'e yuvarlanacak.

@dministrator: senin de sorunun düzelmiş olması lazım..
  • Dükkanda yer alan büyük resimlerin taşma sorunu da düzeltildi. Büyük resimler artık sayfanın büyüklüğüne göre boyutlandırılıyor.
  • Yapılan çalışmalardan sonra dükkan çok güzel olmuş. TEBRİKLER.
    Görüşlerimizi değerlendirdiğinizi için ayrıca teşekkür ederim.
  • benim merat ettiğim konu illaki dükkandanmı bir ürün satılması gerek referans almak için normalde de ürün satıyoruz o kısımada getirilse güzel olur....
  • pm attım , tam olarak düzelttiler , teşekürler
  • Evet, referans sisteminden yararlanmak istiyorsanız mutlaka ürünü "Dükkanım" a eklemeniz gerekiyor.

Yeni önerilerinize her zaman açığınız, daha önce yaptığınız yapıcı eleştiriler ve öneriler için de teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

Evet, referans sisteminden yararlanmak istiyorsanız mutlaka ürünü "Dükkanım" a eklemeniz gerekiyor.

Yeni önerilerinize her zaman açığınız, daha önce yaptığınız yapıcı eleştiriler ve öneriler için de teşekkürler.

Açıkçası benim Dükkan kısmı ve referans sistemi için aklıma gelen 2 konu var.

1si Dükkana eklediğimiz ilanlarımızın yerini-sıralamasını eskisi gibi değiştirebilmemiz. (Yukarı taşı butonu vardı) ve de dükkanımıza girilen kişilerin sayısı tutuluyordu istatiksel olarak bu istatikleri oldukça ggüzeldi bunlar da geri gelirse faydalı olabilir.

2.si ise referanslarda bazı arkadaşlar es dost tanıdıklarına satmadığı bir ürün için bir ilanı dükkana ekleyip referans isteyebilir. Bunun için bir çare düşünülebilir mi? Çünkü bazı arkadaşların referanslarında yorum kısmında "Bu bir denemedir" ve ya "Ben böyle bir ürün almadım ki" gibi yazılar okudum.

• Merhaba,

Satılan ürünler ile herhangi bir bağımız olmadığından dolayı satışları takip edemiyoruz, dolayısıya bu tür olayları kesin olarak kontrol etmenin bir yolu yok. Burada iş kullanıcılara düşüyor. O kullanıcının referanslarına bakarken bu tarz referansları es geçerseniz ya da buna göre yorum yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. İlk bölümde belirttiğiniz istekleri de en kısa zamanda programcı arkadaşımız halledicektir.
  • Renk olayı şimdi güzel olmuş. ama hala uyumsuzluklar mevcut, tahminimce onlarda düzeltilicektir.

Şunuda belirtmek isterim. Şuana kadar benim yanlış, veya sorunlu bi alışverişim olmadı. (Allah'a şükür) Bunun dışında bakıyorum herkes genel olarak tam puan vermiş. Şimdi kendi referans yorum ve puanlarıma baktığımda eyvallah, hepsi tam not ama neden ? hiç yanlışım olmadı gerek para gerek kargo.

Ama diğer insanlara bakıyorum onlarında full. Peki bu forumda bu kadar insan tam teşkilattı da bu kadar sorun nereden cıkıyor?
    Kısacası bu verilen notların kişiyi tam olarak yansıtmadığını düşünüyorum.

Emekleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Renk olayı şimdi güzel olmuş. ama hala uyumsuzluklar mevcut, tahminimce onlarda düzeltilicektir.

Şunuda belirtmek isterim. Şuana kadar benim yanlış, veya sorunlu bi alışverişim olmadı. (Allah'a şükür) Bunun dışında bakıyorum herkes genel olarak tam puan vermiş. Şimdi kendi referans yorum ve puanlarıma baktığımda eyvallah, hepsi tam not ama neden ? hiç yanlışım olmadı gerek para gerek kargo.

Ama diğer insanlara bakıyorum onlarında full. Peki bu forumda bu kadar insan tam teşkilattı da bu kadar sorun nereden cıkıyor?
    Kısacası bu verilen notların kişiyi tam olarak yansıtmadığını düşünüyorum.

Emekleriniz için teşekkürler.

Sorunlu alışverişi olanlar o alışveriş için referans istemiyorlardır da ondan.

Bence dükkana her eklenen ürün için eğer satıldıysa mecbur referans isteme şartı olsun (mevcut durum bu şekilde işlemiyor sanırım). Böylelikle kötü ya da sorunlu alışverişlere alıcılar o oranda yorum yazabilirler. Ama eğer satıcı sorunlu alışverişini referans istemeden kaldırabiliyorsa o zaman bu geçerli değildir tabi...

• aynı ilan içinde 3 tane farklı cihaz satıyorum ve biri satıldıgında tüm ilanı satıldı olarakmı işaretlemem gerekiyor referans istemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 20 Mart 2009; 0:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.