2.EL | HİGH POWER HPC-400-H12S 400W GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY | en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 2.EL | HİGH POWER HPC-400-H12S 400W GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY | incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! merhaba arkadaşlar 2.elden böyle bir psu buldum. bu benim sistemim için yeten bir psu bu tarz 2. el psular alınırmı bazı psular ekran kartını vb bileşenleri çöp edebiliyormuş bu yüzden bi korktum fazla param olmadığı için alamam yeni sistem.birde bu psu satan adam bilgisayarcıymış temiz duruyor ürünü . normal vatandaşların sattığı psularada baktım ama bunun kadar temiz değil sizce ne yapabilirim başka psu öneriniz varsa 2.el olsun max 250 tl var.sistemimde öyle aman aman iyi değil idarelik bir sistem 80+ gerek duyacağımı sanmıyorum.ekran kartı alıcam birde onun için psu yetmezse diye alıcam psu alıcağım ekran kartıda 2. el hd 7700 serisinden sizce alınırmı tavsiyelerinizi bekliyorum TEŞEKKÜRLER |
2. elden bu psu alınır mı? alınırken nelere dikkat edilmeli
-
-
ben hd 7750 yi kalitesiz multifon marka bir psu yüzünden yakmıştım aman dikkat et. üstelik sıfır almıştım adama götürdüm elektrik kesintisi yüzünden oluyor bizim suçumuz yok dedi savdı başından :D
-
sadece elektrik kesintisi değil psunun gücü az gelincede zarar veriyor kapanıyor kendi kendine bende yakmıştım ekran kartımı bir daha da takmadım ama takıcam çünkü hiç oyun oynanmıyor bıktım
-
Normalde high power kalitesiz bir marka değil ve sorulan ekran kartına da yeterli gelir. Normalde 7770 ler 80 watt tdp değerine sahip yani high power ın bu modeli yeterli gelir.
Fakat psunun ne kadar kullanıldığını ve ne durumda olduğunu bilmek lazım, bu da 2. el alırken psuyu bilmek zor durumunu. Temizini bulursanız sisteminize veya alacağınız karta yeterli gelir bu seviye psular fsp nin ürünleride olur. Düzgün çalıştığına ve temiz olduğuna kanaat getiriliyorsa olabilir.
Kalitesiz hiç duyulmamış markaları almayın onlarda çöp etme sıkntıları daha yüksek olasılık.
Alabileceğiniz ve daha az sıkntı çıkarabilecek markalar : Fsp, coolermaster, high power , thermaltake , corsair bunların ortalama 350 - 400 - 450 wattlıkları alınabilir istenen fiyatlara göre 450 watt uygun fiyat isteniyorsa alın sizde o kadar gerek olmaz watt değerine.
Son olarak tabi bunların 2 .elde ne kadar kullanıldıkları önemli ama bunlar alırken pek anlaşılmaz , yıllar geçtikçe zamanla içindeki bileşenler yıpranıyor ilk günkü gibi performans olmuyor.
Faturası yeni olan tercih edin kullanım yılına göre, 5-6 yıldan fazla yaşı olanları almayın .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X