Şimdi Ara

2 gün onceki alkollu maddi hasarli araba kazasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce adana balcalı da araba refrüje uctu babam alkolluydu bende oyle babam kazanın şokuyla trafik polisine ilk anda arkada yatiyorum demis sonra kendi kullandigini soyledi 157 promil cikti ben alkolmetreye uflemedim kan vermedim en sonunda olaydan 5 saat sonra doktora muayne ettirdiler doktor da alkol kullanmış kanaati olusmus dun trafige gittimizde babamın degil benim ehliyetimin alındıgini ogrendik 2.defa alinmis oluyor 2 yil once 6 ay alinmisti bende hicbir promil olcumu yok bundan sonra ne yapabilirm yardimci olabilecek var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkirah -- 26 Eylül 2013; 7:41:45 >

• Hala acı cekiyorum bilen bilir bir yardım dileniyorum dh
  • savcılıkta bu türlü durumlara itiraz edilen bir yer var. 2-3 ayda mahkeme sonuçlanıyor.
    birde ehliyeti tekrar nasıl alıyorsun?
  • Vay olay geçtiği yer Adana belliydi bir iş geleceği zati
  • Alkollu araba kullandın ve ehliyetini kurtarmaya çalışıyorsun doğru mu anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmislar. Sizin ehliyetleriniz alinmasa kim bilir kac kisinin olumune sebep olabilirsiniz. Trafik canavarlari sizi

• Yine mi adana la

• Babanın 157 promille araba kullanmasına izin mi verdin?

• Alkollü arabayı sen kullandıysan yapcak birşey yok sen kullanmadıysan mahkemeye başvurup babam kullandı diyebilirsin dostum bunun başka sonucu yok kanunlar neyse odur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

savcılıkta bu türlü durumlara itiraz edilen bir yer var. 2-3 ayda mahkeme sonuçlanıyor.
    birde ehliyeti tekrar nasıl alıyorsun?

Biraz ayrıntı verebilir misiniz savcıya avukatla mı gitmek gerekir o yerin ismi nedir travma dan yeni cıkıyorum o yüzden simdi yaziyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Alkollü arabayı sen kullandıysan yapcak birşey yok sen kullanmadıysan mahkemeye başvurup babam kullandı diyebilirsin dostum bunun başka sonucu yok kanunlar neyse odur..

Arabayı babam kullandı polisler 2.defa parası yüksek diye ticari davrandı komplo kurdular hangi mahkeme ye basvurmaliyim avukat sart mi sadece dilekceyle bu iş çözülür mü hukuk ta 2+2=4 degil biliosunuz resmen polisler her türlü yıldırıyorlar benim çok zoruma gitti bazı şeyler gücleri yetince nasıl üstüne gidiyolar insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

İyi yapmislar. Sizin ehliyetleriniz alinmasa kim bilir kac kisinin olumune sebep olabilirsiniz. Trafik canavarlari sizi

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

İyi yapmislar. Sizin ehliyetleriniz alinmasa kim bilir kac kisinin olumune sebep olabilirsiniz. Trafik canavarlari sizi

• nasıl senin ehliyetini alırlar sen ehliyeti ne zaman verdin saçmalık var. cezayı sana mı kestiler babana mı muhtemelen baban bir kurnazlık yapıp senin ehliyetine yazdırdı cezayı geçmiş olsun 2 yıl umarım araç kullanmazsın ve akıllanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.