Şimdi Ara

2,el Transit Connect mi??0 dacia logan mcw mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsızım ikis seçenek çıkartabildim birisi 0 logan digeride 2,el connect hangisi daha mantıklı?

http://www.sahibinden.com/full_aksesuar_connect_deluxWQQaXQQ11103092WQQpXQQdisplayitem

bütçem 22-23 bin ytl civarı başka seçeneklerede açıgım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_ozan -- 16 Kasım 2008; 13:51:07 >

• connect dizel logana göre biraz fazla yakra ama daha konforludur 22-23 e benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz
  • fark etmez v
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

connect dizel logana göre biraz fazla yakra ama daha konforludur 22-23 e benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz

alla düzgün ne bulursam alıcam peki bana mesela 1 2 sene sonra satsam hangisnde daha fazla zarar ederim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: g_ozan

fark etmez v
    quote:

connect dizel logana göre biraz fazla yakra ama daha konforludur 22-23 e benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz

alla düzgün ne bulursam alıcam peki bana mesela 1 2 sene sonra satsam hangisnde daha fazla zarar ederim?

Connectte daha az zarar edersin.
  • yedek parça yönünden connect sorun çıkartırmı?
  • eğer bagajı büyük olsun diye bunları istiyosanız bence 22 -23 e temiz station benzinli binek arabalar alın logan çok fiyat düşer connectte çok yakar logana göre bence temiz bi araba alın benzinli lpg taktırın güzelce binin satarkende sorn yaşamzsınız binerkende konfordan ve ekonomiden ödün vermezsiniz
  • arkdaşım 2006-2007 model .. satan arkdaşlarımız var .. benim imzama tıkla FORD CONNECT TEAM ımıza girersin .. beklerim
  • quote:

eğer bagajı büyük olsun diye bunları istiyosanız bence 22 -23 e temiz station benzinli binek arabalar alın logan çok fiyat düşer connectte çok yakar logana göre bence temiz bi araba alın benzinli lpg taktırın güzelce binin satarkende sorn yaşamzsınız binerkende konfordan ve ekonomiden ödün vermezsiniz

station araba istemioruz cwp için saol tüp taktırayı connecte yapamazmıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşım 2006-2007 model .. satan arkdaşlarımız var .. benim imzama tıkla FORD CONNECT TEAM ımıza girersin .. beklerim

bakıcam tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: g_ozan

quote:

eğer bagajı büyük olsun diye bunları istiyosanız bence 22 -23 e temiz station benzinli binek arabalar alın logan çok fiyat düşer connectte çok yakar logana göre bence temiz bi araba alın benzinli lpg taktırın güzelce binin satarkende sorn yaşamzsınız binerkende konfordan ve ekonomiden ödün vermezsiniz

station araba istemioruz cwp için saol tüp taktırayı connecte yapamazmıyız?

? connect dizel
    connect olacaksa 1.8 tdci 115 hp glx derim ben 90 ya da 75 lik alma imkanın varsa glx ler delüxten daha güzel ama fiyatlrı bilmiyorum
  • bende baktım glx ler gerçekten çok iyi ama onlar en aşşağı iknci el 25 26 ben zaten zorlıyarak 22 23e çıkardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.