Şimdi Ara

2.el Sony VGN-FZ31E aldım, ne yapacağımı şaşırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer aranızda kullananlar var ise ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu notebook'a XP yüklettim ama sürücülerini bulmakta çok güçlük çekiyorum, gerçi onlar yüklediler ama son sürümler mi iyi performans varir mi bilmiyorum. Sizce Vista mı yükleyeyim ? Çünkü Vista sürücüleri var sadece Sony'nin Türkiye sitesinde.

FN tuşu ile ekran parlaklığı tuşları f5 f6 etkin değil mesela, ne yaptıysam olmuyor.

Ekran kartı sürücüsü güncel mi onu nasıl anlayabilirim ?

• Biri allah aşkına bir şey yazsın sinirlerim çok bozuldu gözlerim çıkacak driver aramaktan, vista yüklesem ne gibi dezavantajları var ? Ya da yok mu ?
  • fw21e kullanıyorum vistada performans sıkıntıları yaşarsın ben bile xp ye dönmek isterdim ama daha sonra dediğin gibi driver sorunları var fn tuşları çalışmasada ekran ışıgını açan kapatan küçük program kullanıyolar tuşları sorun etmezsen xp de kalmanı tavsiye ederim wireless driverini bulursun sanırım bide bluetooth çalışmaz belki okadarıda olsun vista nalet kasıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskun72

fw21e kullanıyorum vistada performans sıkıntıları yaşarsın ben bile xp ye dönmek isterdim ama daha sonra dediğin gibi driver sorunları var fn tuşları çalışmasada ekran ışıgını açan kapatan küçük program kullanıyolar tuşları sorun etmezsen xp de kalmanı tavsiye ederim wireless driverini bulursun sanırım bide bluetooth çalışmaz belki okadarıda olsun vista nalet kasıyor

Çok teşekkür ediyorum, peki hazır seni bulmuşken sorayım, şu meret touchpad'i nasıl kapatabilirim ve ekran kartımın sürücüsünün güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  • Touchpad denetim masasından kapatılır...
    Aygıt yöneticisinden yada nVidia programından bakabilirsin driverların güncel olup olmadığına...
  • ben aşağıdaki adresten xp driverlarını indirdim ve parlaklık tuşları haricinde (blutooth ve camera dahil) herşey çalışıyo.

http://www.sony-asia.com/support/download/240680/product/vgn-fz32g/sectionfirst?site=hp_en_AP_i&subpage=detail

parlaklık için de harici programları deneyebilirsin.

xp sp3 ile birlikte çok daha kullanışlı oluyo kesinlikle.
  • trulli kullanıcısına yanıt

Dostum çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.