Şimdi Ara

2. el taşıt kredileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    www.tsb.org.tr
    Kasko Değer Listesi
    https://www.tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi
    bankalar buna bakar
    5 yaşa kadar araçlara 48 ay kredi çıkar
    6 yaş 36 ay
    7 yaş 24 ay
    8 yaş 12 ay
    Maalesef ki kasko değerleri ile sarı site fiyatları arasında fark çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brstgn -- 10 Nisan 2022; 10:10:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brstgn B kullanıcısına yanıt
    maalesef yarısı kadar bile vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    peki ihtiyaç kredisi ile alınır mı

• desertcrown D kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç kredisi ile alabilirsiniz ancak onda da 50 bin tl üzerine 24 aydan fazla vade yapamazsınız

• 2. el taşıt kredileri bu oluyor mu boyle istediğimiz tutari falan girebiliyoruz

Olmaz. Yasal sınırlar var. İhtiyaç kredisini yüksek çekemezsiniz. Size tavsiyem minimum 2012 model arabayı araç kredisi ile almanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    tamamına kredi cikmiyor o sorun bizim icin pesinat yok bekleyince de cok artıyor o yüzden

Bu konuda net konuşamayacağım, sizi yanlış yönlendirmek istemem hocam.

sorun yok hocam teşekkürler

Vade az düşük olur fakat kasko ve sigortayı bana yaptırmak zorundasın der, yüksek fiyattan yapar.

Taşıt kredisinin mantıklı olduğu durumlar var.

-Sıfır araç için kredi kampanyası var ise (büyük bayiler bazen kendi sattıkları ikinci ele de uygulayabiliyor)

-İhtiyaç kredi limitinin yetmediği durumlar, ipotek olunca limit artıyor, evde de var aynı durum. Özellikle bir sebepten (geçmişte borç geciktirme, üzerinde başka krediler olması gibi) kredi limiti çok düşükse.

Limitler ihtiyaç kredisini kurtarmıyor ise taşıt yine de çekilebilir tabi ki.

Benim dediğim genel bilgi tabi ki, net rakam için bankaya gitmek gerek. Kast ettiğim taşıt kredisine 2000 lira öderken ihtiyaç kredisine 2100 lira ödeyeceksiniz ihtiyaç kredisi daha ucuza geliyor ek masraflar sebebiyle. Kredi miktarı ve süresine göre durum değişir.

• hocam bilemiyorum ihtiyaç kredisinin vadesi düşük taksidi cok pahali oluyor diger turlu de pesinat gerekiyor kaldim arada

Konu açılalı zaman geçmiş ama merak ettim taşıt kredisi çekmeyi düşünüyorum. Bu sitedeki değerler nihai değerler midir bankada hesap çıkarırken oynamalar olur mu? Yoksa en garantisi ruhsatla sorgulama yapmak mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzgrmstf -- 12 Haziran 2022; 1:39:13 >
  • uzgrmstf kullanıcısına yanıt

İş bankası ile görüş mayıs ayında taşıt kredisi ile araç aldım. 2014 model i20 ye 36 ay vadeli 116 bin TL ana para çektim. O zaman 1.89 dan faiz hesaplandı modele göre en uygun teklifi verdiler.

Kasko değerinin %70 ine kadar okeyler bankalar ama değeri satışta daha düşük yazılırsa kredi ona göre hesaplanıyor oraya dikkat etmek lazım. Yani 100 bin TL araca 70 bin çıkar ama noterde satış 80 bine yapılmışsa 56 bin kredi çıkar. Banka özellikle uyardı satış kasko değerinden az olmasın diye...

Vakıfbank haricindeki kamu bankaları (Ziraat Halkbank) ve Akbank 5 yaş üstüne kredi vermiyoruz dedi. Denizbank, veririz dedi ama faizi yüksek tuttu, Vakıfbankta 24 aydan hesapladı yaştan ötürü 5 yaş altı 36 ay olur, 5-8 yaş 24 mü ne demişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 12 Haziran 2022; 4:20:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.