Şimdi Ara

2 gün viyana , 1gün viyana 1 gün budapeşte ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

budapeşteye gidersem sabahtan gideceğim şehire akşama viyanaya dönüp oradan gece havalimanına geçeceğim.

• 1gün Viyana 1 gün Budapeşte iyi fakat neden Budapeşte' den Viyana' ya dönüyorsunuz ki? Budapeşte Hava Limanın' dan dönün Türkiye' ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

1gün Viyana 1 gün Budapeşte iyi fakat neden Budapeşte' den Viyana' ya dönüyorsunuz ki? Budapeşte Hava Limanın' dan dönün Türkiye' ye

Uçak biletini pegasusdan önceden viyana istanbul olarak aldım malesef. sanırım bilet değişince para ödeniyor. 20 euro mu ne diyor sitede. ben para ödemek istemiyorum. çünkü taa romadan başlayan bir seyahat var. masraflar fazla. . ayrıyetten TRye gelince de uçakla istdan başka ile gideceğim. onu da değiştirmek zorunda kalacağım. ona da ek değişiklik parası . budapeşteyi listeye nasıl eklemedim anlamadım. dalgınlığa geldi. budapeşte ist ile viyana istanbul arasında 60 lira oynuyor. budapeşte daha ucuz ama o fiyat farkını pegasusta vermiyormuş.

Budapeşte gece resimlerine bakıyorum gitmezsem içime çok oturacak harika gözüküyor. ama viyana da 1 günlük yer değil en az 2 günlük bence. eğer biraz daha cepten para vereyim dersem Budapeşteye gidersem 2 gün kalmak zorunda kalacağım çünkü 1 gün kalırsam uçak seferi yok. otel 2günlük 70 euroya denk geliyor. yemek masrafım olmayacak viyanada akrabam kek poğaça yapar bana . bi o artısı var .

eğer budapeşteye değecek bir harcama olursa 250 lira felan giderim. ama ailem ile konuşmadım daha. cesaret edemiyorum şimdi yine viyana budapeşte 19 euro tren parası ve otel masrafı çıkıyor . yeter artık diyebilirler.

yorumlara açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 31 Mayıs 2014; 13:02:07 >

• tabiki budapeste,kim gittiyse anlata anlata bitiremedi ilk firsatta gidecegim tek sehir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

tabiki budapeste,kim gittiyse anlata anlata bitiremedi ilk firsatta gidecegim tek sehir.

siz şimdi böyle deyince daha çok gidesim geldi
  • Hocam Budapeşte gecesiyle yaşayan bir şehir. Bence ayrı bir gezi düzenlersiniz. Viyana' da 2 gece kalın derim.

• quote:

Hocam Budapeşte gecesiyle yaşayan bir şehir. Bence ayrı bir gezi düzenlersiniz. Viyana' da 2 gece kalın derim.

viyana 2 gün ise budapeşte iptal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Hocam Budapeşte gecesiyle yaşayan bir şehir. Bence ayrı bir gezi düzenlersiniz. Viyana' da 2 gece kalın derim.

Budapeşte' yi akşam göremedikten sonra gitmeyin bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Budapeşte' yi akşam göremedikten sonra gitmeyin bence

bizimkileri ikna etmeye çalışacağım yoksa sağlık olsun başka zamana giderim.
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. Tuna'nın akşam manzarası, şehrin ışıkları ve Budapeşte gece hayatı sebepleriyle ben de herhangi bir zaman gitmenizi öneririm.

p.s. Wizzair ile sürekli çok ucuz biletler var İstanbul'dan. Ayrıca bu hafta Pegasus da uçuşlara başladı, bütçeniz müsaitse şuan lansman fiyatlarıyla 29-49 Euroya Budapeşte uçağı var.
  • Viyana cok pahali. Budapeste ise cok ucuz. Cok ogrenci var. Sehir meydani cok canli. Genc nufus fazla. Viyanada oyle bir renk bulamazsin. Viyanaya gideceksen elektronik muzik eventi yakala. iyi bir parti varsa git. Ben bu yaz 9 gun kalicam budapeste'de. Event yakalarsam viyanaya 2 geceligine gidicem.

Budapeste'de kacak et kesimi de uygun fiyatlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 3 Haziran 2014; 2:54:47 >
  • Kesinlikle budapeşeye gidin hatta daha önceden viyanayı gördüyseniz 2 gün budapeşte derim :) Wizz air ve yeni açılan pegasus hattıyla zaten 30 euroya dönüş bileti bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

Kesinlikle budapeşeye gidin hatta daha önceden viyanayı gördüyseniz 2 gün budapeşte derim :) Wizz air ve yeni açılan pegasus hattıyla zaten 30 euroya dönüş bileti bulursunuz.

Merhaba,

YARDIMA İHTİYACIM VAR.

Yarın 8 Haziran'da Viyana'ya gidiyoruz (1 gece konaklama), 9 Haziran gecesi Prag'a geçemeyi planlıyoruz, otobüs/tren biletini önceden mi almalı (hangi siteden), ordan mı almalı?
    Prag (2gün konaklama), 12 Haziran gecesi Prag'dan Budapeşte'ye geçme planımız var, yine otobüs/tren biletini önceden mi almalı (hangi siteden), ordan mı almalı?
    Budapeşte (2gün konaklama), 15 Haziran sabahı Budapeşte'den Viyana Havalimanına geçeceğiz, yine otobüs/tren biletini önceden mi almalı (hangi siteden), ordan mı almalı?

HERŞEY SON GÜNE KALDIĞI İÇİN YARDIMLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN.

Harita, notlar..vs varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

• Viyana mükemmel bir şehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.