ARKADAŞLAR CRARTERİM EŞYALARI GERİ GELMİŞ AMA PARASI YOK MİRAGESİNİ ARKADAŞ VERDİ SETİNİ CAFE ÇIKARDI ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER KULLANILMAYA AHAZIR DİĞER ELİ HER ZAMANKİ GİBİ BOM BOŞ.
Knight 1,1.5 yıl içerisinde paralı olabilir bana bir arkadaş anlattı. Her geçen ay prelilere ayrılan kısım artıp presizlere ayrılan kısım azalıcaktır o yeşil şerit 1 tane var nedeni prelilerdir preliler o yeşil şerit kadardır asla yükselmez her serverda eskeden o şerid kırmızıydı o presizleri gösterirdi onlara ayrılan kısımı belirtirdi artık her ay presizlere ayrılan kısım azalınca gün gelcek her servarda 6 bin kişinin 2000 er bölünerek c1 c2 c3 gibi ve diğer servarlarda olcak ve bu her ay azalınca artık 1000 kere tıklayıp giremeyenler olcak ayrı yetten preliler sayısı artıcak pre artınca adamda daha fazla para kazanacak.ama prelilere ayrılan kısım15bin 20 bin olcak ve kınghtnin %98 i paralı %2 si parasız olunca herkez çözüm için pre alıcak ayrı yetten pre gün sayısı azalabilir bunları arkadaş söledi ilk önce ben inanmadım ama herşey uyuştuğu için tedirgin olmaya başladım.1,1.5 yıl içerisinde bunlar olabilir süresi tam belli değil ama daha fazla zamansürebilir oyunun iyice pokunu çıkarcaklar yani.bide pre alanlar pre alanlar power up storedeki itemleri o yüzden koydular bunlar olcaktır ben pek ikna olmadım ama %60 olabilir diyom gm birine söylemiş o arkadaşına söylemiş ve dağılmış bu şey.
Offf Yalan Bnce Knight Paralı Olmaz
ya ben diyorum hemen olmıcak zamanla farketmeden anlamadınmı o yeşil şerit bi tane eskiden daha çoktu preliler her servarda artacak hatta knıght ı % 98 paralı olcak
quote:
Orijinalden alıntı: Sarsie
ya ben diyorum hemen olmıcak zamanla farketmeden anlamadınmı o yeşil şerit bi tane eskiden daha çoktu preliler her servarda artacak hatta knıght ı % 98 paralı olcak
önce ii haberden başla sonra kötüye geçersin
quote:
Orijinalden alıntı: 3r3nnBeramus
Offf Yalan Bnce Knight Paralı Olmaz
Ne ınsansınız sız ya her konuya her yoruma Tek Cewap : YETKILILER KALKSIN SU RUTBE OLAYI FELAN BU NE SAYGISIZLAR RUTBELI OLMUS DIYE ISTIYEN BAN YAZSIN HAY BANINIZINDA BAN YAZANINDA ....
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
önce ii haberden başla sonra kötüye geçersin
Alıntıları Göster
Adamlar tutup oyunu paralı yapmazlar bunu onların açısından düşün ya öyle yapıp da çoğu kişinin oynamak istemiyeceği bir hale getirirseler
quote:
free2play logosu vardı ko sitesinde yok oldu oyun paralı uyelik falan olabilir ragnorak gibi bence serverları buyutsunler uye alımı paralı olsun 2 ve 3. char acma da paralı olsun ve 4. char yeri acılsın premium kalksın knigth keş ucuzlasın
bu politika ile k2 şimdikinden cok kazanır
quote:
Orijinalden alıntı: Bluesun
Adamlar tutup oyunu paralı yapmazlar bunu onların açısından düşün ya öyle yapıp da çoğu kişinin oynamak istemiyeceği bir hale getirirseler
Alıntıları Göster
kaynak?laf olsun torba dolsun kaynak olmadan nerden uyduruyosunuz arkadaşı söylemişmiş arkadaşının kaynağı kim?
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
kaynak?laf olsun torba dolsun kaynak olmadan nerden uyduruyosunuz arkadaşı söylemişmiş arkadaşının kaynağı kim?
Alıntıları Göster
Bende kesin demiyorum hemen yazısını koymayın ya ben arkadaştan duydum sizinle paylaştım bidaha paylaşmayız bizde bu yazısını koyduktan sonra
quote:
Alıntıları Göster
o barlar yeşil sarı ve kırmızıdır. yani server yani server statusu gösterir. yeşil en boş hali kırmızı en dolu hali. ona bakılırsa sadece ares 1de kırmızıyı görebiliyoruz gerisi yemyeşil.
quote:
Bende kesin demiyorum hemen yazısını koymayın ya ben arkadaştan duydum sizinle paylaştım bidaha paylaşmayız bizde bu yazısını koyduktan sonra
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Sarsie
sen kaynak göstersen biz ban koymayız kardeş ama bu işler arkadaşının söylemesiyle olmuyo onu diyoruz bi kaynak göstermen lazım yetkili
quote:
quote:
sen kaynak göstersen biz ban koymayız kardeş ama bu işler arkadaşının söylemesiyle olmuyo onu diyoruz bi kaynak göstermen lazım yetkili
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
Arkadaşlar yüz yüze konuştum ne yani ses vidosumu çekseydim :D hatırlat bidahikisinde yanıma ses kaydedicisi alayın forum inanmıyo kaynak istiyo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
Arkadaşlar yüz yüze konuştum ne yani ses vidosumu çekseydim :D hatırlat bidahikisinde yanıma ses kaydedicisi alayın forum inanmıyo kaynak istiyo
Alıntıları Göster
knight tamamen paralı olmaz ben bunu bilir bunu soylerim
quote:
Orijinalden alıntı: SaikaZede
Alıntıları Göster
PEKI KNIGHT(KINAYT)PARALI OLUNCA OYNAYANLAR OYUNU BIRAKIRLARSA NOLCAK ??K2 NE HALT YIYCEK??O ZMN DA MECBUREN PARASZ YAPMAYA ÇALIŞCAK YA HEP YA HIÇ ...
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
PEKI KNIGHT(KINAYT)PARALI OLUNCA OYNAYANLAR OYUNU BIRAKIRLARSA NOLCAK ??K2 NE HALT YIYCEK??O ZMN DA MECBUREN PARASZ YAPMAYA ÇALIŞCAK YA HEP YA HIÇ ...
Alıntıları Göster
ark tan duyduuna inanmıcan adam gibi kaynak olcak öle sölicen GM fln da artık yetti yane
quote:
Orijinalden alıntı: ErrDeM3
ark tan duyduuna inanmıcan adam gibi kaynak olcak öle sölicen GM fln da artık yetti yane
Alıntıları Göster
hayattaki tek derdiniz knightın paralı olması olsun... başka derdiniz sıkıntınız olmasın ...
quote:
Orijinalden alıntı: birdy
hayattaki tek derdiniz knightın paralı olması olsun... başka derdiniz sıkıntınız olmasın ...
Alıntıları Göster
[B]eĞER paralı olursa kazancları artmaz düşer cünkü bu oyun zaten gitgide berbatlasıyo insanlar bırakıcak mazeret arıyo preli olursa oyun insanlar oynamıyıcak preli adamlar presiz arkları oynamıyo die oynamıyıcak oynayan insan sayısı azalıcak bu da oyunun zevkini kacırır yani preli yapamazlar
quote:
Orijinalden alıntı: AyBe®K™
[B]eĞER paralı olursa kazancları artmaz düşer cünkü bu oyun zaten gitgide berbatlasıyo insanlar bırakıcak mazeret arıyo preli olursa oyun insanlar oynamıyıcak preli adamlar presiz arkları oynamıyo die oynamıyıcak oynayan insan sayısı azalıcak bu da oyunun zevkini kacırır yani preli yapamazlar
Alıntıları Göster
knıght şuanda da paralı biz oynamaya çalışanlardanız
quote:
Orijinalden alıntı: SaikaZede
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: RODIN
+1907 dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Tlhsbt