soracağım soru şu, internetten araştırdığım kadarıyla 2. attığım link yani 3975 olan model daha iyi gibi. Ama diğeri ise bestseller ve 5-6 dolar daha pahalı 3975'e göre. 3975'in siparişini vereceğim ancak emin olmak istiyorum yanlış yapmayayım acele ile gözden kaçmasıon. Lütfen yardımcı olur musunuz?
canporo
kullanıcısına yanıt
Soğutucu sisteminde fark var, gerçi eVGA kartlar piyasada diğer markalara ait özel üretim emsallerine göre biraz daha sıcak çalışıyolar ama bu 2 kart arasında acx 2.0+ olanı tercih edersin.
canporo
kullanıcısına yanıt
ACX 2.0+ alda umarım artık biliyorsundur amazondan alınan evgaların artık türkiyede garantisi yok
quote:
Orijinalden alıntı: patren
ACX 2.0+ alda umarım artık biliyorsundur amazondan alınan evgaların artık türkiyede garantisi yok
Türkiye'de hiçbirşeyin garantisi zaten yok :)
acx 2.0+ versiyonu 2 hafta önce kadar 289 dolara satildi o zaman yetişebilseydiniz keşke ben 3975i olani aldim sizinde onu almanizi öneririm 2974 modelinde tartişilan heat pipelardan birinin gpu'ya tam temas etmemesi problemi var 3975te bu problem çözülmüş ayrica soğutucu ile pcb arasina mosfet soğutucu eklenmiş yani daha serin çalişan bi kart evganin sitesine görede 3975 daha iyi O.C olabilme potansiyeline sahip
P4-3975-KR modelini amazondan nisan ayında getirtmiştim kesinlikle alıcaksan 3975 modelini almalısın.