Şimdi Ara

2 GB EKRAN KARTI İLE EN DÜŞÜK AYARLARDA DÜŞÜK FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, herkese iyi forumlar.

Ben hp laptop kullancısıyım bilgisayarı alalı neredeyse 1 sene oluyor ve geçenlerde ilk defa steamdan bir oyun indirdim (ets2) sırf indirime girdiği için pc'yi denemek amaçlı aldım. bilgisayarımın özellikleri:
    8gb ram, 1tb disk, 8 gb ssd, i5 7200 u
    Ekran kartım nviada 940mx 2gb ekran kartı.
    Vatandan bilgisayarı aldığımda gta5'e kadar bütün oyunları çok rahat oynayabileceğimi orada ki görevli söyledi ama ets2 girdiğimde en yüksek ayarları açıyorum şaka gibi ama sadece 8 fps'de oynayabildim en düşük ayarlarda oynanıyor ama tadı yok. Driverlar güncel sizce bilgisayarın bir sorunu olabilir mi ? ya da 940mx ancak bu kadar mı götürür yardımcı olursanız sevinirim

• Oyunu büyük ihtimal İntel graphic kartı ile açtığından böyle. Nvidia kontrol panelinden ayarları yapıp deneyin. Veya sağ tıklayıp nvidia grafik işlemcisiyle başlat seçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz yolları daha önce denedim ama bir düzelme söz konusu değil.
  • 940mx ets 2 yi full ayarlarda açabilecek kapasitede bir ekran kartı değil. Vatandaki çalışanların çoğu afedersiniz cahil olduğu için sizi yanlış yönlendirmişler. Gta 5 i bile orta ayarlarda açabilir. Ürünü satmak için sizi yanlış yönlendirmişler.
    940mx in güncel oyunlardaki aldığı fpsleri bu siteden görebilirsiniz:https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html
    Bu sitede olmayanları youtubeda ekran kartı ve oyunun ismiyle aratarak kaç fps alındığını görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.