Şimdi Ara

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
20
Favori
103.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syruse

dükkanıma eklediğim bir ürün çok arkalarda kaldı vede üstünden birkaç gün geçti, o başlığı tekrar nasıl yukarı güncel alabilirim acaba?

dükkanından aktif yaparsan üste çıkar
  • referanslar profil sayfasında niye gözükmüyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

dükkanıma eklediğim bir ürün çok arkalarda kaldı vede üstünden birkaç gün geçti, o başlığı tekrar nasıl yukarı güncel alabilirim acaba?

teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım oldu, sağolun bu işlemi 24saatte bir kezmi yapabiliyoruz acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım oldu, sağolun bu işlemi 24saatte bir kezmi yapabiliyoruz acaba?

evet 24 saatte bir kez güncelleyebilirsin

• Yav elemanın birine mal sattık sonrada referans istedik.. Olayı bilmiyormuş yanlışlıkla 1 yıldız vermiş. Bunun geri dönüşü var mıdır? Ne yapmak gerekir?
  • dükkanımda aynı kategori altında bulunan iki farklı ürün satışta iken ikisine birden aynı anda "güncelle" diyebilirmiyim yoksa 24 saat kuralı işlemekte mi bu olayda cevaplayan olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

dukkanda tek tek urunlere ilan acip satildikca yorum almak gerekecek , bence biraz zor olay bu.

Ben tek ilanda (ayni baslik altinda) belki 5-6 tane urun satisi yapiyorum, icinden biri satilinca digerlerini silip tekrardan yeni bir ilan acmam gerekecek simdi, neyse yinede tesekkurler bu sistem icin.
    (EN AZINDAN BIR GIRISIM BİR CALISMA VAR ORTADA)

Ben de aynı ilan altında birden fazla ürün satıyorum. Ürünlerin herbirinin farklı kişilere satılması durumunda referans olayı nasıl olacak? Bunun çözülmesi gerekiyor bence. Katkısı olan herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorX

Satanların referansları var peki alıcılar bu forumun kullanıcıları değil mi?
    Alım yapanlara da referans verilmeli bence.
    Derdimi kime anlatacağımı bilemiyorum. :((

ben de neden hep sıfırım diye düşünüyordum
    dün bir işlemci aldım. referansım hala sıfır olunca alalalah dedim
    alıcılar neden kaale alınmıyor. forumda bu kadar alışverişim var ama referansım sıfır
  • +1 çok önemli bir konu.

Alıcının satıldı diye referans puanı alması çok saçma , ürün alırken senin güven veren bir durumun yokki , parayı yatırıyorsun sonra mal geliyor seninle ilgili bir durum yok yani , sen istediğin kadar alım yap bu sana referans olmaz olmamalı nasıl ürün sattığın konusunda bilgi vermiyor alımların.

Ben imzama bile sadece ürün sattıklarımı yazıyorum ürün aldığım zaman benimle alakalı durum olmadığından dolayı.

quote:

Orijinalden alıntı: pixel

son zamanlarda dikkatimi çeken bir olay var... satılık ilanı açılıyor ürün satılıyor, satıldı olarak işaretleniyor ve kime satıldıysa onun adı yazılıyor ve satıldı olarak gösterilen kişiye referans için mesaj gidiyor.. buraya kadar herşey normal ama ilanın bulunduğu sayfada hemen bir ilan daha açılıyor "alınık xxx" , o ilanda satılmıştır olarak işaretleniyor ve onda da ürünü satan arkadaşın niki yazılıyor... aynı anda ürünü satanda - alanda referans istemiş oluyor? şimdi bu referans sistemi sadece ürün satanlar için oluşturulduysa ortada bir yanlışlık var o da ürünü alan arkadaşında referans sisteminden ürün satmış gibi yararlanmaya çalışması... ha ürün alan arkadaşlar burada "bizde ürün alıyoruz ama..." diyebilirler ama bu sistem ürün satışı yapanlar için oluşturuldu diye biliyorum... yok öyle değilse ürün satan arkadaşın kendisine de bir referans mesajı gitmeli ki ürünü satan arkadaşda ona göre ürünü satın alan arkadaş hakkında değerlendirme yapsın.... böylece hem alıcı hem satıcı referans sisteminden yararlanmış olur... ayrıca yeni konu açmasına gerek kalmaz kimsenin.... bir de bu şekilde referans sistemi kötü niyetli kişi ya da kişiler tarafından da rahat bir şekilde kullanılabilir...

• Satış yaptım.Fakat o ilanı ekleyemiyorum dükkanıma.
    Dükkana nasıl ekleniyor ilanlar?
    Birisi lütfen anlatabilir mi?
    1.maddeyi anlayamadım kısacası.
  • Rapid pre satıyorum ama 1 kişiye referans olarak yolladım, şimdi ilanımı güncelleyemiyorum. Sattıklarımız insanlara referans olarak eklettiremiyoruz. Ayrı konu mu açmamız lazım şimdi. İlanımıda güncelleyemiyorum referansda eklettiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orjinalden alıntı: DoktorX

Satanların referansları var peki alıcılar bu forumun kullanıcıları değil mi?
    Alım yapanlara da referans verilmeli bence.
    Derdimi kime anlatacağımı bilemiyorum. :((

%100 katılıyorum..

Ben de katılıyorum...

ben toplamda ancak iki üç ürün satmışımdır genelde alacaklarımı forumdan alırım.ben de mal alıyorum sonuçta bunun da referans olarak gösterilmesi gerekir bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bence referans bölümünde kargo seçeneğine , elden teslim şıkkı eklenmeli.
    Elden teslim yaptığım alışverişlerde bile, kargo puanlaması yapmak zorunda kalıyorum...

%100 haklısın

fakat yöneticilerin hic birisi cevap vermemis yazılanlara üzüldüm
  • Benim de merak ettiğim. Sadece referans için açılan başlıklar... Gördüklerimin hepsini şikayet ediyorum, siliniyorlar. Ama zırt pırt millet açmaya devam ediyor. Daha ciddi bir uyarı gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 5 Aralık 2009; 18:40:06 >
  • selam
    yöneticiler kaale alır mı bilme ama yazayım:
    2.el konu açmak ile ilgili;
    satılık alınık takaslık butonu olsa
    fiyat giriş yeri olsa
    satılan ürünün seçim tuşu olsa
    daha ayırt edici kolay bulunan bir bölüm olur uğraşırlar mı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

selam
    yöneticiler kaale alır mı bilme ama yazayım:
    2.el konu açmak ile ilgili;
    satılık alınık takaslık butonu olsa
    fiyat giriş yeri olsa
    satılan ürünün seçim tuşu olsa
    daha ayırt edici kolay bulunan bir bölüm olur uğraşırlar mı bilemem.

böylelikle ekranda daha anlaşılır olur , güzel fikir
  • Yahu şu zırt pırt referans konusu açılması hususunda bir şey yapılmayacak mı? Ben şikayet etmekten yoruldum, ilgili arkadaşlar temizlemekten. Madem şikayet edildiğinde siliniyor (Ki kural dışı konu oldukları ortada.) neden ikinci el forum kurallarında net bir şekilde belirtilip ona göre önlem alınmıyor.
  • Bence bu referans sistemi çok suistimal edilebilir durumda.REFERANS SİSTEMİ sadece sehırler arası para havale ıslemı ıle gerceklestırılen işlemlerde belge gösterme şartıyla kullanılmalı...elden alıs verıs yapılıyor referans alınıyor cok sacma bu.vatandaş belkı 20 referansı var ama nerdeyse hepsi elden ya da aracı ile :)
  • Alınan bir ürün için ilan açmak yasak mı değil mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_36465997/tm.htm

Burada yasak yazmıyor. Her bölüm farklı mı işliyor?
  • Suyunu çıkardılar zaten referans işinin. Ben de önceki tüm alışverişlerim için açmayı düşünüyorum bu durumda. (Taktığımdan değil referans işini zaten de olsun...)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.