Bildirim
2 GB ram 1,43 gözüküyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bios ayarlarına bi göz at
bir de kac ram slotu war ona bak fartklı slotlara takmayı dene -
işletim sistemin xp ise bi bak sp1 mi yoksa sp2 mi -
işletim sistemin nedir ? -
2 Slot var maalesef slot değiştirme şansım yok ikiside dolu.
İşletim sistemi XP Pro SP2 -
Diğer ekran kartı vs... onboard ise ramden yiyor olabilir fakat bu kadar da yememesi gerek -
nemtest yükleyip test ediniz ramleri -
-
anakartın fireware ini güncelleyin yazılımsal bir sorun varsa düzelecektir -
quote:
Orjinalden alıntı: trbugrapc
Diğer ekran kartı vs... onboard ise ramden yiyor olabilir fakat bu kadar da yememesi gerek
Hayır ekran kartı onboard değil. -
Biostan ekran kartının ayarlarını düşür şimdi adını tam olarak hatırlamıyorum orada (disabled-16-32-64-128-256-512) seçenekleri vardır eğer paylaşıma açık bi ekran kartın varsa bu seçenekler vardır bunu 64 e falan düşür bakalım düzelicekmi problem -
quote:
Orjinalden alıntı: arinc_3222
Biostan ekran kartının ayarlarını düşür şimdi adını tam olarak hatırlamıyorum orada (disabled-16-32-64-128-256-512) seçenekleri vardır eğer paylaşıma açık bi ekran kartın varsa bu seçenekler vardır bunu 64 e falan düşür bakalım düzelicekmi problem
orası zaten 32'ydi zannedersem. -
quote:
Orjinalden alıntı: White Tiger
anakartın fireware ini güncelleyin yazılımsal bir sorun varsa düzelecektir
Bi bunu denemedik. -
Emin değilim ama Xp 32 bit işletim sistemi ise 2 GB görmüyo olabilir... Bu konuda bi yazı okumuştum 64 bitler daha fazla ram kapasitesi destekliyormuş... -
quote:
Orjinalden alıntı: ibutun
Emin değilim ama Xp 32 bit işletim sistemi ise 2 GB görmüyo olabilir... Bu konuda bi yazı okumuştum 64 bitler daha fazla ram kapasitesi destekliyormuş...
Ama kendi bilgisayarımda 2Gb olarak görüyorum.Senin dediğin 4 Gb olarak görmüyor. -
Bios ayarlarıyla bi alakası olabilir mi? Bunun Windowsla alakası yoktur -
quote:
Orjinalden alıntı: ibutun
Bios ayarlarıyla bi alakası olabilir mi? Bunun Windowsla alakası yoktur
Bidaha bakma şansım olmadı arkadaşa gittiğimde tekrar bakıcam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X