Şimdi Ara

2 GB NVİDİA 610M Mİ YOKSA 1 GB NVİDİA 540M Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asus notebook almayı dusunuyorum. Ama bu 2 gb lık 610m ler benı yanıltıyo dusuk bı ekran kartı ama 2 gb oldugu ıcın ıyı olabılr dıye dusuunyorum. Yoksa 1 gb 540m lerden mı alsam yardımcı olursanız çok mutlu olucam :)
    Şimdiden teşekkür ederim :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:37:07 >
  • Bütçen nedir daha iyi seçenekler gelir.
  • İkisi arasından hangisi dersen 540m. Ama daha iyileri var tabiki
  • Kardeş 1 gb, 2 gb takılmayın böyle şeylere 540m her türlü 610m den iyi.Notebookcheck sitesinde bütün ekran kartlarının sıralaması var leptop alırken oyun öncelikli olacaksa buradaki sıralamda üst sıralardaki ekran kartı olan leptopları tercih etmelisin buda linki class 3 berbat gt 610mhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html
  • 540m
  • GT 610m isterse 3 gb olsun yinede tam verim alamazsın. 64 bit giriş seviyesi bi kart ve frekansı daha düşük.

GT 540m 2 kat daha performans sağlar.

Eğer iyi bir bütcen varsa GT 630m almanı tavsiye ederim, 540m'nin biraz gelişmiş versiyonu bir ekran kartıdır ve K55 serilerinde bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMuhendisi

GT 610m isterse 3 gb olsun yinede tam verim alamazsın. 64 bit giriş seviyesi bi kart ve frekansı daha düşük.

GT 540m 2 kat daha performans sağlar.

Eğer iyi bir bütcen varsa GT 630m almanı tavsiye ederim, 540m'nin biraz gelişmiş versiyonu bir ekran kartıdır ve K55 serilerinde bulunur.

Biraz gelismis falan degil ne yazik ki. Ikisi de ayni. 540=630

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 540M li cihazlar bütçe dostu ve fp lidir.Kullandım memnundum.Kıyaslamada 540 M ezer geçer hiç bakmayınız diğer ayrıntılara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.