Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep into the wildden dolayı bu. izler izlemez sokaga cikiyodum kuzenler zor tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Righte0us kullanıcısına yanıt
    hocam su kemerine nasıl çıktınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Hocam yorgunluk durumu falan nasıl? Avrupayı gezerken yapılır mı sence böyle hastanede, hava alanında falan yatma işi? Temizlik işini ne yapıyorsun ? Kusura bakma konu uzun okuyamadım hepsini.

Yorgunluk durumu fena değil bir tekmyatağını özlüyorsun. Avrupa için net bişey diyemem ama neden olmasın. Diğer Tüm soruların cevapları ilk mesajımda editleye editleye ekledim kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alamet-i_farika

hocam su kemerine nasıl çıktınız

Uç kısmında demirler dikenli teller falan var onları aşınca çıkabiliyorsunuz. Tabi biraz zor ama değer.

İnişte yüksek bir yerden zıplamam gerekmişti tüm cesaretimi toplayıp zıpladım. Kendimi Battal Gazi film setinde hissettim savurun uleeeeynnn

• Keşke annen e olsun haber versen.Ben böyle böyle yapıyorum.Sağlık durumum iyi merak etmeyin diye.Tabi aile durumunuz nasıl onu bilmiyorum ama Annenin haberi olması yeterli'dir geceleri uyuyamıyor olabilir.Onu düşünmelisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AasFresSeR

Keşke annen e olsun haber versen.Ben böyle böyle yapıyorum.Sağlık durumum iyi merak etmeyin diye.Tabi aile durumunuz nasıl onu bilmiyorum ama Annenin haberi olması yeterli'dir geceleri uyuyamıyor olabilir.Onu düşünmelisin bence.

Usta öyle bi konuştunki eve dönesim geldi be

Benim annem öyle "merak etme" işini abartanlardan mahalleyi ayağa kaldıran tiplerden değil. Eski işimden alışıklar zaten evde olmamama.

Sağol düşüncen için

• Bugüne ait ssler eklendi. Yarın için tavsiyelerinize ihtiyacım var benim fikrim kalmadı :(

• Up.. Yarın için güzel fikirlerinizi bekliyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Anlamadığım şey neden banklarda yatıyorsun.

Madem dışarıda kaldın mesela vatan caddesinde Bezmi Alem Sultan Vakfı hastanesinin merkez binası var. Gir hastaneye ana giriş kapısından içeri gir orada bekleme bölümü var. Oradaki koltukalrdan birine yat. Güvenlik gelip sormaz ama hadi diyelim ki gelip sordu . Yatan hasta bölümünde hastam var dersin olur biter.

Orada şarj işinide halledersin su da var beleş.

Acıkırsan ve biraz paran varsa hastanenin iç kısmında sabaha kadar açık beltur kantini var. git otur tv de var priz de var klimada var.

Ben 3 ay o hastanede yattığım için orayı ezberden biliyorum

Neden 3 ay yatmıştınız hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Up.. Yarın için güzel fikirlerinizi bekliyorum:)

csb oldugunu, resimlerin daha önce çekildiğinden şüpheleniyorum biraz ama neyse,
    Kadıköy de simit sarayı var, meydanda orayı kullanabilirsin Wifi ve gün geçirme için ayrıca kadıköyde bahariye caddesinde kalabilirsin hava çok soğuk olmazsa (bankalara yatarak).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın otostopla edirneye gidin hocam

• Fotoğraflara tarih de atarsan daha gerçekçi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam şehrin içinde into the wild yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinli İnsan

quote:

Yer istanbul yaş 23
    Evden sırt çantamı alıp çıktım tek başıma bütün gün gezip dolaşıyorum geceleri de banklarda yatıyorum.

Gün içinde kitap okuyorum internette takılıyorum vs ama cok sıkılmaya başladım tavsiyesi olan varsa alırım bir dal.

Edit1: takılıp zaman geçirmek için halısaha tavsiyesi ve geceleri bankta uyumak yerine hastanelerin bekleme salonunda uyuma fikirleri geldi gayet güzel

Farklı tavsiyeleri bekliyorum

Edit2: Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Hastaneye alternatif havalimanı önerisi geldi. En azından daha sessiz olur diye düşünüyorum yazdım bunu da :)

Bu arada yarı hava yağmurluymuş o yüzden o gün için tek gecelik bir otele gireyim diyorum. Uygun bir yer bilen var mı? Anadolu-Avrupa yakası fark etmez ucuz olsun yeter.

Edit3: CSB diyen arkadaşlar konuyu terk edebilir. SS isteyen arkadaş olmuş öğleden sonra çamlıca tepesine çıkacağım wifi bulup ss atarım.

Edit4: Arkadaşlar İstanbul içinde toplu taşımanın gittiği her yere gidebilirim sıkıntı yok. Eğer derseniz ki şuraya git şunu yap vs. güzel bir fikir gelirse gidip yapar SS çeker paylaşırım. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. Şuraya git şöyle bağır, şöyle bir trollük yap vs demeyin. Yaratıcı ve yapılması makul bir fikir olsun

Edit5:
    Yağmur yağdığı ve çok fırtına olduğu için tepeye çıkmadım. Üstümde ve çantamda tişörtten baska bir şey yok çnkü uzun kollu vs. Yarın hava iyi olursa yarın çıkacağım.

Edit6:

Bu arada herkesin merak ettiği soruları yanıtladım ama tüm yorumları okuyamayan yeni gören arkadaslar aynı soruları soruyor o yüzden tekrar özet geçeyim.

Tel şarjı sorun olmuyor 5S +S3 telefonlarım var kullanıyorum ikisi de uçak modunda kimseyle irtibatım yok. İnternet wifi ve şarjı cafelerde hallediyorum bi çay içip 3-4 saat oturuyorum. Self servis cafeleri tercih ettiğim için kimse gelip kardeş sen hayırdır demiyor. Simit Sarayı mesela bilen bilir. Girişte çayını al, terasa çık, akşama kadar otur zaten internete bir tek iddia oynamak ve bu konuyu takip etmek için giriyorum.

Evden çıkarken sadece not bıraktım. "Merak etmeyin 3-5 güne gelirim" vs.

Duş olayını hamamlarda hallediyorum.

Çamaşır olayı henüz gerek kalmadı çantada yeterince tişört boxer çorap vs var. Yetmezse gider BİM den alırım veya bi yerde yıkarım.

Gece uyku olayını park bahçe meydan kalabalık yerlerde geçiriyorum genelde gece uyanık olup sabah etraf daha hareketli olunca vurup kafayı yatırıyorum. Zaten İstanbullular bilir çoğu meydan 7/24 hareketli.

Tavsiyeler arasında havalimanı ve hastanelerde uyuma fikirleri geldi. Bu gece Atatürk Havalimanında olacağım. Yarın gece de bi hastaneye konuk olacağım :)

Edit7:
    İş bul çalış diyenler olmuş. Çalışıyordum zaten işten yeni ayrıldım kpss ye gircem olmazsa askere gitcem.

Sahilde takıl kızlarla tanış demiş bi arkadaş. Yazdım bunu da. Hava güzel olursa zaten çamlıca tepesine çıkacaktım dönüşte sahile uğrarım belki düşer bişeyler sonucu yazarım b

Bu gece havalimanından yarın da yağmur yağmazsa çamlıca tepesi ve sahilden SS atacağım.

Edit8:

Havalimanı madodan ss geldi. Şifreyi öğrenmek için çaya 5 tl bayıldım. Bi g.o alırım.

Edit9:

Çamlıca tepesinden nihayet ss geldi. Dün yağmur yağdığı için gidememiştim ama bugün gittim sonunda. Yine yağmurluydu ama gitmesem de olmazdı. Hava bulutlu olduğu için manzara biraz kötü ama idare eder

Dönüşte de üsküdar sahilde günbatımı manzarasını yakaladım :)

Edit10:
    İlk günden bi kaç fotoğraf paylaşayım.

Gündüz unkapanındaki surların üzerine çıkmıştım. Çıkarken çok zorlandım ama final güzel olmuştu :)

Akşam taksim meydanında demokrasi nöbetine uğradım. Yemeği suyu beleşe getirdim. Halk Özel Harekat aracı meydanda sergileniyordu. Evet fotoğraftaki bendeniz

Gece nöbet bitince hemen arka taraftaki gezi parkına yerleştim. Bankın üzerine kartonları koydum. Ayakkabıları da çantaya koyup yastık yaptım mis gibi olmuştu.

Motor da bana ait ama ilk günden sonra kullanmadım toplu taşıma araçlarını kullanıyorum.

Maçı da kahvede izledim. Başta Muslera olmak üzere tüm renktaşlarımı tebrik ediyorum.

Edit11- 14 Ağustos Pazar:

@the_executioner kardeşimin tavsiyesine uyup cumartesi gecesini Bezmi Alem hastanesinde geçirdim. Orada wifi bulamadığım için ss atamadım dün gece. Şu an kahvaltı yaptığım cafeden bağlanıyorum.

Çorbası dediğin kadar varmış kardeşim gece karşıdan metrobüsle gelip topkapıdan oraya yürüdükten sonra iyi gelsi

Ama rahat edemedim yahu koltuklar iki kişilik aralarında kol dayama yerleri olduğu için sığamadım boy 185 yine de dün gece cok soğuktu ya dışarda donarak ölecek ya da otele para bayılacaktım. Ölmekle bayılmaktan başka seçenek sunduğun için teşekkür ediyorum

Sabah egzersizinden bir kesit :)
    Fotoyu telefonu çantaya dayatarak videoya aldım sonra videodan kestim.

Bugün hava güzel olursa sahil canlı olur gider hatun düşürmeye çalışırım. İstedikleriniz arasında yapmadığım bi o kaldı

Edit12:
    Moda sahilinde takıldım bugün ilk defa geliyorum çok beğendim. Kız düşürme girişiminde bulunamadım mazur görün 😇

Moda Sahilden "napacan? Simit mi atacan? Diye bakan martı

Sahilin yan tarafında bir park var "Yoğurtçu Parkı"
    Sol kesim toplanmış forum gerçekleştiriyor. Gündem darbe. Arkadaki pankarttan da okunabiliyorsa...

Ben burayı çok beğendim bu gece burda konaklamaya karar verdim.

15.08 pazartesi günü için bir planım yok. Önerilerinizi bekliyorum

gel olm avustralyaya gidelim sanki Müslümanlık Bu memlekettemi oluyor sadece? burada sen askerlik yaparsın zenginin bekçiliğini yaparsın sana kimse paran varmı pulun varmı diye sormaz ben kpssden sonra olmazsa göçücem avusturalyaya en güzeli bu

Bu yaptığın mobilden girenler için insanlığa sığmaz. Bak bana, ben de mobilden giriyorum. Parmak kası yaptım sayende.

Hocam siz de kollayın

• Hiç tanıdık görmedin mi ben olsam bi köşeden bi tanıdık çıkar aileme haber verirdi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Madem dışarıda kaldın mesela vatan caddesinde Bezmi Alem Sultan Vakfı hastanesinin merkez binası var. Gir hastaneye ana giriş kapısından içeri gir orada bekleme bölümü var. Oradaki koltukalrdan birine yat. Güvenlik gelip sormaz ama hadi diyelim ki gelip sordu . Yatan hasta bölümünde hastam var dersin olur biter.

Acıkırsan ve biraz paran varsa hastanenin iç kısmında sabaha kadar açık beltur kantini var. git otur tv de var priz de var klimada var.

Zincirleme bir çok rahatsızlıktan dolayı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Zincirleme bir çok rahatsızlıktan dolayı.

Geçmiş olsun hocam.

• @Righte0us o çorbayı sana ben önermiştim

@Sivri Biber Sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ağustos 2016; 22:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

quote:

Up.. Yarın için güzel fikirlerinizi bekliyorum:)

csb oldugunu, resimlerin daha önce çekildiğinden şüpheleniyorum biraz ama neyse,
    Kadıköy de simit sarayı var, meydanda orayı kullanabilirsin Wifi ve gün geçirme için ayrıca kadıköyde bahariye caddesinde kalabilirsin hava çok soğuk olmazsa (bankalara yatarak).

Hocam fotolar senden önceki arkadaşların istemesi ile çekildi bunları attıktan sonra dememeye başladılar. Sen de iste sana da atayım. :)

Yemek yiyip geldim. Moda yoğurtçu parkındayım halen.

• quote:

@Righte0us o çorbayı sana ben önermiştim

@Sivri Biber Sağ ol.

Oooo büyük ayıp ettim sanırım
    Kusura bakma dostum ya valla mobil olunca böyle oluyor

Tekrar teşekkürlee güzel çorbaydı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.