Şimdi Ara

2.evren 1.sinin enerjisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img154.imageshack.us/my.php?image=ogamea1ul.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurne -- 22 Mart 2006; 20:58:30 >

• gayet normal bir enerji miktarı ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 22 Mart 2006; 21:16:28 >
  • Helal vallahi,bu arada casusu yollayan sencar arkadaşımızın ciddi enerji sorunu var.
  • Halin biraz fazla komik. Yani ben bile iki gün önce başladım, enerjim o kadar düşük değil.

• Terraformer basmıs adam ne var bunda Her kademesi için extra enerji ister o meret Ve oyun birincisi oldugu içinde Kimse dalmadıgından solar uyduları duruyor öylece

Bu oyun 250-300k puandan sonra başlar arkadaşlar o puana kdr kimse ben oyun oynadım diye düşünmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®CaN

Terraformer basmıs adam ne var bunda Her kademesi için extra enerji ister o meret Ve oyun birincisi oldugu içinde Kimse dalmadıgından solar uyduları duruyor öylece

Bu oyun 250-300k puandan sonra başlar arkadaşlar o puana kdr kimse ben oyun oynadım diye düşünmesin

Waşşş üstad konuştu Bana özelden sen şu ay formullerini yollasana inceleyim bi

• ben 15. evrende ilk 500'e yeni girdim, enerjim 8000
    2 solar enerji daha bassam zaten 10.000 oluyor.
    terraformer 4 için zaten 8000 enerji gerekiyor.
    5 için 16.000 enerji gerekecek. heralde o zaman solar uydu gerekecek.
    şimdilik tek tük kullanıyorumm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazlaymıi hakikaten. Ama 300,000 oluyor öy için biliyorsunuz.
  • bende şöle 900k enerji filan görüceğimi sanmıştım grawitasyon 2. kademe filan yapmıştır demiştim o kadar enerji çok değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.