Şimdi Ara

2. el Xbox Alınır Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzundur kafamda xbox alma fikri var. Yalnız bütçem 2. el fiyat aralığına yetiyor.

Şunu sormak istiyorum: İkinci el jasper board lu bir elite xbox 360 almak sizce mantıklı mı ?

Bu cihazların 3k görme sıklığı ne kadardır acaba ? Bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

• Falcon döneminde ikinci el almak pek fazla güvenilir değildi aslında. Yalnız Jasperlarda artık 3K gibi bir sorun görülmediğinden sorunsuzca alabilirsiniz 2.el ama şöylede birşey var makineyi kontrol etmenizi öneririm sonuçta sadece 3K hatası ile bitmiyor hatalar. Open Tray, Disc Unreadable hatası gibi DVD Rom hatalarıda mevcut. Eğer temiz ve güvenilir bir kişiden satın alırsanız Jasper olmak şartı ile sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • temiz, hor kullanılmamış bir cihaz bulursan 2.el jasper lı elite cihazı gönül rahatlığı ile alabilirsin (Ben de elite makineyi 2. el almıştım)
  • Çok teşekkürler arkadaşlar
  • Bir çok kere xbox almış biri olarak yardım ediyim.Jasper alırsan 3k falan karşılaşmazsın tek sorun Gamepad temizliği olur 2. ellerin çoğunun gamepadleri artık kirlenmiş aşınmış oluyor ona dikkat etsen yeterli.
  • bence birşey olmaz hele benim gibi birisini bulup alırsan yaşadın gampadler sıfırından farksız duruyor, aldığım günden beri hiç live a girmedim :) gerçi zaten 4 oldu alalı :D
    not: satmıyorum yanlış anlaşılmasın :D
  • 2. el olayı temiz olduğu sürece bence de hiçbir sorun teşgil etmez. Ancak aletin temiz olmasına özen göster. Jasper al mutlaka. Üretim tarihi en son olan cihazı alabilirsin.
  • Peki arkadaşlar bütün elite cihazlara firmware işlemi uygulanabiliyor mu acaba yoksa belirli bir tarih öncesine mi sadece
  • FW uygulanabiliyor. Bu arada ben de 2. el aldım bu forumdan. Çok da güzel ve temiz bir Xbox almışım. Şimdi sat deseler hayatta satmam. Xbox 720 çıkarsa belki satarım yani Temiz bulursan al 2. el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victarion -- 8 Mayıs 2011; 17:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd

FW uygulanabiliyor. Bu arada ben de 2. el aldım bu forumdan. Çok da güzel ve temiz bir Xbox almışım. Şimdi sat deseler hayatta satmam. Xbox 720 çıkarsa belki satarım yani Temiz bulursan al 2. el

ne yapıcan olmayan dereceyimi dönücen o xboxla ?

dostum bende kuzenıme forumdan elite aldım 400 tl e inan sıfırdan daha sıfır (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.