Şimdi Ara

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
20
Favori
103.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeFurkan

merhaba satin alinan urunler icin satilmistir diyemi acicaz
    yoksa hic birsey acamicaz mi ?

cevap yok hala
  • quote:

quote:

merhaba satin alinan urunler icin satilmistir diyemi acicaz
    yoksa hic birsey acamicaz mi ?

cevap yok hala

sistem sadece satan kişiye yönelik, alana değil
  • her satışta mecbur olmalı bu bence. sorun yaşayan adam referans isteği gönderecek mi sanki ya da yaşatacak adam satıldı diye dükyanda revize edecek mi:) Ayrıca sonradan değiştirilebiliyor mu filan bu yorumlar, hani bir yanlış anlaşılma olur tez canlı biri bir yorum yazıp sonradan hatayı farkeder vs:)

pixel demiş ki satılmadan önce kargo gelmeden önce referans isteği gönderiliyor ..
    gelen referans isteğini kargoyu alana kadar cevaplamazsak sorun çözülür o büyük dert değil sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

pixel demiş ki satılmadan önce kargo gelmeden önce referans isteği gönderiliyor ..
    gelen referans isteğini kargoyu alana kadar cevaplamazsak sorun çözülür o büyük dert değil sanki.

ben öyle birşey demedim ki? benim demek istediğim; elden yapılan satışlara da kargo puanı vermek zorunda kalıyorsunuz... satış elden yapıldığı için kargo olmuyor dolayısı ile de kargo puanına gerek kalmıyor ama kargo puanı vermek zorunda kalıyorsunuz... ben de olmayan kargoya puan vermek istemiyorum ama mecbur bırakılmış... buna bir çözüm bulunursa iyi olur... mesala kargo puanı seçilebilir bir onay kutusu yanına "Elden Satış Yapılmıştır." seçeneği ile değerlendirme dışı bırakılabilir.... bunu seçeneği seçenler için kargo puanı pasif hale gelir ve kargo puanı değerlendirme dışı kalabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixel -- 30 Mart 2009; 11:14:09 >

• peki diyelimki elimde adetli ürün var. ilanımı açtığım zaman bir kişiye ürün sattığımda ilanı satılmış gösterip tekrar aktif edebiliyormuyuz.
  • 24 saat içerisinde aynı bölüm içeriinde 1 ilan açma olayınada bir çözüm istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknymz -- 2 Nisan 2009; 0:04:57 >
  • satıldı diyo benim dükkandaki ürünlere
    satılmış olan ilanlarada böyle referans isteği gönderme şansımız varmı
    benim bir sürü alışveriş heba olmuş gibime geldi...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue

ben de bunu soracaktım....

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

+böyle bir sorum var örnek son ilanım :http://forum.donanimhaber.com/m_29780075/tm.htm

tek ilanda 7-8 bazen birbirinden farklı 9- 10ürün ekliyorum örnek vga ilanlarımda ve farklı farklı kişilere satılıyor ozaman durum nasıl olcak ? yoksa her bir ürün için ilan açıp dükkana ilan eklemek çok zor +böyle bir hakkımız yok. ayrı ayrı ilan açma aynı kategoride, buna çözüm varmı?

yanıt yok sanırım önemli değil tanıyan tanıyor bizi diğer arkadaşlara kolay gelsin

• Düşünce güzel ama eski üyelere oldukça sıkıntı verecek. Yıllardır yüzlerce alışveriş yapmış olan ve hepsi sorunsuz olan üyeler sıkıntı yaşayacak kesin
  • Bence süper bir uygulama bana koymadı zaten bir tane satışım var oda drug a allah bilir ne zaman girer forumada onaylar adam 2003 de üye olmuş ama hala er
  • profile 2.el dışından girdiğimizde referanslar gözükmüyor ve sağ üst köşedeki referans butonuna tıkladığımızda da boş.O referans butonuna tıkladığımızda 2.el referansları çıksa böylece hem o buton boş kalmamış :) hem de 2.el dışı profilden girince referansları görmüş oluruz?
  • Sevgili MAREŞAL'im , kıymetli "powerstorm" bu referans sisteminde referans için yorum yazarken kaç karakter sınırı olduğuna dair yorum yazarken xxx den sıfıra doğru gerileyen bir bildiri ekrancığı olsa da yazdığımız yorumlar böyle yarıda kesilmese.

Örn:
    Erman abi forumda en güvendiğim kişilerdendir. Güvenle sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz, kendisine kefil olurum.

yazıyorum.. Referanslara yorum eklendiğinde şöyle çıkıyor.

Erman abi forumda en güvendiğim kişilerdendir. Güvenle sorunsuz alışveriş yapab

buna bir çözüm bulunursa çok iyi olacak, gül gibi yorumlarım heba oluyor yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Sevgili MAREŞAL'im , kıymetli "powerstorm" bu referans sisteminde referans için yorum yazarken kaç karakter sınırı olduğuna dair yorum yazarken xxx den sıfıra doğru gerileyen bir bildiri ekrancığı olsa da yazdığımız yorumlar böyle yarıda kesilmese.

Örn:
    Erman abi forumda en güvendiğim kişilerdendir. Güvenle sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz, kendisine kefil olurum.

yazıyorum.. Referanslara yorum eklendiğinde şöyle çıkıyor.

Erman abi forumda en güvendiğim kişilerdendir. Güvenle sorunsuz alışveriş yapab

buna bir çözüm bulunursa çok iyi olacak, gül gibi yorumlarım heba oluyor yav

Değerli dostum, sanıyorum şöyle bi mevzu var Referans yorumlarında; özellikle vurgulu yani insanların bi bakışta dikkat edeceği önemli kısa kelimeler yazılıyor kısa olması şartıyla örneğin ; "güvenilir biri" , "güvenle alışveriş yaptım" , "sorunsuz alışveriş oldu" gibi kısa şeyler yazılıyor diye biliyorum.Tekrar iyi forumlar sizlere...

• adminden gelen referans yorumunu dolduruyorum göndere tıklayınca hata veriyor

dünden beri aynı hata

g.chroma ve firefox ilede aynı hata
    belki tarayıcıdan kaynaklı diye düşündüm ama deyil

nasıl düzeltebilirim
  • ARKADAŞLAR

ART NİYETLİ OLAN

ARKADAŞ

İSTESE İLAN AÇAR

SONRADA KENDİ TANIDIKLARINA SATMIŞ GİBİ GÖSTERİP

REFERANSINI ÇOĞALTIR

BU UYGULAMA İLE İLGİLİ

YOKSA BENMİ YANLIŞ ANLADIM

AÇIKÇASI BÖYLE Bİ DURUM OLABİLİR DİYE

BEN REFERANSLA UĞRAŞMIYORUM

BENİ BİLEN BİLİYOR ZATEN

BİLMEYENDE ZAMANLA TANIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit61 -- 20 Nisan 2009; 8:09:00 >
  • ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/ResponseReference.asp, line 125

sürekli bu hatayı alıyorum referans doldurup göndere tıkladıgımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Bence satış olarak değilde, nasıl adres defterine ekliyorsak o şekilde referans ekleyebilmemiz lazım. En azından önceden yaptığımız satışların referanslarını bu şekilde kurtarabiliriz.

+1
  • Ellerinize sağlık.İyi bir güvence.Tabi ben ürün satmadığım için hiç referansım yok
  • çok yakında işe yarar bir ürünle ilk satışımı gerçekleştireceğim inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Bence satış olarak değilde, nasıl adres defterine ekliyorsak o şekilde referans ekleyebilmemiz lazım. En azından önceden yaptığımız satışların referanslarını bu şekilde kurtarabiliriz.

+1

eğer böyle olursa hocam, fake referanslar artıcaktır.yani alışveriş yapmadan herkes birbirini tanıyor diye referans vericektir.bu da ne kadar etik olur tartışılır.kendini bilenler yapmaz fakat illa ki suistimal eden olucaktır
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.