Şimdi Ara

2.Evrende İttifak arayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ittifak arayanlar gelebilirler sizle beraber büyüyecez
    ittifak tagı ===>BadStar
    ittifak ismi===>NightStar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_Nightmare -- 10 Ocak 2006 13:01:37 >

• Bende 2. evrendeyim ve verdiğin ittifak 1 kişilik istersen bizim ittifaka gelebilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_Nightmare

Beyler ittifak arayanlar gelebilirler sizle beraber büyüyecez
    ittifak tagı ===>BadStar
    ittifak ismi===>NightStar

tek mesaj atmışın oda ittifag tanıtımı için acaba bütün forumlara kaydolup ittifagını tanıtıp gidionmu

• İttifakını tanıtıyor ama kimse gelmiyor herhalde ittifakında bir tek kendisi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemins

İttifakını tanıtıyor ama kimse gelmiyor herhalde ittifakında bir tek kendisi var

demekki iyi reklam yapamıyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Orjinalden alıntı: kemins

İttifakını tanıtıyor ama kimse gelmiyor herhalde ittifakında bir tek kendisi var

demekki iyi reklam yapamıyorr

Bence tek olduğunu gören girmekten vaz geçiyor.

• ewt beyler belki iyi reklam yapamıyorum
    TSK diye bir ittifaktaydım vede her gün açtığımda 20'ye yakın msj oluyordu bunlardan 5-6 tanesi benim digerleri ittifak'a ait vede saçma sapan şeyler adam küçük bir şavaş yapmış gelmiş bana onu anlatıyor ben niydiyim onun savaşını vede bunun üzerine kendi ittifakımı kurmaya karar verdim
    kemins sizin ittifak kaç kişilik vede ismi nedir???
    eger bana savaşlarda yardımcı olacakanız geleyim ogün bi saldırı yedim ittifaka söylüyorum cwp yazan bile yok
    adam bana 180 komuta ile cöktü kaç tane komutam gitti ama ittifak sallamadı bile beniiiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 kişi klan arıyoruz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_Nightmare

ewt beyler belki iyi reklam yapamıyorum
    TSK diye bir ittifaktaydım vede her gün açtığımda 20'ye yakın msj oluyordu bunlardan 5-6 tanesi benim digerleri ittifak'a ait vede saçma sapan şeyler adam küçük bir şavaş yapmış gelmiş bana onu anlatıyor ben niydiyim onun savaşını vede bunun üzerine kendi ittifakımı kurmaya karar verdim
    kemins sizin ittifak kaç kişilik vede ismi nedir???
    eger bana savaşlarda yardımcı olacakanız geleyim ogün bi saldırı yedim ittifaka söylüyorum cwp yazan bile yok
    adam bana 180 komuta ile cöktü kaç tane komutam gitti ama ittifak sallamadı bile beniiiii

Bizde 2 ittifak var eğer puanın 75k nın altında ise alt ittifaka yani ice AC ye eğer 75k nın üstünde ise puanın üst ittifaka IceBerg gel ve kim olduğunu belirtki anlayabilelim....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.